Parhaat apuohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Toisin kuin muut räikeät sovellukset, jotka eivät tee muuta kuin imartelevat sinua tai auttavat sinua tappamaan aikasi, apuohjelmat pakkaavat vakavia juttuja iPhoneen. Sovellukset tekevät iPhonestasi käyttökelpoisen missä ja milloin tahansa. Älypuhelin säästää sinua kaikilta ongelmilta ja ahdistuksilta. Tästä syystä apuohjelmat ovat älykkäiden käyttäjien kannalta välttämättömiä ladata ensin iPhonelle ja iPadille.

1. Google

Voit aina selata Google.comia Safarilla, joka on integroitu iPhoneen / iPadiin, mutta erillinen Google-sovellus on melko kätevä etsimään mitään nopeasti. Kutsu "OK Google" ja puhu hakusanasi tai jos haluat sormillesi vaivautua, kirjoita vain hakukysely. Yksi sovelluksen räikeistä ominaisuuksista on Google Now, joka toimittaa sinulle sää-, uutis- ja liikennetiedot aamuisin. Lisäksi voit saada päivityksiä urheilusta, tapahtumista ja elokuvista.

Hinta: Vapaa

ladata

2. SwiftKey-näppäimistö

SwiftKey-näppäimistön avulla voit mukauttaa iPhonen näppäimistöä edellyttäen, että sinun pitäisi käyttää laitettasi iOS 8: lla tai uudemmalla. Sovelluksen avulla voit kirjoittaa pyyhkäisemällä eleillä; vedä vain sormesi haluamasi avaimen ympärille tai sen lähelle; avain selvittää mitä haluat kirjoittaa. Se nopeuttaa kirjoittamistaitoa ja helpottaa ilmaisua nopeasti. Sovelluksen haittapuoli on, että et voi käyttää sanelumikrofonia.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pimeä taivas

Sovelluksen nimi muistuttaa mitä tahansa Hollywood-elokuvaa, mutta se on erinomainen sääsovellus. Vaikka iPhonessasi on varastossa sääsovellus, Dark Sky voi helposti voittaa sen tarkkuudella. Sovellus käyttää iPhonen GPS: ää tarkan sijaintisi määrittämiseen. näiden tietojen perusteella Dark Sky lähettää sinulle tarkat säävaroitukset. Esimerkiksi sinun on osallistuttava tärkeään kokoukseen, ja saat ilmoituksen, että sataa 30 minuutin kuluttua, voit nopeasti siirtää kokouksen uudelleen.

Hinta: $3.99

ladata

4. IFTTT

Voit automatisoida digitaalisen elämäsi IFTTT: llä, mikä tarkoittaa "Jos tämä sitten tuo". Ja tämä kaava oli olemassa ennen esineiden internetin nousua. Sovellus tarjoaa sinulle yksinkertaisia ​​reseptejä online-elämän automatisoimiseksi. Esimerkiksi, jos haluat tallentaa kaikki twiitit Evernoteen, luo resepti vastaavasti, ja kaikki suosikki twiittisi tallennetaan sinne. Muita suosittuja reseptejä ovat: postita kaikki Instagramisi Twitter-valokuviksi, viesti kämppäkavereiksi, kun olet paikallisessa päivittäistavarakaupassa, jaa FB-tilapäivityksiä Tumblrissa tai Twitterissä, lataa haluamasi videot YouTubessa tai Vimeossa blogiin ja lukemattomia muita reseptejä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. 1Salasana

Digitaalinen elämäsi on erittäin epävarmaa, jos et välitä tärkeiden salasanojen muistamisesta. Jos et muista vahvoja salasanoja, lataa 1Password välittömästi iPhonelle tai iPadille. Sovellus muistaa kaikki salasanasi ja muut arvokkaat tiedot. Salasanojen lisäksi 1Password auttaa sinua myös suojaamaan osoitteita, luotto- / maksukorttien numeroita, kaappien yhdistelmiä ja kertaluonteisia salasanoja. Sanalla sanoen, se on digitaalinen varastosi, jossa kaikki arkaluontoiset tietosi on suojattu.

Hinta: 30 päivän ilmainen kokeilu, 3,99 dollaria / kuukausitilaus

ladata

6. AnyFont

Haluatko tehdä esityksestäsi houkuttelevamman tai vakuuttavamman? AnyFont voi tehdä esityksestäsi dynaamisemman.

Tämän sovelluksen avulla voit asentaa minkä tahansa ylimääräisen fontin iOS-laitteeseesi OpenTypeFont (OTF) TrueTypeFont (TTF) - tai TrueTypeCollection-sovelluksissa. Vielä parempi, sen avulla voit asentaa useita fontteja yhdellä kertaa, jotta tehtävä on paljon helpompaa. Voit käyttää näitä fontteja useissa sovelluksissa, kuten Keynote, Pages, Word tai PowerPoint.

Hinta: $1.99

Lataa AnyFont

7. Evernote

Evernote löytää paikan melkein kaikista todella hyödyllisten sovellusten luetteloista iPhonessa ja iPadissa. Sovellus ei tarvitse paljon kuvausta, koska melkein kaikkien iOS-käyttäjien on käytettävä sitä päivittäin. Sovellus on myös yhteensopiva Apple Watchin kanssa, joka voidaan synkronoida muiden laitteiden välillä. Evernote iPhonessa tai iPadissa antaa sinun olla tuottava missä tahansa. kirjoittaa muistiinpanoja, tarkistuslistoja ja tutkimusta.

Hinta: Vapaa

Lataa Evernote

8. KirjauduNow

SignNow antaa sinun allekirjoittaa tärkeitä asiakirjoja missä tahansa, tai voit ottaa kenenkään allekirjoituksen. Sovellus on suunniteltu erityisesti liikemiehille, joiden on tarkoitus allekirjoittaa asiakirjoja matkan aikana. Sinun tarvitsee vain ladata PDF-, Word- tai Rich Text -asiakirja iPhonen tai iPadin sähköpostista, Dropboxista, Kamerasta ja muusta. Voit allekirjoittaa realistisesti sormellasi; ihmiset eivät tiedä, että allekirjoituksesi on allekirjoitettu sähköisesti.

Hinta: Vapaa

Lataa SignNow

9. Google Authenticator

Kaksivaiheinen vahvistus on Googlen suojausleima. Jos joku haluaa käyttää Gmail-tunnusta mistä tahansa muusta IP-osoitteesta, saat vahvistuskoodin yhdistettyyn matkapuhelimeesi. Joten vaikka joku tietää Google-tunnuksesi salasanan, hän ei pääse mihinkään Google-omaisuuteesi, koska tiedät vain vahvistuskoodin. Saat vahvistuskoodin silloinkin, kun älypuhelinta ei ole yhdistetty dataan tai Wi-Fi-verkkoon.

Hinta: Vapaa

Lataa Google Authenticator

10. Safari

Ennen iPhonen julkaisua Internetin selaaminen älypuhelimella ei ollut hyvä kokemus käyttäjille. Kerran Steve Jobs väitti halveksuntaan tätä vastaan ​​tunnetulla lauseella "vauva Internet". Apple on kehittänyt Safarin, joten se tukee täysin kaikkia iOS-laitteita ja OS X: ää. Käyttäjät voivat tutkia kaikkia Safarin verkkoselainten ominaisuuksia käyttäessään sitä iPhonessa tai iPadissa. Vaikka Apple helpottaa muita iPhonen verkkoselaimia, brändi ei salli muita moottoreita paitsi Safari.

Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit