Parhaat iPhone 7 Plus -puukotelot vuonna 2021

Verrattuna iPhone 7 Plus: n ohuisiin tai lompakkokoteloihin, puukoteloilla ei välttämättä ole viehätystä silmämunien saamiseksi heti, mutta niillä on todellinen kauneus. Rakastan luonnollisesti näyttäviä asioita, joten minulla on pehmeä kulma aidoille puukoteloille. Puupukuista on tullut tyylikkäempiä kuin koskaan ennen. Ne eivät ole enää isoja tai niillä on ruma profiili. Aidosta puusta veistetyt ja erinomaisella viimeistelyllä rikastetut puiset kannet ovat kehittyneet huomattavasti vuosien varrella.

 1. BELK
 2. TENDLIN
 3. YFWOOD
 4. Imikoko
 5. Woodline Pad & Quilliltä
 6. SUORA
 7. NeWisdom
 8. Alkuperäinen unioni
 9. iProductsUS
 10. GolemGuard

# 1. iATO

iATO on vintage puukotelo, joka napsahtaa tahrattomasti iPhoneen. Pähkinäpuusta veistetty se on saanut voimaa kestää kolhuja ja pitää raapimisen kohtuullisella etäisyydellä. Luistamattoman ulkopinnan ansiosta sinulla on parempi pito.

Äännetyt painikkeet reagoivat painoon erittäin hyvin, kun taas aukot ovat tarkkoja, joten kaikki toiminnot ovat kätevästi käytettävissä. Lisäksi iATO: lla on 12 kuukauden takuu.

USP: Todellinen saksanpähkinä

Tutustu Amazoniin

# 2. TENDLIN

Nauti tarkkaan istuvasta ja ohuesta profiilista tällä puukotelolla, joka ei lisää mitään irtotavaraa iPhoneen. Se on ainutlaatuinen muotoilu ja tarjoaa hyvän pidon. Tämä tekee siitä mukavan käsiteltävän ja tyylikkään katsottuna luonnollisella puun syyllä.

Lisäksi kameran aukko on syvä suojaamaan objektiivia naarmuilta tai maata koskettamasta. Vastaavasti kohotettu huuli nostaa näytön tasaisilta pinnoilta naarmujen välttämiseksi. Kotelo koostuu puuviilusta ja pehmeästä TPU: sta kestävyyden takaamiseksi.

USP: Runsaasti kameran ja näytön suojausta

Tutustu Amazoniin

# 3. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Huomattavaa johtosuunnittelua esittelevä “Luxury Book” on huippuluokan puukotelo iPhone 7 Plus -puhelimelle. Se on täydellinen sekoitus aitoa Itämeren koivun lehtipuuta ja täysjyväistä amerikkalaista nahkaa.

Aidon nahan rakenne on UV-säteilyä kestävä ja siinä on nailonompeleita. Kun nahka alkaa ikääntyä, armollinen patina on kehitetty pitämään sen tyylikäs ulkonäkö ennallaan.

Etukannessa on useita sisäpaikkoja, joihin mahtuu 6-8 korttia. Ja iso lokero on tarpeeksi hyvä pitämään joitain dollarin seteleitä sisällä. Lisäksi viisi väriyhdistelmää auttavat sinua valitsemaan täydellisen luksuskirjan älypuhelimeesi.

USP: Todellinen Itämeren koivun lehtipuu

Katso Pad & Quill

# 4. YFWOOD

YFWOOD on klassinen puukotelo. Valmistettu kovalla PC: llä ja luonnonpuulla, se tarjoaa iPhonellesi välttämättömän suojan putoamisilta. Hyvin tehty muotoilu lisää sen kestävyyttä.

Voit asentaa ja poistaa tämän kotelon kätevästi. Se sopii mukavasti laitteeseesi ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin. YFWOOD-kotelossa on 14 kiehtovaa väriä, joissa on erilainen kuvio.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. Imikoko

Imikokolla ei ehkä ole silmiinpistävää mallia silmien varastamiseen, mutta se voi tarjota 360 asteen suojan älypuhelimellesi. Luonnonpuuta tukee pehmeä TPU, joka antaa kotelolle mahdollisuuden selviytyä kaatumisista. Viistetty reuna ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa kosketusnäyttöä.

Koska puu on suhteellisen ohut, se ei lisää paljon älypuhelimeesi. Se sopii tiukasti laitteeseesi; tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin tarkkojen aukkojen avulla.

USP: Ohut luonnonpuukerros

Tutustu Amazoniin

# 6. Woodline Pad & Quilliltä

Toisin kuin Luxury Book, Woodline harjoittaa minimalistista muotoilua. Tämän kannen kohokohta on FSC-sertifioitu lehtipuukuori, joka on tarpeeksi vahva kestämään iskuja. Aramidipolymeerisydän vahvistaa edelleen rakennetta.

Kansi on siististi kiillotettu vastustamaan naarmuja. Kaikki aukot ovat tarkkoja, jotta portteihin ja kameraan pääsee nopeasti. Lisäksi liukastumisen estävä ulkopinta helpottaa puukotelon pitämistä.

USP: FSC-sertifioitu lehtipuu

Katso Pad & Quill

# 7. SUORA

Tämä LONTECTin puukotelo on tehty erittäin tukevaksi. Luonnollinen puurakeinen materiaali vahvistaa sen rakennetta. Pehmeä TPU-kuori ei anna naarmujen vahingoittaa laitteen kauneutta.

Siinä on harjattu mattapinta, joka hienosäätää muotoilua. Liukastumisenesto tarjoaa paremman pidon, joka estää putoamisen. Tämä puukotelo on saatavana kahtena värinä, kuten ruusupuu ja teakwood.

USP: Pehmeä TPU-kuori

Tutustu Amazoniin

# 8. NeWisdom

NeWisdom-puukoteloa voidaan helposti pitää ylivoimaisena vaihtoehtona. Valmistettu aidosta puusta ja pehmeästä TPU: sta, se on paitsi laadultaan rikas myös iskunkestävä.

TPU-kumi suojaa älypuhelinta naarmuilta. Tarkat aukot antavat sille muotoilun. Painikkeet ovat erittäin reagoivia ja helposti painettavia.

USP: Kompakti profiili

Tutustu Amazoniin

# 9. Alkuperäinen unioni

Native Union ei tarvitse esittelyä, koska se on tunnettu huippuluokan puukoteloiden tarjoamisesta iPhonelle. Siksi voit odottaa, että tapaus on ehdoton luokka.

Esittelemällä kaksisävyiset värit se näyttää niin suloiselta. Valmistettu aidosta puusta ja väkevöity iskuja vaimentavalla polymeerikehyksellä, se on suunniteltu tarjoamaan olennaisia ​​suojavarusteita älypuhelimellesi.

Myös korotettu kumipuskuri ei koskaan anna kosketusnäytön koskettaa pintaa, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Lisäksi sinulla on neljä väriä, joista valita!

USP: Korotettu kumipuskuri

Tutustu Amazoniin

# 10. iProductsUS

Hyvin harvat kotelovalmistajat valmistavat magneettisen autotelineen kanssa yhteensopivan puukotelon. iProductsUS on tehnyt sen vaivattomasti. Tässä puukotelossa on sisäänrakennettu näkymätön metallilevy, joka kiinnittyy nopeasti autosi magneettikiinnikkeeseen.

Valmistaja on kaiverranut kirsikkapuuhun kauniin norsun kuvan, joka antaa kotelolle ylivertaisen tyylikkyyden. Eleganssin lisäksi kotelo on riittävän vahva puolustamaan premium-puhelinta vahingoilta. Tämä tapaus pudotetaan kahdeksan jalan korkeudesta.

USP: Maaginen magneettikotelo

Tutustu Amazoniin

# 11. GolemGuard

Entä poimia erittäin suojaava mutta erittäin ohut puinen kotelo? Huolimatta kaksikerroksisesta suojauksesta, GolemGuard-puukotelo on poikkeuksellisen ohut.

Täydellinen yhdistelmä luonnonpuuta ja uskomattoman sileää TPU-kumia vahvistaa sen kestävyyttä. Pehmeä TPU-vuori puskuri auttaa sitä absorboimaan iskuja ja myös estämään naarmuja. Lisäksi sinulla on neljä väriä valitsemaan paras veto.

USP: Vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Paketoida

Laatu, joka tekee minuun eniten vaikutusta näissä puukoteloissa, on suloinen muotoilu. Ohut profiili, joka on rikastettu tasaisella viimeistelyllä ja tarkoilla leikkauksilla, tekee näistä tapauksista kokeilun arvoisia.

Mitä puukoteloa käytät iPhonen 7 Plus kanssa? Jos luettelosta puuttuu ylätasoinen puukotelo, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit katsoa läpi:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -marmorikotelot
 • iPhone 7 Plus Kickstand -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -vyöklipit
 • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot

Uusimmat viestit