Kuinka ladata iTunes-kirjasto Google Play -musiikkiin Mac- tai Windows-tietokoneella

Huipputason pilvipohjaisen musiikin suoratoistopalvelun osalta Google Play -musiikki on parempi kuin muut vaihtoehdot. Ja sen suurin kohokohta on, että voit ladata jopa 50000 kappaletta maksutta Googlen luotettaville palvelimille. Kuulostaa vaikuttavalta? Seuraa iTunes-kirjaston lisäämistä Google Play Musiikkiin Mac- tai Windows-tietokoneella ja suoratoista ne molemmat iOS- tai muusta mobiililaitteesta ja verkosta.

Yksi tärkeä asia, joka on syytä huomata etukäteen, on se, että Googlen musiikkisovellus antaa mahdollisuuden ladata useita tiedostomuotoja, kuten MP3, M4A, OGG, M4P, FLAC ja WMA. Se muuntaa kaikki kappaleesi kuitenkin MP3-muotoon. Vaikka se säilyttää suurimman osan metatiedoista, kuten artistitiedot ja albumikuvat, esimerkiksi iTunes-luokitukset ja kommentit poistetaan yhteensopimattomuuden takia. Joten, edetä pitämällä nämä merkittävät asiat mielessä.

Kuinka lisätä iTunes-kirjasto Google Play Musiikkiin

Vaihe 1. Ensimmäinen asia, jonka haluat ehkä tehdä ennen prosessin jatkamista, on tarkistaa kirjastosi. Yksi ilmeinen etu on, että se auttaa sinua vetämään ja pudottamaan musiikkitiedostojasi hieman kätevästi.

Macissa: Käynnistä Finder Macilla ⟶ Macintosh HD ⟶ Käyttäjät ⟶ Nimesi sisältävä kansio ⟶ Musiikki ⟶ iTunes.

Windows-tietokoneessa: Pääset iTunes-musiikkikansioon Windows-tietokoneellasi avaamalla C: \ -aseman Resurssienhallinnassa ⟶ Käyttäjät-kansio ⟶ Nimesi ⟶ iTunes-kansio.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Lataa kappaleet Google Play -musiikin verkkokäyttöliittymään Chromella
  • Siirrä kappaleesi Google-pilvipalveluun virallisen Music Manager -sovelluksen avulla

Voit käyttää mitä tahansa kahdesta vaihtoehdosta viedä iTunes-kirjastosi Google Musiciin. Kokeilemme molempia vaihtoehtoja:

Avaa Chrome tietokoneellasi ja siirry Google Play Musiikin verkkosivustolle. Sitten sinun on kirjauduttava sisään Google-tilillesi. Napsauta seuraavaksi valikkopainiketta ruudun vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Napsauta seuraavaksi Lähetä musiikkia.

Ja sitten yksinkertaisesti raahaa ja pudota kaikki kappaleesi iTunes-kirjastosta tähän ikkunaan.

Vaihtoehtoisesti voit myös napsauttaa "Valitse tietokoneeltasi" -painike ate navigoi musiikkitiedostoihin ja lataa ne.

Napsauta seuraavaksi Jatkaa ja sitten sinun täytyy lisää Google Plus Music -laajennus selaimeen.

Nyt sinun on odotettava, kunnes kaikki musiikkisi on ladattu onnistuneesti. Lataamisen suorittamiseen kuluva aika riippuu tiedoston koosta ja Wi-Fi-nopeudesta.

merkintä: Kun napsautat Lähetä musiikkia, sinua pyydetään lisäämään korttisi maksutapana. Älä huoli, sinua ei veloiteta tavallisesta palvelusta. Se tehdään asuinmaasi vahvistamiseksi. Lisää se noudattamalla ohjeita.

ITunes-kirjaston lataaminen Google Musiciin Music Managerin kautta on yhtä suoraviivaista. Voit ladata sen sekä Mac- että Windows-tietokoneellesi.

Avaa yksinkertaisesti sovellus ⟶ napsauta Jatkaakirjaudu sisään Google-tilisi ⟶ valitse ladattava sisältö ja osui Jatkaa -painiketta.

Seuraavaksi sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  • Lataa kaikki kappaleet ja soittolistat
  • Valitse ladattavat kappaleet soittolistan mukaan
  • Sisällytä podcastit Upload-palveluun

Voit valita vaihtoehdot tarpeidesi mukaan. Lähetän kaikki kappaleet ja soittolistat. Kun olet valinnut vaihtoehdon, napsauta Jatkaa uudelleen.

Seuraavaksi sinulta kysytään, haluatko ladata iTunesiin lisäämäsi kappaleet automaattisesti. Valitse Joo tai Ei. Napsauta Jatkaa uudelleen aloittaaksesi vientiprosessin.

Katso ladatut kappaleesi:

Kun olet siirtänyt koko musiikkikirjastosi onnistuneesti Google Play -musiikkiin, voit tarkistaa, onko se täysin aluksella vai ei. Voit tehdä sen vain avaamalla verkkosovelluksen ⟶ päätä MusiikkikirjastoLaulut.

Se on yhtä helppoa mobiilisovelluksessa. Käynnistä vain Google Play Musiikki -sovellus älypuhelimellasi ⟶ Kirjasto-välilehti alareunassa ⟶ tarkista kappaleesi.

Nyt kun olet siirtänyt musiikkisi Googlen musiikkisovellukseen, suoratoista se. Tällä hetkellä sovellus tarjoaa 9,99 / kuukausi- ja 14,99 dollaria / kuukausiperhepaketin (enintään 6 henkilöä)

Se on tehty!

Huolimatta siitä, että sillä on useita vaikuttavia ominaisuuksia, Googlen musiikkisovellus ei hallitse roostia. Vaikka Spotify on jatkossakin ollut johtava pitkällä etäisyydellä, Apple Music on noussut nopeasti suurimmaksi kilpailijaksi nopean kasvun ansiosta. Lisäksi Applen musiikkisovelluksen odotetaan pian kaatavan Spotifyn Yhdysvalloissa. Mikä on suosikkimusiikkisovelluksesi ja miksi?

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Jaa iTunes-kirjasto useisiin kansioihin!
  • Kuinka palauttaa iTunes-kirjasto Maciin
  • Suoratoista musiikkia useisiin kaiuttimiin AirPlay 2: n avulla
  • Kuinka siirtää iTunes-kirjasto tietokoneelta toiselle

Uusimmat viestit