Parhaat elämän simulaatiopelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Elämä on täynnä epävarmuuksia, ja sitä on mahdotonta hallita sitä halutulla tavalla. Näin ei kuitenkaan ole virtuaalielämässä, jossa voit olla valitsemasi kuningas. Unelmoitko saada täydellisen komennon kaikesta, mikä vaikuttaa maailmaasi? Sukella iPhonen ja iPadin parhaiden elämän simulaatiopelien maailmaan ja aseta kaikki haluamaasi tahtiin!

1. SimCity

Rakenna oma kaupunki ja ole kaupunginjohtaja. SimCityn avulla voit suunnitella ja luoda kauniin pääkaupunkiseudun. Kyvylläsi tehdä älykäs päätös on keskeinen rooli tässä, kun laajennat kaupunkisi aluetta.

Sinun on kilpailtava muiden pormestareiden kanssa, sillä muut rakentavat myös pilvenpiirtäjiä, puistoja, maamerkkejä, tehtaita ja paljon muuta. Voit myös vapauttaa luovuutesi ja luoda upeita monumentteja ja infrastruktuuria eri paikkoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. The Sims ™ FreePlay

The Simsin avulla voit suunnitella elämäsi kauniisti ja elää sitä täysillä. Aloita siirtymällä "Sims Towniin" toteuttamaan unelmasi. Anna simillesi loistava ura ja tee siitä ihanteellinen henkilö muille.

Voit rakentaa valtavan kartanon, jossa on kaikki modernit mukavuudet. Sen avulla voit myös kasvattaa miellyttävää puutarhaa ja saada söpöjä lemmikkejä.

Lisäksi sovelluksella on tuki useille kielille, mukaan lukien englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani. Siksi voit valita pelata peliä suosikkikielelläsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Virtuaaliperheet 2 unelma-talo

Olen aina nauttinut ”Virtual Families 2” -pelistä. Pelin tekee niin siistiksi kyky antaa sinun kokea elämän eri vaiheita.

Aloita perheesi hyväksymällä vauva ja auttamalla sitä tulemaan menestyväksi ihmiseksi. Voit kouluttaa perheenjäseniä niin, että heistä voi tulla kiitettäviä.

Pienet ihmiset lähettävät sinulle suloisia viestejä ja kiitos, että annoit kaiken rakkauden. Yksi tämän pelin merkittävistä piirteistä on, että sen avulla voit elää hieman vaihtelevaa elämäntapaa, jotta voit kokea kaikki käänteet.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Saari Castaway

Entä tutkia syrjäistä saarta? Jos sinulla on sydäntä tarkastella tarkasti uusia asioita, löydät tämän pelin merkittäväksi.

Sinulla on yli 1000 haastavaa tehtävää. Kun valmistelet 40 tyyppistä resurssia, kokeilusi uusilla tavoilla on täynnä iloa ja uteliaisuutta.

Haluatko syödä namia? Voit maistella jopa 28 herkullista kotiruokaa. Se ei ole kaikki, saat myös mahdollisuuden rakentaa erilaisia ​​maatiloja, kuten kalanviljelylaitosta ja raputilaa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Township

Eikö olisikaan hienoa, jos pystyt rakentamaan upean kylän, jossa kaikki tehdään toiveidesi mukaan? Tämän pelin avulla voit toteuttaa tämän toiveen - ainakin virtuaalielämässä.

Koristele kaupunkiasi useilla eri rakennuksilla ja huomiota herättävillä esineillä. Voit kasvattaa erilaisia ​​satoja ja jalostaa niitä tehtaillasi.

Entä jalostuseläimet? Voit luoda valtavan eläintarhan ja kasvattaa siellä suosikkieläimiäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Fallout Shelter

Todellisessa elämässä on melkein mahdotonta luoda täydellinen holvi, joka pitää kaikki vaarat kurissa ja johtaa täysin turvallista elämää. Käytettävissäsi olevan "Fallout Shelter" -palvelun avulla pystyt kuitenkin luomaan uskomattoman holvin pitämään ihmishenkiä suojattuna.

Saat mahdollisuuden valita turvallisen paikan useista nykyaikaisista huoneista. Tarjoa huippuluokan työpaikkoja ihmisille ja auta heitä menestymään elämässä.

Voit kouluttaa ihmisiä taitavammiksi ja pätevämmiksi. Lisäksi sen avulla voit myös olla keskeisessä roolissa matchmakers!

Hinta: Vapaa

ladata

7. Superstar Life

Oletko valmis elämään suositun supertähden elämää? Tämä sovellus tarjoaa sinulle täydellisen vapauden muokata avatariasi ja voittaa miljoonien ihmisten sydän. Voit valita erilaisista meikkeistä, kampauksista ja vaatekaapeista näyttämään häikäiseviltä.

Vieraile suosituissa kaupoissa kokeillaksesi lumoavia vaatteita ja kalliita asusteita. Varmista kun näytät aina upealta, mene kuntosalille pysyäksesi kunnossa. Vielä parempi, voit valita mukavan ihmisen tulevaksi elämänkumppaniksesi ja mennä mieleenpainuvaan treffiin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Happy Street

Jos uskomattoman kylän luominen on ollut yksi toiveista, kokeile Happy Streetiä. On todella hauskaa pelata.

Sovelluksen avulla voit rakentaa suuren kylän ja tutkia useita asioita, kuten metsää, kalaa, maatilaa ja satoa. Sinulla on kiehtova aika rakentaessasi rautatieasemaa, kiehtovaa museota, Eiffel-tornia ja jopa Vapaudenpatsasta!

Voit käydä kauppaa arvokkailla tavaroilla ystäviesi kanssa Game Centerissä ja Facebookissa. Haluatko erottua muista? Muokkaa hahmosi hienosti, jotta se näyttää tyylikkäältä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Avakin Life

Halu olla muotikuvake? “Avakin Life” on oltava ensimmäinen, jonka valitset, jotta voit toteuttaa tämän toiveen.

Sovelluksella on valtava kirjasto erilaisia ​​kankaita. Voit selata koko kokoelmaa antaaksesi upean ilmeen avatarillesi.

Nauti ostoksista? Sen avulla voit ostaa useita kuumimpia tuotteita, kuten kenkiä, laukkuja, koruja, hameita ja muuta. Voit myös tavata uusia ihmisiä ja olla heidän kanssaan ystäviä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Koulutyttöjen simulaattori

Koe kouluelämäsi unohtumattomat muistot! Tämän sovelluksen avulla voit elää kouluelämääsi täysillä.

Voit käydä luokassa, saada ystäviä ja pitää hauskaa heidän kanssaan. Peli tarjoaa myös mahdollisuuden suojata ystäviäsi zombeilta.

Muista, että jos sinua puretaan, sinusta tulee zombie. Joten varmista itsesi puolustamalla ystäviäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Oletetaan, että olet jo pelitilassa, eikö olekin? Ennen kuin eksyt kokonaan peliin, kerro meille valinnastasi alla kommenteissa.

Älä missaa:

  • Parhaat simulaatiopelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat RPG-pelit iPhonelle ja iPadille
  • FPS-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat loputtomat juoksupelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit