Parhaat iPad Air -kuoret vuonna 2021

Kapeat iPad Air -kotelot tekevät tabletista niin mukavasti kannettavan kuin tarvitaan ilman, että taulutietokone altistuu pölylle, tahattomille kolhuille jne. Mutta ohut yleensä vaarantaa suojauksen. Yritimme selvittää erinomaiset, laadukkaat kotelot, jotka tarjoavat hyvän suojaustason, mutta ovat myös ohuita ja kevyitä. Tutustu parhaiden iPad Air Slim -koteloiden yhteenvetoon ja valitse ihanteellinen puku tablet-laitteellesi. Pidätpä hienostuneesta muotoilusta tai pidät klassisesta mallista houkuttelevampaa, luettelo on täysin peitetty!

1. Fintie SmartShell iPad Airille

Fintie SmartShell on yhtä paljon kopiota Applen SmartCoverista kuin voit odottaa. Vain se on halvempaa. Ilmeisesti Fintie SmartShell ei ole valmistettu tarkasta korkealaatuisesta materiaalista kuin Applen SmartCover, vaan toimii hyvin. Se on ohut, kevyt ja sitä voidaan käyttää myös jalustana.

Lisäksi on paljon värivaihtoehtoja, joista valita. Näin ollen sinulla ei ole mitään ongelmaa valitessasi tabletille tabletin mukavan näköisen kumppanin.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. DTTO

DTTO on suunnitellut iPad Airille kevyen kotelon, joka on ohut. Ulkopuolella on käytetty korkealaatuista synteettistä nahkaa. Kolminkertainen etukansi on merkittävä ominaisuus, koska se on varustettu kahdella seisoma-asennolla FaceTimeä, elokuvien katselua ja näppäimistön kirjoittamista varten.

IPad Airin suojaamiseksi DTTO on käyttänyt ilmatyynytekniikkaa ja hunajakennokuviota, joka vaimentaa iskut ja tuottaa lämpöhäviön. Voit helposti asentaa ja poistaa iPadin ohuessa kotelossa.

USP: Kolminkertainen etukansi

Tutustu Amazoniin

3. FANSONG

Fansong esittelee monipuolisen ohuen kotelon iPad Airillesi. Räikeitä ominaisuuksia ovat nahka ulkopinta ja mikrokuituliina. Ulkopuoli on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka suojaa laitettasi naarmuilta. Mikrokuituliina varmistaa, että iPad on suojattu kolhuilta ja iskuilta.

Kun suljet kotelon kannen, iPad siirtyy automaattisesti lepotilaan. Käytä kääntöjalustaa kirjoittaaksesi, katsellaksesi videoita ja FaceTime-puheluita.

USP: Automaattinen uni

Tutustu Amazoniin

4. ROARTZ

ROARTZ on hyvännäköinen ohut kotelo iPad Airille. Kovasta polykarbonaatista ja pehmeästä PU-nahasta valmistettu kotelo pystyy tarjoamaan tarvittavan suojan säilyttäen samalla iPadin ohuemman muotoilun.

Magneettisuljin tukee automaattista lepo- / herätystoimintoa estääkseen tarpeettoman pariston kulutuksen. Voit taittaa etukannen jalustaksi katsomaan mediaa mukavasti. Taitettavan jalustan avulla voit myös kallistaa iPadiasi mukavan kirjoitusasennon saamiseksi. Lisäksi voit valita ROARTZin 11 kirkkaalla värillä.

USP: Useita katselukulmia

Osta se Amazonilta

5. JETech

Melko ohut muotoilu, JETech sopii hienosti iPadiin. Vankan PC: n ja erittäin PU-nahan yhdistelmä on antanut sille tarvittavan lujuuden pudotusten kestämiseen ja naarmuuntumiseen. Sileä kosketus tarjoaa paremman otteen, kun taas tarkat leikkaukset antavat sinun käyttää kaikkia toimintoja ilman esteitä.

Kolminkertainen etukansi, jossa on kaksi jalustaa, huolehtii katselu- ja kirjoittamistarpeistasi. Saat viisi viehättävää väriä: musta, vaaleanpunainen, violetti, punainen ja sininen. Lisäksi JETechillä on elinikäinen takuu.

USP: Sileä sisustus suojaa pudotuksilta

Osta se Amazonilta

6. LifeProof

LifeProof on johtava tuotemerkki iPhonen ja iPadin lisävarusteiden alalla. Tämä vedenpitävä kotelo on suunniteltu yksinomaan iPad Airille. Veden lisäksi tämä kotelo suojaa laitettasi lialta, lumelta, pudotuksilta ja iskuilta.

Parasta tässä tapauksessa on, että siinä on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka poistaa tarpeen ostaa erillinen näytönsuoja iPad Airille. Ohuin iPad Air -kotelo antaa sinulle täyden pääsyn tärkeisiin painikkeisiin, hallintalaitteisiin ja portteihin.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

7. ZAGG

Muunna iPad Air kannettavaksi tällä erittäin ohuella kotelolla, jonka sarana on irrotettava Bluetooth-näppäimistö. Kotelossa on ainutlaatuinen sarana, jossa on 135 asteen katselukulmat, kuten kannettava tietokone. Näppäimistön Chiclet-tyyppiset näppäimet maksimoivat tilan kirjoittamisen nopeuttamiseksi.

Näppäimistötilan lisäksi voit käyttää videotilaa, kotelotilaa ja kirjatilaa iPad Air slim -kotelossa. Voit käyttää videotilaa pitämään iPadia missä tahansa kulmassa; kotelotila suojaa laitettasi, ja kirjatilan avulla voit lukea e-kirjoja mukavasti.

USP: Näppäimistökotelo

Tutustu Amazoniin

8. Icarercase Vintage -sarja

Icarercase esittelee vaikuttavaa ammattitaitoa ja vintage-muotoilua, ja se on ensiluokkainen puku iPadillesi. Se on valmistettu aidosta nahasta ja sopii moitteettomasti tablettiin. Herkkä nahkarakenne rikastuttaa sen ulkonäköä.

Pehmeä mikrokuituliina mahdollistaa sen naarmuuntumisen. Usean katselukulman ansiosta sinulla on loistava median katselukokemus. Lisäksi siistit aukot takaavat häiriöttömän pääsyn porttiin ja kameraan.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Valkit

Valkit esittelee eleganssia! Huomattava ohut muotoilu kristallinkirkkaalla selällä antaa sille houkuttelevan ilmeen. Vankan PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus on antanut sille halutun kestävyyden. Siksi iPad pysyy suojattuna vahingossa kaatuessa.

Yhdeksän värivaihtoehdon ansiosta sinulla ei ole vaikeuksia valita sopiva pari. Kaiken lisäksi Valkitilla on yhden vuoden takuu.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

10. ProCase

Voit odottaa vahvuutta, tyyliä ja toimivuutta tässä ProCasen tekemässä iPad Air -kotelossa. Tuotemerkki panostaa paljon ja innovaatioita iPad Airin koteloiden valmistamiseen. Tällä on ylellinen nahkasisustus ja pehmeä sisustus suojaa ja upeaa ulkonäköä.

ProCase tarjoaa erityisen joustavan paikan Apple-kynän tai kynän tallentamiseen. Hanki täysi pääsy kaikkiin iPad Airin tärkeisiin ominaisuuksiin, vaikka kotelo olisi asennettuna laitteeseesi.

USP: Sisäänrakennettu Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Toivon, että olet löytänyt oikean ottelun iPadillesi, eikö olekin? Onko se klassinen vai tyylikäs ulkonäkö? Olisi kiva tietää valintasi kommenteissa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPad Pro -näppäimistökotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,9 tuuman iPad Air (2020) -kotelot
  • Parhaat iPad Air -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit