Parhaat uutislukijasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Saat päivittäisen ajankohtaisen annoksen sanomalehdistä, mutta se on niin vanha koulu. Sinulla on loistava uusi iPad ja tiedät, että on sovelluksia, jotka toimittavat kuumimmat ja uusimmat tablet-laitteellasi. Sinun tarvitsee vain tietää oikeat uutislukijasovellukset, jotka tekevät lukemisesta mieleenpainuvan. No, juuri sen me aloimme löytää. IPadissa on paljon hämmästyttävän muotoiltuja uutissovelluksia. Olemme yrittäneet koota luettelon kuuluisista ja ei niin suosituista (mutta yhtä vaikuttavista) sovelluksista. Tarpeeksi juoruja? Mene tutustumaan iPadin suosituimpiin uutislukijasovelluksiin!

1. Amazon Kindle

Jos pidät lukemasta runsaasti artikkeleita ja haluat tehdä erityisen kokoelman suosituimpia uutistenlukijasovelluksia iOS: lle, sinun ei pidä hukata Amazon Kindle -ohjelmaa. Mitä haluat seurata tai lukea, on saatavilla älykkäässä uutissyötteessä. Voit parantaa lukukokemustasi valitsemalla useita kirjasintyylejä.

Ominaisuudet, kuten X-Ray, Whispersync, Page Flip, Print Replica, muistikortit, rikastuttavat tätä uutissovellusta. Lisäksi Kindle on yhteensopiva useiden kielten kanssa, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, yksinkertaistettu kiina, espanja jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Taulukko

Olitpa sitten tekninen nörtti, kuntoilija tai valokuvaaja tai joku, joka haluaa lukea uutisia / tarinoita monenlaisista luokista, Flipboard sopii ihanteellisesti maailmaasi ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla kaikesta, mitä rakastat lukemisesta.

Päivittäisen version avulla uutissovellus tarjoaa yhteenvedon tärkeistä tarinoista. Voit kerätä tarinoita ja tallentaa ne omaan aikakauslehtiisi. Luet tarinoita kuuluisista lähteistä, kuten BBC, The Telegraph, Forbes, Wired UK ja paljon muuta. Vielä parempi, voit lukea tämän sovelluksen myös 25 paikallisessa versiossa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Apple News

Apple News on tullut suosikkiuutissovellus monille iOS-käyttäjille. Siinä on uutisia monista parhaista lähteistä. Tämän sovelluksen avulla voit lukea artikkeleita eri luokista, kuten tekniikka, terveys ja kunto, politiikka. Uutissovellus kuratoi tarinat, joita pidät lukemisesta. Sen avulla voit myös tallentaa tarinoita ja jakaa niitä ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Google-uutiset

Google News on nopeatempoinen ja välttämätön niille, jotka haluavat lukea artikkeleita eri luokista. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää kattavuutta 75 000 julkaisusta. Voit selata nopeasti tärkeimpiä otsikoita. Voit hienosäätää sovelluksen asettelua 60 maakohtaisen version mukaan. Henkilökohtaisten uutisosastojen avulla on erittäin helppo hyödyntää sinua eniten kiinnostavia asioita.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Feedly

Feedly on mitä sinun täytyy järjestää, lukea ja jakaa sinulle eniten mieleisesi uutiset tai tiedot. Uutissovelluksella on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla pääset nopeasti eri uutislähteisiin. Olipa kyseessä sitten liike-elämä, politiikka, elämäntapa tai terveys, voit tutkia uutisia omalta kapealta.

Koska se on yhdistetty yli 40 miljoonaan syötteeseen, vaihtoehdot eivät koskaan loppu. Voit jakaa suosikkikertosi helposti ystävillesi Facebookin, Twitterin, Evernoten, Pinterestin, LinkedInin jne. Kautta. Lisäksi voit lisätä suosikkitarinasi RSS: ään ja lukea ne myöhemmin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Yahoo News

Yahoo News -sovelluksella pääset nopeasti kaikkiin tärkeimpiin tarinoihin ja pysyt ajan tasalla. Henkilökohtainen uutissyötteesi koostuu useista tunnetuista lähteistä, kuten Buzzfeed, Wall Street Journal, NPR, Bloomberg, Huffington Post ja muista. Henkilökohtaisten muutosten avulla pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista tapahtumista. Voit tutkia useita aihekohtaisia ​​keskusteluja. Liity mihin tahansa keskusteluun ja jaa mielipiteesi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Uutiset360

News360: n avulla katsot ammattimaisia ​​ja siististi kuratoituja uutisia, jotka on esitetty ystävällisellä ja tutulla käyttöliittymällä. Erityisen iPad-muotoilunsa ansiosta News360 tarjoaa miellyttävän uutisten lukukokemuksen.

Tutki uutisia yli 100 000 lähteestä. Mukauttamisjärjestelmän avulla voit käyttää heti sellaisia ​​uutisia, joista nautit. Lisäksi voit tallentaa suosikkitarinasi myöhempää lukemista varten.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tasku

Pocket on yhden luukun foorumi, josta voit löytää mielenkiintoisia uutisia, tallentaa ne myöhempää tarkastelua varten ja jakaa myös jännittäviä tarinoita muille. Puhtaan asettelun ansiosta luet artikkeleita ilman häiriöitä. Voit myös mukauttaa sovelluksen mieleisekseen.

Henkilökohtaiset suositukset takaavat, että suosikkitarinat ovat helposti saatavilla. Teksti puheeksi -ominaisuuden avulla voit kuunnella mitä tahansa artikkeleita. Tunnisteet auttavat sinua järjestämään kauppoja helposti. Lisäksi sovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, espanja, kiina jne.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Uudista

Newsify on yksi suosituimmista uutisten, blogien ja RSS-syötteiden lukijoista. Yksi ominaisuus, josta pidän todella tässä uutislukijasovelluksessa, on offline-tila, jonka avulla voit tarttua kaikkiin suosikkitarinoihisi myös ilman Internetiä.

On yötila, joka tekee artikkelien lukemisesta erittäin kätevää yöllä. Mukautat sovelluksen eri teemoilla. Sen avulla voit lajitella tarinoita uusimpien tai vanhimpien mukaan. Lisäksi voit lisätä siihen useita tilejä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Karhotin 5

Reeder 5 on aina ollut huippuluokan uutislukijasovellus. Se erottuu tuesta useille palveluille, kuten Feedly, Feedbin, Fever, jne. Sovelluksessa on useita teemoja, jotka helpottavat lukemista. Tämän lisäksi Reeder 5 -versio on ottanut käyttöön myös bionisen lukutilan.

On myös tumma teema, jonka avulla voit lukea artikkeleita mukavammin yöllä. Vaikuttavan käyttöliittymän ja helppokäyttöisten ominaisuuksien avulla voit lukea artikkeleita tarvittavalla mielenrauhalla. Lisäksi sovelluksen avulla voit jakaa tarinoita Facebookin, Twitterin, Instapaperin ja muun kautta.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Joten mikä on suosikkiuutissovelluksesi? Tiedän, että olet hemmoteltu valinnasta. Mutta olisi todella mielenkiintoista tietää valinta. Kerro meille lisäksi ne ominaisuudet, jotka haluat nähdä suosituimmissa uutislukijasovelluksissa.

Haluat ehkä myös tarttua näihin sovellusluetteloihin:

  • Paras Lue se myöhemmin iPhone- ja iPad-sovellukset
  • Parhaat Doodle-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-sovellukset taiteilijoille
  • Parhaat RSS-lukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit