Kuinka käydä kauppaa vanhalla iPhonellasi saadaksesi parhaan vastineen

Se on vuoden aika, jolloin päätät jättää hyvästit vanhalle iPhonelle ja ostaa uuden. Uuden uuden iPhone X: n, Xs Max: n ja XR: n viimeisen julkistamisen myötä monet teistä etsivät parhaita iPhone-kauppayrityksiä myymään nykyisen iPhonen ja saamaan parhaan arvon, jotta sinun ei tarvitse lisätä paljon ylimääräistä taalaa uuden ostamiseksi.

Koska olen itse ollut tässä bussissa useaan otteeseen, tunnen kiire. Ja tämä kokemus on pakottanut minut puhumaan erilaisista tavoista käydä käytetyn iPhonen kauppaa parhaan mahdollisen arvon saamiseksi ja keskustella myös suosituimmista iPhonen luotetuista kauppayrityksistä.

Joten miten aloittaa käytetyn iPhonen myynti? No, sinun on ensin varmistettava, että laitettasi ei ole lukittu mihinkään operaattoriin. Lisäksi sen pitäisi olla hyvässä kunnossa, jotta voit noutaa suuren määrän. Entä jos laitteesi on rikki eikä edes käynnisty? Älä huoli; voit jopa myydä reagoimattoman tai täysin rikki iPhonen. Selvittämättä paljon vaivaa, selvitetään, mikä on oikea iPhone-kauppapaikka, jossa voit myydä iPhonen ja saada sille halutun arvon!

Mistä myydä tai vaihtaa käytettyä iPhonea?

Vanhan iPhonen myynti ei ole iso juttu, koska on olemassa useita kauppaa harjoittavia yrityksiä, jotka tarjoavat kohtuullista arvoa älypuhelimellesi. Sen perusteella, mitä haluat saada, voit valita oikean tarjouksen. Voit esimerkiksi saada käteistä tai lahjakortteja vastineeksi laitteellesi.

Yksi asia, jonka sinun on tiedettävä, että mitä enemmän työskentelet, sitä suurempi summa saat.

Siksi, jos haluat myydä laitteesi helposti ja nopeasti ja et halua saada hieman vähemmän rahaa, siirry kauppaa harjoittaville yrityksille.

Jos haluat saada enemmän rahaa ja et halua vaivata ylimääräistä vaivaa, myy laitteesi suoraan ostajalle.

Kärki: Jos sinulla on lisävarusteita, kuten kuulokkeet, salamakaapeli ja jopa laatikko, kerää ne kaikki, koska se auttaa sinua saamaan enemmän rahaa. Varmista lisäksi, että puhdistat laitteen täydellisesti pehmeällä liinalla, jotta se näyttää hyvältä.

Kuinka paljon rahaa saan tällä hetkellä vanhalle iPhonelleni?

Kokonaisrahasi, jonka saat iOS-laitteellesi, riippuu monista asioista, kuten siitä, kuinka vanha iPhone on ja mikä sen todellinen kunto on tällä hetkellä. Esimerkiksi, jos 256 Gt: n iPhone 8 Plus -laitteesi on melko hyvässä kunnossa, saat jopa 780 dollaria. Samoin iPhone X -kauppahinta tuo sinulle jopa 930 dollaria.

Tarkista eri iPhone-mallien mahdolliset kauppahinnat:

iPhone X

iPhone 8 ja 8 Plus

iPhone 7 ja 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s ja 6s Plus

iPhone 6 ja 6 Plus

iPhone 5, 5c ja 5s

Applen uudelleenkäyttö- ja kierrätysohjelma

Applen uudelleenkäyttö- ja kierrätysohjelman avulla voit vaihtaa vanhan iPhonen. Voit käyttää rahaa joko uuden laitteen ostamiseen tai Apple Store -lahjakortin hankkimiseen. Se on helppo tapa käydä kauppaa vanhalla iPhonellasi.

Applen arvioidut iPhonen vaihtoarvot riippuvat laitteen mallista ja kunnosta. Osana Apple GiveBack; jos iPhonellasi ei ole vaihtoarvoa, saat mahdollisuuden kierrättää sen ilmaiseksi.

Amazon-vaihto

Amazonin vaihto-ohjelma tarjoaa myös kohtuulliset arvot iPhonellesi. IPhonen lisäksi voit myydä iPadin ja iPodin myös Amazon-lahjakortille. Ja voit käyttää lahjakorttia ostamaan suosikki iPhonen ja muita tuotteita Amazonista.

Best Buy -vaihto

Tällä hetkellä Best Buy maksaa lahjakortin tai sekin. On hienoa, jos olet sen palvelun fani. Kaupan arvot perustuvat laitteen kantajaan, väriin, kapasiteettiin ja kuntoon.

Yksi huomionarvoinen asia on, että jos haluat ostaa muita Best Buy -tuotteita, olisi parempi hankkia lahjakortti, koska se antaa sinulle verrattain enemmän rahaa kuin sekki.

Gaselli

Pidän Gazellesta siitä, että se tarjoaa suoraa käteistä (sekillä tai PayPalilla). Jos et halua käteistä, voit myös hankkia laitteellesi Amazon-lahjakortin.

Lisäksi, vaikka laitteesi olisi rikki eikä edes käynnisty enää, saat siitä vielä joitain dollareita. Se ei kuitenkaan tarjoa paljoa, jos laite on lukittu operaattorille.

Decluttr

Decluttr on yksi suosituimmista paikoista myydä vanhoja laitteitasi. Sen perusteella, mitä olen kuullut monilta ystäviltäni, se tarjoaa parhaat hinnat vanhoille tuotteille. Joten, jos olet valmis maksamaan hieman korkeamman hinnan iPhonellesi, sinun kannattaa harkita Decluttria.

Seuraava arvoinen

NextWorth on myös tunnettu kauppayhtiö, joka tarjoaa käteistä sekillä tai PayPalilla. Aivan kuten Gazelle, se maksaa myös rikkinäisistä iPhonista.

Toinen asia, joka tekee Nextworthista erottuvan, on se, että se tarjoaa enemmän rahaa joillekin operaattoreille, kuten Verizon ja Sprint.

PowerMax

PowerMaxin tiedetään tarjoavan kohtuullisen hinnan vanhalle iPhonelle ja iPadille. Jos haluat myydä laitteesi tämän palvelun kautta, sinun on ensin soitettava heille ja jaettava tiedot iOS-laitteestasi ja kuinka paljon rahaa odotat saavan vastineeksi. Se tarjoaa rahaa sekissä ja kaupan luottoa.

GameStop

GameStop on toinen paikka, josta voit saada rahaa vanhan iPhonen kaupankäyntiin. Voit saada myymälähyvitystä myös, jos aiot ostaa asioita GameStopista. Jos olet pelaaja, joka etsii uusia juttuja (tietysti vastineeksi vanhaan iPhoneen), tämä on paras paikka olla.

Myydä

uSell on enemmän portaali, jossa luetellaan mahdolliset myyjät, jotka ovat halukkaita käymään kauppaa iPhonellasi - käteisellä! Toisin kuin Gazelle tai NextWorth, Usell listaa vain ostajat, jotka ovat valmiita ostamaan vanhan iPhonen ja maksamaan sinulle käteisellä. Ajattele sitä vanhojen iPhone-kauppiaiden markkinapaikkana.

Goroostr

Goroostr on tunnettu siitä, että se tarjoaa paremman hinnan vanhoille iPhone-puhelimille. Tämä palvelu hyväksyy sekä toimivat että rikkinäiset laitteet. Näin ollen, vaikka laitteesi ei toimisikaan, voit myydä sen kohtuulliseen hintaan.

Muut tunnetut kaupan yritykset, jotka tarjoavat hyvää vastinetta

On olemassa melko monta muuta kauppaa harjoittavaa yritystä, kuten Swappa, eBay, Simply Mac, YouRenew ja muut Craigslist, jotka tarjoavat hyvää vastinetta käytetylle iPhonelle.

Henkilökohtaisesti pidän Craigslistista siitä, että saat mahdollisuuden myydä laitteesi kasvotusten. Siksi kauppa on nopea. Mutta sinun on pidettävä mielessä muutama asia.

Älä esimerkiksi laita henkilökohtaista tai kotiosoitettasi mainokseen, hinnoita iPhonesi kilpailukykyisesti ja tapaa mahdollinen ostaja julkisessa paikassa.

Kuinka käydä kauppaa vanhassa iPhonessa

Kun olet löytänyt oikean paikan vanhan iPhonen kauppaan, sinun on varmistettava, että laitteesi on täysin valmis kauppaan. Yleensä saat enemmän rahaa, jos laitettasi ei ole lukittu mihinkään operaattoriin. Lisäksi sinun on tehtävä varmuuskopio laitteestasi varmistaaksesi, että kaikki tietosi pysyvät turvassa, ja siivota sitten kaikki henkilökohtaiset tiedot.

Kuinka avata iPhone

Sinun on varmistettava, että laitteesi voi avata lukituksen, jos se on tällä hetkellä lukittu mihinkään operaattoriin.

Jotkut operaattorit veloittavat siitä, toiset vaativat tietyn sopimuksen tilan ennen iOS-laitteen lukituksen avaamista. Jotkut iPhonet lukitaan helpommin kuin toiset; operaattorin ja laitteen olosuhteiden perusteella, kun taas toisten lukituksen avaaminen on hieman monimutkaista.

Ota yhteyttä operaattoriin

Vaihe 1. Siirry Applen tukeen ja selvitä, tarjoaako operaattorisi lukituksen.

Vaihe # 2. Sitten sinun on otettava yhteyttä operaattoriin ja pyydettävä lukituksen avaamista.

Vaihe # 3. Tilisi on täytettävä tietyt lukituksen avaamisen vaatimukset. Varmista siis, että valitset kaikki ruudut.

Vaihe # 4. Kun lähetät pyynnön, prosessin suorittaminen voi kestää muutaman päivän. Kun prosessi on valmis, operaattorisi vahvistaa sen.

Voit myös käyttää kolmannen osapuolen palveluja saadaksesi laitteen lukituksen hieman nopeasti; jos et halua maksaa siitä ylimääräistä taalaa.

  • Kuinka avata Sprint iPhone
  • Avaa AT & T iPhone

Kuinka varmuuskopioida iPhone

Ensinnäkin, varmista varmuuskopioi iPhone, jotta kaikki tietosi ovat turvassa. Se palauttaa sen helposti uuteen iPhoneen.

Varmuuskopioi iOS-laitteesi iCloudiin

Vaihe 1. Varmista, että laitteessasi on yli 50% mehua ja että se on kytketty Wi-Fi-verkkoon. Liitä laite virtalähteeseen, jos siinä ei ole paljon mehua jäljellä.

Vaihe # 2. Avaa Asetukset → iCloud. (IOS 11: ssä tai uudemmassa, sinun on napautettava profiiliasi → iCloud.)

Vaihe # 3. Napauta Varmuuskopiointi → napauta Varmuuskopioi nyt.

Varmuuskopioi iOS-laitteesi iTunesin avulla

Vaihe 1. Liitä iPhone Mac- tai Windows-tietokoneeseen ja käynnistäiTunes.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napsautettavaiPhone-kuvake valikkorivillä.

Vaihe # 3. Napsauta nytVarmuuskopioi nyt.

merkintä: Lisää tilisi suojaus napsauttamallaSalaa varmuuskopio ja lisää salasana.

Vaihe # 4. Varmuuskopioi sovellukset, jos sitä pyydetään.

Kuinka poistaa henkilökohtaiset tietosi iPhonessa / iPadissa

Kun olet varmuuskopioinut laitteen onnistuneesti, pyyhi kaikki henkilökohtaiset tietosi.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovelluksessa iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Kenraali → vieritä alas ja napauta Nollaa → Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Vaihe # 3. NäpäytäPoista iPhone.

Vaihe # 4. Näpäytä Poista iPhone uudelleen vahvistaaksesi. Saatat joutua syöttämäänSalasana.

Vaihe # 5. Lopuksi sinun on annettava Apple IDSalasana poistaa Aktivointilukko käytöstä ja poistaa laitteen Find My iPhone -sovelluksesta.

Kiirehdi!

Jos olet valmis asettamaan kätesi upouuden iPhone 8: n päälle, kiirehdi vähän! Toivon, että saat parhaan vastineen käytetylle iPhonellesi. Joten minkä kauppayhtiön olet valinnut myydäksesi laitteesi?

Haluat ehkä viitata:

  • Asiat, jotka sinun pitäisi tehdä ennen vanhan iPhonen myymistä
  • Aktivointilukon ohittaminen iPhonessa
  • Kuinka puhdistaa iPhone ja optimoida suorituskyky

Minkä yllä olevista palveluista olet päättänyt myydä vanhan iPhonen? Olisi mukavaa tietää palautteesi alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit