Parhaat iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -kuulokkeet vuonna 2020

Viestintätekniikan maailmassa ei voi olla parempaa tuotetta kuin iPhone. Itse asiassa matkapuhelimen tullessa koko maapallo on yhteydessä toisiinsa, ja siitä on tullut pieni kylä. Mutta tällä teknisen vallankumouksella on kääntöpuoli. Sen lisäksi, että matkapuhelimet tarjoavat parempia yhteyksiä rakkaillemme, ne lähettävät myös vakavasti vaarallisia aaltoja, jotka vahingoittavat hermostomme. Ehkä siksi mobiililaitteiden valmistajat esittävät nappikuulokkeet ja handsfree-laitteet. Tämä luettelo ylpeilee parhaat iPhone 6s ja 6s Plus -kuulokkeet käyttäjille, jotka haluavat keskustella rakkaansa kanssa tuntikausia. Käytä valitsemiasi kuulokkeita ja pysy yhteydessä!

Parhaat kuulokkeet / kuulokkeet iPhone 6: lle ja iPhone 6s Plus: lle vuonna 2020

Nopea navigointi:

 • EarFly
 • Sony MDR-XB50AP / R
 • MyNetDeals
 • SENSO
 • Audisti
 • AUKEY
 • Panasonic
 • GGMM
 • ROVKING
 • DOSS BE1

# 1. EarFly

EarFly-kuulokkeet on siunattu korkealla stereoäänellä, mikä jännittää musiikkiaikaa. Korvan sisäpuolella olevat nappikuulokkeet pysyvät tasaisesti paikoillaan korvassa. Ne ovat erittäin pehmeitä ja tuntuvat melko mukavilta käyttää.

Kehittynyt melunvaimennusjärjestelmä pitää taustamelun poissa; varmistaa, että sinulla on selkeä ääni. Laadukas mikrofoni on pohjustettu parantamaan handsfree-puhelukokemustasi.

USP: Kehittynyt melunvaimennusjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 2. Sony MDR-XB50AP / R

Sony oli tuottanut upeita kaiuttimia ja kuulokkeita yli vuosikymmenen ajan. Nämä kustannustehokkaat nappikuulokkeet iPhone 6s ja 6s Plus -puhelimille ovat huippuluokkaa. Siinä on 12 mm: n kupolityyppinen ohjain, joka tuottaa syvän bassotehosteen. Kuulokkeessa on myös integroitu mikrofoni puhelujen soittamiseen tai vastaanottamiseen.

Pehmeillä silikonisilmuilla on kaksi tarkoitusta - tehokas melunvaimennus sekä erinomainen mukavuus korvillesi. Lopuksi kuulokkeita on saatavana kolmessa kirkkaassa värivaihtoehdossa.

USP: 12 mm: n kupolityyppiset ohjaimet

Tutustu Amazoniin

# 3. Boltune

Boltunen langattomissa kuulokkeissa on Bluetooth 5.0, vedenpitävät IPX7-standardit ja 16 tunnin soittoaika. Luultavasti kolme ominaisuutta riittää vaikuttamaan sinuun. Tuotemerkillä on kuitenkin jotain enemmän tarjottavaa.

Korvanapit kuluttavat vähän virtaa ja tarjoavat enemmän. Nopea viiden minuutin lataus antaa sinulle kaksi tuntia peliaikaa. Boltune-nappikuulokkeet voivat työskennellä 16 tuntia koko päivän ajan. Olitpa kuntosalilla, toimistossa tai kotona, nauti suosikkimusiikistasi. Ulkomatkasi ovat nyt mielenkiintoisempia.

Uusimman sukupolven sirulla ja Bluetooth 5.0 -tekniikalla varustetut nappikuulokkeet tukevat useita Bluetooth-yhteensopivia laitteita. Koe huomattava meluneristys, vaikka olisit keskellä tungosta katuja.

USP: Edistynyt Bluetooth 5.0

Tutustu Amazoniin

# 4. SENSO

SENSO on täydellinen paketti, joka voi nostaa musiikkiaikaa tiukan harjoittelun aikana. Kauniisti ergonomisen muotoilun ansiosta nappikuulokkeet pysyvät vakaina korvissasi. Poikkeuksellisen pehmeiden korvanippien avulla saat parhaan mahdollisen mukavuuden niitä käyttäessäsi.

Erinomaisen melunvaimennustekniikan ansiosta se ei anna taustahäiriöiden häiritä handsfree-puheluita. IPX-7-vedenkestävyys tekee siitä erinomaisen valinnan seikkailijoille. Lisäksi SENSO kestää jopa 8 tuntia yhdellä latauksella.

USP: IPX-7-vedenkestävyys

Tutustu Amazoniin

# 5. Audisti

Haluatko kuunnella musiikkia rauhallisesti? Tuo kotiin Audist mukavat ja kätevät premium-nappikuulokkeet. Sen korvassa oleva muotoilu ja ympäröivä melunvaimennus antavat sinulle vain musiikin ja keskustelun ilon missä tahansa.

Bassoystäville tämä Audist-kuulokepari tarjoaa selkeän ja terävän äänen. Sen teräväpiirtoiset 10 mm: n neodyymielementit tuottavat erinomaisen basson. Lisäksi sitä on saatavana neljä hyvännäköistä väriä: musta, valkoinen. Musta / punainen ja valkoinen / punainen.

USP: Selkeä ja raikas ääni

Tutustu Amazoniin

# 6. AUKEY

AUKEY on paikalla, kun on kyse korkealaatuisen äänen tuottamisesta. Urheilullisesti muotoiltujen Bluetooth-kuulokkeiden avulla voit nauttia musiikista täysillä. Korvan kärjet ovat erittäin sileitä, joten niiden käyttäminen on kätevämpää tuntikausia.

Korvan sisäiset koukut auttavat nappikuulokkeita mahtumaan saumattomasti korviin. Kahdeksan tuntia musiikkiaikaa on enemmän kuin tarpeeksi, jotta voit vastata kysyntällesi pitkällä ajomatkalla.

Sinulla on kolme kaunista väriä, joista valita: musta, sininen ja punainen. Vielä parempi, AUKEY: ta tukee luotettava 24 kuukauden takuu.

USP: Pidempi soittoaika

Tutustu Amazoniin

# 7. Panasonic ErgoFit -kuulokkeet iPhonelle

Panasonicin langalliset korvakuulokkeet ovat täydellisiä liikuntaan. Pakkauksesta löydät kolme sarjaa nappikorvakoruja pieninä, keskikokoisina ja suurina. Silmut sopivat korville mukavasti ja pitävät ympäröivän melun poissa.

Kuulokkeissa on mikrofoni ja puhelukaukosäädin, joiden avulla voit vastaanottaa puheluja nopeasti, vaikka olisit keskellä jotain.

Kuulokkeiden merkittävä piirre on ergonominen muotoilu, joka sopii täydellisesti korviin. Kuulokkeet sopeutuvat heti korvillesi ja tuottavat korvaan kuuluvan stereoäänen.

USP: HD-äänenlaatu ja voimakas basso

Tutustu Amazoniin

# 8. GGMM

Jos haluat kokeilla jotain ylellistä iPhonellesi, nämä GGMM-nappikuulokkeet ovat täydellinen valinta. Hieno eleganssia näillä huippuluokan kuulokkeilla, jotka on valmistettu korkealaatuisesta kaksoisohjaimesta.

Sen kevyt metalliseosrakenne on täydellinen kuunteluun päivittäin kuntoillessasi, matkustellessasi tai käydessäsi toimistossa.

Sen sisäänrakennetun metallimikrofonin avulla voit puhua handsfree-laitteilla iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -laitteissasi; se poistaa ulkoisen melun. Voit käyttää näitä nappikuulokkeita myös ääni- ja videopuheluihin verkossa.

USP: Raskas basso

Tutustu Amazoniin

# 9. ROVKING

Näiden kuulokkeiden nappikuulokkeet ovat hieman pienempiä verrattuna muihin. Etu on, että korvasi ei satuta, jos käytät sitä tuntikausia. Sen lisäksi siinä on myös neljä erikokoista korvakappaletta, jotka sopivat melkein kaikkiin korviin. Suunnittelu on urheilullinen ja se sopii erinomaisesti harjoitteluun, juoksemiseen tai urheiluun.

Johdossa olevan ohjaimen avulla voit hallita musiikkia ja myös vastaanottaa puheluita. Äänenlaadun suhteen se on kristallinkirkas ja syvä basso. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: Hieman pienemmät korvanapit mukavuutta varten

Tutustu Amazoniin

# 10. Deivvox

Jos työskentelet säännöllisesti meluisassa ympäristössä tai matkustat paljon, nämä melua vaimentavat kuulokkeet ovat juuri sinulle. Se tarjoaa jopa 90% ympäristön melunvaimennuksen ja viihdyttää sinua stereolaatuisella äänellä. Silikonisilmut ovat pehmeitä ja sileitä eivätkä vahingoita korviasi. Siellä on myös ohjain, joka vastaanottaa puheluita tai ohjaa musiikkia haluamallasi tavalla.

Kuulokkeissa on kolme erikokoista nappikuuloketta, jotka voit helposti vaihtaa koon mukaan. Viimeisenä on vain yksi värivaihtoehto, hopea.

USP: Jopa 90% ympäristön melunvaimennus

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Millä kuulokkeilla olet valinnut mahtavan musiikin ja handsfree-kokemuksen? Kerro meille myös niistä ominaisuuksista, jotka sinun kannattaa tarkistaa kuulokkeissa.

Kolme tärkeää ominaisuutta, kuten korvan muotoilu, korkealaatuinen melunvaimennustekniikka ja upea ääni tekevät näistä kuulokkeista kohtuullisen hyvän oston. Lisäksi niitä on erittäin mukava käyttää.

Voit myös tarkistaa nämä artikkelit:

 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -autolaturit
 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -pankit
 • iPhone 6 / 6s Plus -autotelineet
 • Paras iPhone 6 / 6s Plus -telakointiasema

Uusimmat viestit