Paras iPhone-kalenterisovellus järjestäytyneeksi vuonna 2021

Meidän päivämme ovat usein miehitettyjä tekemällä lukuisia muita asioita tai jopa istumalla tyhjäkäynnillä, mutta eksyneet maailmaamme. Molemmissa tilanteissa on tavallista unohtaa tärkeät päivämäärät, tapaamiset jne. Niiden puuttuminen voi jopa maksaa sinulle suhteesi tai työsi. Tämän sanottuani on parempi seurata niitä. Tässä ovat parhaat iPhonen ja iPadin kalenterisovellukset.

Parhaan iPhonen kalenterisovelluksen määrittämiseen vaikuttavat tekijät

 • Yksinkertainen käyttöliittymä: Kalenterisovellus ei toimi vain muistutuksena; se auttaa myös seuraamaan aikaa ja hallitsemaan sitä tehokkaasti. Tällä sovelluksella on oltava helppokäyttöinen käyttöliittymä. Muutama napautus ja olet valmis asettamaan päiväsi aikataulun.
 • Synkronointitoiminnot: Paremmat synkronointimahdollisuudet, sitä enemmän säästät aikaa ja vaivaa. Valitsemasi sovelluksen tulisi synkronoitua hienosti tavallisten kalentereiden, kuten Google, Exchange, iCloud ja muut kolmannen osapuolen sovellukset, kanssa, jotta koko aikataulusi sovitetaan itsestään. Tästä voi olla erinomaista apua päiväsi automaattiseen aikatauluttamiseen valitsemalla matkasuunnitelmat, tapaamiset ja tapahtumat.
 • Odotusten asettaminen: Älä missaa sovelluksen kuvausosaa ennen kuin päätät asentaa. Harkitse myös arvioiden läpikäyntiä - etenkin kolmen ja neljän tähden. Nopea yleiskatsaus auttaa asettamaan odotuksia. On parittomia aikoja, jolloin harvat sovellukset eivät täytä kuvauksessa lueteltuja ominaisuuksia. Sinun pitäisi tietää, mitä odottaa ennen sovelluksen asentamista laitteellesi.
 • Ominaisuudet: Parasta tekniikan kehityksessä on, että saat jotain uutta joka päivä. Siksi sovelluskehittäjät päivittävät jatkuvasti sovelluksiaan. Selaa tarjolla olevia ominaisuuksia ja tarkista myös, milloin sovellusta päivitettiin viimeksi. Mitä lähempänä päivämäärä, sitä paremmat ovat mahdollisuudet saada parempia ominaisuuksia ja kokemusta. Tämä kuvaa tiimin vilpittömyyttä kalenterisovellukseen ja käyttäjien tyytyväisyyttä.
 • Mahdollisuuksien jakaminen: Entä jos sinulla on matkasuunnitelma tai tapahtuma, jonka haluat juhlia läheisten ja rakkaiden kanssa? Täällä kuvaan tulee kalenteritapahtuman jakaminen. Varmista, että kalenterisovelluksesi avulla voit jakaa aikataulusi yleisesti käytetyillä alustoilla. Se auttaa pitämään kaikki olennaiset ihmiset ajan tasalla tien päällä.
 • Yhteensopivuus: Onko kalenterisovelluksesi yhteensopiva iPhonen, iPadin, Macin ja Apple Watchin kanssa? Kaikki sovellukset eivät välttämättä tue kaikkia mainittuja laitteita. Vielä enemmän, sitä parempi. Tämän sanottuasi, jos valitsemasi sovellus on yhteensopiva muiden omistamiesi laitteiden kanssa, voit pysyä ajan tasalla riippumatta siitä missä olet ja mikä laite on lähelläsi.
 • Sirille sopiva: Parasta Sirissä on, että hän toimii komentona. Eikö olisi hienoa, että kalenterisovelluksesi ajoittaa tapahtuman, kun olet käskenyt Siriä tekemään niin? Todellakin iso kyllä! Siksi, vaikka viimeinen tässä luettelossa, mutta ei vähäisimpänä. Varmista, että sovelluksesi on yhtä ystävällinen Sirin kanssa kuin hän on kanssasi.
 1. Google-kalenteri
 2. Kalenterit: Suunnittelija ja muistutukset
 3. PocketLife-kalenteri
 4. Readdle-kalenterit 5
 5. Fantastinen - Kalenteri ja tehtävät
 6. Planner Pro
 7. Kalenteri Op.2
 8. Pieni kalenteri
 9. Informant 5 Kalenteri
 10. Mahtava kalenteri
 11. 24m
 12. Kalenteri Z

1. Google-kalenteri

Tämä on Googlen järjestäytynein Kalenteri-sovellus, mikä tarkoittaa, että sinulla on varmasti lukuisia ystävällisiä ominaisuuksia ja synkronointivaihtoehtoja. Sovellus tarjoaa sinulle kolme katseluvaihtoehtoa, nimittäin Kuukausi, Viikko ja Päivä. Se synkronoituu automaattisesti Gmail-tilisi kanssa ja lisää tapahtumia, kuten matkasuunnitelmat, hotellivaraukset, ravintolavaraukset jne. Lisäksi sovellus toimii saumattomasti kaikkien laitteellesi asennettujen kalentereiden kanssa, mukaan lukien iCloud ja Exchange.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Kalenterit: Suunnittelija ja muistutukset

Sovellus on saanut melko hyvän käyttäjäkunnan sen julkaisun jälkeen. Hyvitys menee sen intuitiiviseen käyttöliittymään, jonka avulla voit synkronoida sen Google-kalenterisi kanssa ja vetää ja pudottaa tapahtumia suoraan. Sen mukana tulee myös tapahtuman hallinta verkossa ja offline-tilassa. Lopuksi, siinä on erityiset näppäimistöt, joiden avulla voit määrittää tapaamiset ja aikamuistutukset kaksi kertaa nopeammin kuin sisäänrakennettu iOS-kalenteri.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 6,99 dollaria)

ladata

3. PocketLife-kalenteri

Tämä sisältää useita hyödyllisiä ja moderneja ominaisuuksia. Ensimmäinen asia, josta pidin sovelluksessa, on, että se synkronoituu helposti Googlen, Outlookin, iCalin, Yahoon ja iCloudin kanssa. Voit myös vaihtaa näkymää vaihtoehdoista, kuten Luettelo, Päivä, Viikko, Esityslista, Vuosi ja Kuukausi. Sovellus on yhteensopiva AirDropin ja AirPrintin kanssa, ja siinä on Touch ID- ja Face ID -suojaus.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Readdle-kalenterit 5

Sovellus palvelee epäilemättä parasta kalenterikokemusta mobiililaitteilla. Siinä on joitain hienoja ominaisuuksia, kuten luonnollisen kielen syöttö, offline-tuki, tehtävienhallinta, tapahtumakeskeinen käyttöliittymä, mukautetut muistutukset, hälytykset ja paljon muuta. Saatat kuitenkin löytää sen hieman kalliiksi verrattuna muihin sovelluksiin. Syynä on, että kun olet ostanut sovelluksen, sinulla on oltava tilaus kolmen päivän ilmaisen kokeilun jälkeen.

Hinta: $6.99

ladata

5. Fantastinen - Kalenteri ja tehtävät

Sovellus on ilmainen asentaa ja tarjoaa joitain kiitettäviä ominaisuuksia, kuten DayTicker ja 3 päivän sääennuste. Sinun on kuitenkin valittava tilaus muiden premium-komponenttien vapauttamiseksi, mukaan lukien AccuWeatherin tarjoama 10 päivän sääennuste, tapahtuma- ja tehtävämallit, vastaukset tapahtumakutsuihin ja paljon muuta. Voit myös selata ja tilata kalentereita, kuten lomia, TV-ohjelmia, urheilua ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

6. Planner Pro

Jos olet se, joka haluaa elää hallittua elämää, sovellus voi olla täydellinen sinulle. Vaikka sovellus on vapaasti asennettavissa, sen mukana tulee Pro-versio, joka vaatii sinua maksamaan. Siinä voit synkronoida tapahtumasi iOS-kalenterin, manuaalisen aikavälin, tuen koko päivän / koko päivän tapahtumille, järjestelmän muistutuksen jokaiselle tehtävälle ja paljon muuta. Olennainen piirre on kuitenkin muistiinpanotoiminto, jonka avulla voit rajattomasti muistiinpanoja joka päivä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

7. Kalenteri Op.2

Suunniteltu erityisesti iPhonen käyttäjille, sovelluksessa on useita ominaisuuksia, kuten kuukausi / päivä -näkymä tapahtuman otsikolla, mini-ponnahdusikkuna jakamalla päivittäiset tapahtumat jne. Siinä on pystysuuntainen käyttöliittymä, jonka avulla voit selata kuukausittaista / päivittäistä tapahtumaluetteloa . Sovellus synkronoituu saumattomasti sisäänrakennetun iOS-kalenterin ja Google-kalenterin kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

8. Pieni kalenteri

Sovellus on epäilemättä täynnä joitain luovia integraatioita. Siinä on kiehtovia ominaisuuksia, kuten luonnollisen kielen syöttö, eleet, vetäminen ja pudottaminen jne., Palvelemaan sinua helposti. Joitakin muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä iPhonen tilan arvoisen, ovat synkronointi ja tehtävien hallinta, reaaliaikainen synkronointi, offline-tuki, edistynyt muistutusjärjestelmä, helppokäyttöisyys missä tahansa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

9. Tiedonantaja 5 Kalenteri

Tämä ei ole vain toinen kalenterisovellus; sen sijaan se on paljon enemmän. Ensimmäinen asia, josta pidät sovelluksessa, on painikkeen käyttöliittymä tapahtuman ajan syöttämiseen. Sen mukana tulee myös uusi sääsyöttö ja Sirin tukikomennot. Saat myös käyttää mukautettavia ominaisuuksia, kuten emojeja, värejä, tunnisteita jne. Lisäksi on paljon muita ominaisuuksia, jotka epäilemättä tekevät sinusta riippuvaisia ​​sovelluksesta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

10. Mahtava kalenteri

Sovelluksessa on laaja valikoima ominaisuuksia kokemuksen mukauttamiseksi. Halutun fonttikoon valitseminen viikon aloittamiseksi antaa sinulle täydellisen komennon kalenterisovelluksen käytöstä. Paranna kokemustasi entisestään, sillä on suojausominaisuus, jonka avulla voit avata sovelluksen lukituksen koodilla. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat päivittäiset viisaat lainaukset päivän aloittamiseksi, muistiinpanon jakaminen sähköpostitse, teeman väri, paljon tarroja jne.

Hinta: $9.99

ladata

11. 24 kuukautta

Jos minun täytyisi kehua sovellusta yhdellä lauseella, lainaan Applen sanat. Siinä mainittiin "Paras App Storesta kalenterisi, tehtäväluettelosi, muistiinpanojesi ja henkilökohtaisten tiliesi hallintaan." Jos tämä ei pakota sinua kokeilemaan sitä, tässä on muutamia sen tarjoamia ominaisuuksia. Sovellus toimii yhtenä kohteena kaikille tehtäville, kalentereille, henkilökohtaisille tileille ja muistiinpanoille. Voit myös antaa sille äänikomentoja lisätäksesi tapahtumasi ja mukauttamalla sitä edelleen makusi mukaan.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

12. Kalenteri Z

Vaikka viimeinen luettelossamme, mutta ei missään nimessä vähiten. Se tarjoaa sinulle yksinkertaisen käyttöliittymän, jonka avulla voit lopulta määrittää monimutkaisia ​​toistuvia tapahtumia. Se on suunniteltu siten, että voit tarkastella kaikkia päivässä lueteltuja tapahtumia ilman virheitä. Pyöristämällä kaiken, sovellus tarjoaa monia muita ominaisuuksia, jotka saavat sinut virtaviivaistamaan päivääsi helposti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

Kirjautua ulos

Toivon, että luettelo täytti tarkoituksensa. Siinä tapauksessa, että käytät oletuskalenterisovellusta ja etsit ongelmia tapahtuman lisäämisessä, voit korjata ongelman tässä.

Voit myös lukea nämä:

 • Selfie-sovellukset iPhonelle täydellisten selfien tekemiseen
 • Music Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kalenterisovellukset Macille
 • Sovellusten järjestäminen iPhonessa, jossa on iOS 14

Uusimmat viestit