Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2020

Pidä mielessä erilaiset makut ja vaatimukset, olen järjestänyt suuren kokoelman parhaista iPhone 7 Plus -koteloista. Jos et ole vielä löytänyt täydellistä vetoasi phabletillesi, voit varmasti löytää sille parhaiten sopivan parin - juuri nyt. Sama!

# 1. Matkalaukku yksisarvinen kovakuoriainen

Esitä iPhonellesi kestävä kansi, joka voi suojata sitä putoamisilta ja naarmuilta vaivattomasti. Supcase Unicorn Beetle on saanut laadun olla laitteesi luotettava kumppani.

Valmistettu hienoimmalla PC- ja TPU-materiaalilla, sen pitkäikäisyys on kiinteässä rakenteessa. Unicorn Beetle on saatavana neljänä huomiota herättävänä värinä.

USP: Vankka profiili

Tutustu Amazoniin

# 2. ESR

Tytöt menevät kimallukseen. ESR tietää tämän ja siksi yritys on suunnitellut tämän kimaltelevan, vaaleanpunaisen iPhone 7 Plus -kotelon tyttöjen kouristukselle. Tämä kotelo on valmistettu kolmesta kerroksesta: pehmeä TPU, kimallekalvo ja läpinäkyvä kova PC.

Kotelo on hyvin harkittu, koska tuotteen kauneus on suojattu kahden suojakerroksen välissä.

Tämä tyylikäs iPhone-kotelo on erittäin ohut ja kevyt, eikä se lisää irtotavaraa älypuhelimeesi. Tarkista kohotetut reunat, jotka estävät naarmuuntumisen ja hankautumisen tasaisille pinnoille.

USP: Kiiltävä profiili

Tutustu Amazoniin

# 3. Caseologian aallonpituussarja

Niin ylevä tapaus kuin Caseology Wavelength -sarja ansaitsee sisällyttämisen tähän erityiseen luetteloon. Pidän tämän ohuen kotelon muodosta, mutta poikkeuksellisen suojaavasta kotelosta.

Kiinnittyvän muotoilun ansiosta se sopii moitteettomasti iPhoneen. 3D-lineaarinen muotoilu kaunistaa profiilia. Tämä Wavelength-sarjan kotelo on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa.

USP: 3D-lineaarinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 4. Bella Fino Pad & Quilliltä

Haluatko ensiluokkaisen lompakkokotelon, joka huolehtii täydellisesti kaikista tarpeistasi? Bella Fino olisi ihanteellinen tapa edetä monista syistä.

Ensinnäkin kotelo on siunattu ylellisellä muotoilulla, jossa on täysjyväinen amerikkalainen nahka ja vaikuttava ammattitaito, mikä tekee siitä leikkauksen muiden yläpuolelle. UV-säteilyn kestävyys ja ikääntymätön patina eivät koskaan anna lompakkokotelon mennä kosketukseen.

Bella Finolla on useita kolikkopelejä, joissa jopa 6-8 korttia voi levätä rauhallisesti. Puhumattakaan käteistaskusta, joka on kätevä joidenkin dollarilaskujen pitämisessä.

USP: Ylellinen muotoilu

Katso Pad & Quill

# 5. TORRAS Love -sarja

Juuri kun aioin laatia tämän maratoniluettelon, törmäsin TORRAS Love -sarjaan. Ja uskokaa minua, minun ei tarvinnut viettää paljon aikaa päättää, sisällytetäänkö se tähän luetteloon vai ei. Hieno ulkonäkö on tämän upean tapauksen suurin kohokohta.

Se asettuu kauniisti iPhoneen. Logon aukko takana koristaa edelleen sen muotoilua. Seitsemän viehättävää värivaihtoehtoa auttaa valitsemaan taalillesi sopivimman tarjouksen.

USP: Hieno ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

# 6. RANVOO

Katsokaa tätä tapausta, ja huomionne kiinnittyy välittömästi kahteen merkittävään piirteeseen: selkeys ja puhtaus. Kotelon minimalistista muotoilua korostaa sen läpinäkyvä profiili. Toiseksi myrkyttömien liimojen ja liiman käyttö tekee tapauksesta puhtaan.

Vihreän suunnittelun konseptilla muotoiltu Ranvoo on saavuttanut korkean tarkkuuden. Huomattava ominaisuus on nopea langaton lataus. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, mikä antaa sinulle pehmeän ja mukavan otteen.

USP: Edistynyt galvanointitekniikka

Tutustu Amazoniin

# 7. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Luxury Bookista on paljon pidettävää ja puhuttavaa. Tässä tapauksessa on luokkakirjoituksia kaikkialla. Ja jos haluat mennä huippuluokan pukuun, aseta se tutkasi yläosaan.

Laatu, joka on saanut minut haluamaan tämän lompakkokotelon, on erinomainen sekoitus nahkaa ja puuta. Vaikka täysjyväinen amerikkalainen nahka antaa sille ylivertaisen ilmeen, Itämeren koivun lehtipuiden kehto varmistaa, että sillä on ylimääräinen tyyny, jotta se kestää kolhuja.

Jos sinulla on mahdollisuus säilyttää jopa 6-8 korttia ja rahaa, sinun ei tarvitse kantaa perinteistä lompakkoa. Voi jo, Luxury Bookissa on myös joitain vintage-väriyhdistelmiä, kuten viski, tumma suklaa jne.

USP: Täydellinen sekoitus nahkaa ja puuta

Katso Pad & Quill

# 8. Spigen Air Skin

Jos etsit huomiota herättävää muotoilua, niin “Spigen Air Skin”Tapaus voi olla fiksu valinta. Puoliläpinäkyvän ihon ansiosta iPhone voi näyttää ulkonäöltään.

Pakkas viimeistely parantaa sekä ulkoasua että tuntumaa. Korotettu huuli tarjoaa tarvittavan suojan näytölle tyhjästä. Ensiluokkaiset materiaalit auttavat sitä pysymään parhaimmillaan pidempään.

USP: Pakkasen viimeistely

Tutustu Amazoniin

# 9. Miracase

Miracasen silikonikotelo sopii nopeasti iPhone 7 Plus -puhelimeesi ilman suurta vaivaa. Tämä tapaus on yhteensopiva langattoman Qi-latauksen kanssa. Nestemäinen silikonikumi tarjoaa lujan otteen ja pidon.

Toisin kuin tavalliset 1,8 mm: n silikonikotelot, Miracase on valmistanut tämän kotelon, jonka paksuus on 2,3 mm. Pintakerros on yhtä sileä kuin vauvan iho, ja silti se voi suojata puhelinta sormenjäljiltä, ​​naarmuilta ja pudotussuojaltä.

USP: Nestemäinen silikonikumi

Tutustu Amazoniin

# 10. Dexnor

Toinen kimalteleva kotelo iPhone 7 Plus -puhelimeesi! Dexnor tuo kolme-yhdessä suojapuskurin, joka kimaltelee kuin jalokivet. Tässä kotelossa on kaksi kovaa PC-kehystä ja iskuja vaimentava TPU-puskuri, joka pitää puhelimesi suojattuna kaikilta puolilta ja kulmilta.

Dexnor on lisännyt kimalluksia iskunvaimennus TPU-ulkokuoreen, jotta kuori voi suorittaa kaksinkertaisen vastuun puhelimen suojaamisesta ja kaunistamisesta. Tytöt haluaisivat hohtaa tätä purppuraa koteloa, jolla on valtava oomph-tekijä.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

# 11. Spigen Neo Hybrid

“Neo Hybrid” -kotelo iPhone 7 Plus -puhelimelle sisältää TPU-kuvion, joka takaa täydellisen pidon. Polykarbonaattipuskuri tarjoaa paitsi tarvittavan suojan putoamiselta myös auttaa koteloa absorboimaan iskuja.

Erittäin tyylikkään ulkonäön ansiosta Neo Hybrid voi olla kadehdittava ottelu iPhonelle. Metallisoituja painikkeita painetaan mukavasti. Se yhdistää fiksusti sekä tyylin että mukavuuden.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 12. LUVVITT tyylikäs panssari

Mikä erottuu LUVVITT Sleek Armor iPhone 7 Plus -kotelossa, on muotoiltu muotoilu. Joustava TPU-kotelo tarjoaa paremman otteen, jonka avulla voit pitää sitä mukavasti.

Iskuja vaimentava takakansi suojaa laitetta putoamiselta. Korotettu huuli suojaa näyttöä tyhjästä. Kaikkiin portteihin ja painikkeisiin pääsy on helppoa. Tyylikäs panssari on saatavana kolmella kauniilla värillä, kuten musta, vaaleanpunainen ja violetti.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 13. Arae

Tässä on kaunis folio-kotelo iPhonellesi, joka tarjoaa tilaa kaikkien tärkeiden korttien kuljettamiseen. Siinä on pehmeä TPU-sisäpinta, joka pehmentää laitettasi, neljä korttipaikkaa ja rahatasku.

Sitä voidaan käyttää myös jalustana laitteen tarkastelemiseen handsfree-tilassa. Samanaikaisesti se säilyttää ohuen profiilin ja takaa helpon pääsyn puhelimen toimintoihin. Valittavana on viisitoista erilaista väriä pitämään asiat tyylikkäinä.

USP: Tilava

Tutustu Amazoniin

# 14. Spigen Ultra Hybrid

Spigen on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle. Tämä erittäin hybridi-kotelo on valmistettu kirkkaasta kovasta PC: stä ja TPU-puskurista, jotta se tarjoaa erinomaisen otteen ja ohuen profiilin. Kameran ja kosketusnäytön suojaamiseksi Spigen on nostanut kotelon huulet.

Tämä tapaus pudotetaan 26 kertaa neljän jalan korkeudelta; Mil-luokan suoja ilmatyynytekniikalla suojaa puhelimesi kaikkia kulmia.

USP: Hybridirakenteinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 15. OtterBox-työmatka

Toisin kuin Defender-sarja, joka on kaikki lihaksetonta, tämä OtterBoxin Commuter-kotelosarja yhdistää tyylin ja voiman. Tämä kotelo on valmistettu kaksikerroksisesta pehmeästä sisemmästä ja kovasta ulkokerroksesta. 100% aito kotelo on ohut ja kevyt.

Puhelimesi on hyvin suojattu putoamisilta, kolhuilta ja iskuilta, koska kaksiosainen kotelo tarjoaa täyden suojan.

USP: Kaksiosainen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 16. i-Blason

Vankka muotoilu, karkea ja kova persoonallisuus ja kestävä rakenne - tämä on i-Blason iPhone 7 Plus -puhelimeesi. On yksi tuotemerkki, joka on kuuluisa vankasti rakennettujen koteloiden valmistuksesta.

Tässä kestävässä kotelossa on iskunkestävä ulkopinta ja iskuja vaimentava sisäholkki. Jalustan avulla voit katsella mediaa handsfree-tilassa. Tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää kaikkia iPhonen tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 17. OEAGO

Karu muotoilu, OEAGO-kotelo näyttää melko vankalta suojaamaan iPhonea vahingossa tapahtuvalta putoamiselta. Kaksikerroksinen kotelo vahvistaa sen pitkäikäisyyttä. Etuhuuli toimii tarvittavana suojana näytölle; varsinkin kun se asetetaan tasaiselle pinnalle.

Laitteen peitettyjen painikkeiden painaminen on helppoa. Ylimääräinen kahva varmistaa, että sinulla ei ole mitään haittaa pitäessäsi puhelinta kädessä. Lisäksi tämä kestävä kansi on saatavana seitsemässä värivaihtoehdossa.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 18. Spigen hybridipanssari

Spigen Hybrid Armorilla on kaunis ulkonäkö. Valmistettu laadukkaasta TPU- ja PC-materiaalista, se on älypuhelimesi pitkäaikainen kumppani. Kiinteä puskuri lisää rakenteeseensa enemmän lihaksia.

Apple-logon aukko takana antaa tuotemerkille hehkua. Äännetyillä painikkeilla on parempi napsautus. Lisäksi saat seitsemän vaikuttavaa värivaihtoehtoa valitsemaan laitteellesi sopivan parin.

USP: Vaikuttava hybridisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 19. Hepix

Kun kauneus kohtaa aivot, saat ensiluokkaisen tuotteen, kuten Hepix, joka sopii iPhone 7 Plus -laitteeseesi. Hepixin älykkäät suunnittelijat ja insinöörit ovat valmistaneet tämän houkuttelevan ja suojaavan kotelon TPU-materiaalista.

Sen kukkakuvio kiinnittää kaikkien siellä olevien nuorten tyttöjen huomion. Sydämen syke kaikkien upeiden naisten keskuudessa, tämä kotelo on suunniteltu suojaamaan iPhoneasi ja lisäämään puhelimeen ainutlaatuista tyyliä.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 20. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard -puskurin kotelo tarjoaa laadukkaan laadun. Se pystyy suojaamaan iPhone 7 Plus -laitettasi jopa 11 jalan julmalta pudotukselta, ja siitä on tehty erittäin suojaava suoja älypuhelimellesi. Ei siinä kaikki; se painaa vain 12 grammaa.

CrashGuardin kummallakin puolella on kehykset, jotka suojaavat laitettasi tasaiselle alustalle asetettuna. Tukevaa polykarbonaattirakennetta on rikastuttanut mattarakenne, joka täydentää täysin phablet-luokkaa.

Tarkat aukot ja erittäin reagoivat painikkeet parantavat käyttökokemusta. Kohteliaisuus mattapintainen, sinulla on haluttu mukavuus pitäen älypuhelinta kädessäsi. Vielä parempi, on jopa 14 kirkasta väriä, jotta voit valita parhaan iPhonellesi.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Kumman olet valinnut iPhonellesi?

Kun olet selannut niin pitkää luetteloa tapauksista, sinun on leikiteltävä ajatuksella poimia mukava ottelu älypuhelimellesi. Jos suojaus on aivan kaiken asialistallasi, valitse vankka sarja. Ja jos haluat tehdä laitteestasi upean, näytä ohut kotelo. Jos haluat sekä tinkimättömän suojan että huomattavan muotoilun, valitse kotelo houkuttelevalla hybridimallilla.

Älä missaa näitä suosituimpia lisävarusteluetteloita:

  • Paras suunnittelijakotelo iPhone 7 Plus: lle
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat rengaspidikkeet iPhone 7 Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found