iPhone / iPad-näppäimistö puuttuu tai ei näy? Kuinka korjata se!

On lamaavaa nähdä, että iPhone-näppäimistö katoaa, kun haluat sen. Jotkut virheet voivat pitää iPhone-näppäimistön näkymättömänä - ja juuri silloin, kun tarvitset sitä, saatat nähdä, että se puuttuu.

Kokemustani mukaan ongelma voi ilmetä useista syistä, etenkin kolmesta: iPhone on edelleen kytketty johonkin Bluetooth-näppäimistöön tai sovelluksessa tai epäonnistuneessa ohjelmistopäivityksessä on jokin ongelma. On joitain kokeiltuja ratkaisuja, jotka voivat auttaa palauttamaan puuttuvan ohjelmistonäppäimistön iOS-laitteellesi. Annetaan heidän mennä leikkaamaan takaa-ajo!

iPhone- tai iPad-näppäimistö puuttuu tai ei tule näkyviin? Kokeile näitä ratkaisuja

Ratkaisu 1. Nollaa laitteesi laitteella

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi yrittää ratkaista tämä ongelma, on käynnistää laite uudelleen. Paina ja pidä Koti- ja virtapainikkeita kerralla noin 10 sekunnin ajan, kunnes näet Apple-logon näytöllä.

Voit nollata iPhone 7/7 Plus -laitteen painamalla pitkään äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja virtapainiketta samanaikaisesti. (Liittyy: Kuinka käynnistää iPhone / iPad uudelleen ilman virtapainiketta.)

Nollaa iPhone 8/8 Plus tai uudempi, paina ja vapauta äänenvoimakkuuden lisäyspainike, paina ja vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike ja pidä sitten sivupainiketta painettuna.

Ratkaisu 2. Sammuta Bluetooth. Ehkä käynnistä uudelleen kerran.

Jos olet liittänyt iPhonen johonkin Bluetooth-laitteeseen - etenkin näppäimistöön - etkä irrottanut sitä, on suuri mahdollisuus, että iPhone uskoo silti, ettei sen pitäisi näyttää näppäimistöä.

Yksi tapa korjata tämä on sammuttaa Bluetooth. Ehkä uudelleenkäynnistä iPhonesi kerran vain varmistaaksesi. Korjaako tämä ongelman?

Ratkaisu 3. Palauta iOS-laite

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei ole toiminut ongelman ratkaisemisessa, palauta laite iTunesilla. Varmista, että varmuuskopioit sen ennen tappamista.

Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseen → käynnistä iTunes → valitse laite → napsauta Palauta iPhone / iPad ja vahvista.

Käärimistä

Useimmissa tapauksissa tämä ongelma korjataan käynnistämällä laite uudelleen. Toivottavasti olet löytänyt menestystä tämän pienen temppun kanssa. Onko sinulla palautetta meille? Voit vapaasti jakaa sen kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit