Kuinka saada Apple News -sovellus Yhdysvaltojen ulkopuolelle iPhonessa tai iPadissa

Siitä lähtien, kun Apple ilmoitti News-sovelluksen sisällyttämisestä, jokainen uutisharrastaja halusi avata ja tutkia tätä sovellusta. Mutta pidä siitä kiinni! Apple tarjosi tämän sovelluksen saataville muutamassa maassa. Tämä tarkoittaa, että jos kukaan muu kuin Yhdysvallat tai Iso-Britannia ei voi käyttää News-sovellusta iPhonessa.

Olemme löytäneet tavan tähän ongelmaan. Sinun tarvitsee vain noudattaa alla mainittua hyvin yksinkertaista menettelyä.

Kuinka saada Apple News -sovellus Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa → Napauta Yleistä.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Kieli ja alue vaihtoehto.

Vaihe # 3. Napauta kohtaa ALUEMUOTOT.

Vaihe # 4. Napauta maaluettelosta Yhdysvallat ja napauta sitten Valmis.

Valikko pyyhkäisee ylöspäin alhaalta. Näet kaksi vaihtoehtoa: Vaihda englanniksi (Yhdysvallat) ja Säilytä "Kieli" (nykyinen maasi).

Vaihe # 5. Napauta Vaihda englanniksi (Yhdysvallat).

Muutaman sekunnin ajan iPhone pimenee; tämän jälkeen puhelin kirkastuu. Olet Kieli ja alue -ruudulla, jossa alue valitaan Yhdysvaltoiksi.

Siirry nyt aloitusnäyttöön ja tarkista kaikki sovellukset; voit nähdä Uutiset-sovellus yhdessä muiden sovellusten kanssa. Jos siinä tapauksessa et näe Uutiset-sovellusta, voit käynnistää iPhonen uudelleen ja tarkistaa uudelleen. Uutissovellus näkyy iPhonellasi.

merkintä: Huomaa, että jos vaihdat kielen ja alueen takaisin kotimaasi, News-sovellus katoaa iPhonesta / iPadista. Huomaa myös, että kun valitset Yhdysvaltain kieleksi ja alueeksi, iPhone tai iPad näyttää Yhdysvaltain valuutan.

Siinä kaikki ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit