Parhaat iPhone-sovellukset upeiden videoiden luomiseen vuonna 2021

Oletko valmis luomaan upeita videoita päästäkseen niistä sosiaalisiin sivustoihin tai häikäiseviin elokuviin, jotka voivat kadehtia jopa Hollywoodin ohjaajille? Olet törmännyt oikeaan viestiin tavata parhaat iPhone-sovellukset korkealaatuisten videoiden ja elokuvien luomiseen. Uuden aikakauden suodattimilla, pikatehosteilla ja kehittyneillä työkaluilla varustetut valmistajat kuuluvat eliittilistaan ​​suurimmaksi osaksi ylpeyden ansiosta. Näiden videovalmistajien mielenkiintoisin asia on kyky antaa sinun luoda upeita elokuvia. Oletko valmis ottamaan heidät testikierrokselle? Hypätään yli!

1. Animoto Video Slideshow Maker

Tämä on pohjustettu ihmisille, jotka haluavat luoda hauskoja videoita ilman paljon vaivaa. Aloita valitsemalla yksinkertaisesti video, valitsemalla uusi videotyyli, lisäämällä kappale ja olet valmis.

Valittavana on yli 50 videotyyliä, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja luoda kaunis video, joka voi herättää paljon huomiota sosiaalisissa verkostoissa. Sen musiikkikirjastossa on satoja kappaleita, joita voit käyttää elokuvan tietyn konseptin mukaisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Magisto Video Editor & Movie Maker

Pidän todella Magisto-videovalmistajassa siitä, että pystyt muuttamaan valokuvasi ja videosi automaattisesti mieleenpainuviksi videotarinoiksi. Se tekee videoiden muokkaamisesta hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain valita videon muokkaustyyli, ja se käyttää automaattisesti kasvojentunnistusta, sopivia videosuodattimia ja tehosteita sekä sujuvia siirtymiä. Siinä on laaja musiikkikirjasto, jolla voit lisätä musiikkia helposti videoosi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Adobe Premiere Rush for Video -sovellus

Adobe Premiere Rush on erittäin suosittu YouTube-käyttäjien keskuudessa, joiden on syötettävä kanaviaan jatkuvasti erinomaisilla videoilla. Voit kuvata, muokata ja jakaa videoita verkossa missä tahansa. Upeilla työkaluillaan on nopeaa ja helppoa luoda ammattimaisia ​​videoita.

Ilmaisen sovelluksen avulla voit viedä kolme videota; lisää vientiä varten sinun on päivitettävä premium-versioon. Tämän sovelluksen avulla voit kuvata korkealaatuisia videoita iPhonellasi. Vedä ja pudota seuraavaksi video, ääni ja grafiikka, jotta saat viimeisen kosketuksen. Käytä intuitiivisia työkaluja äänen säätämiseen, värien parantamiseen, otsikoiden, äänen lisäämiseen ja muuhun.

Nauti luovasta joustavuudesta neljällä video- ja kolmella ääniraidalla. Sisäänrakennettujen mallien avulla voit muuttaa värejä, kokoja, fontteja ja muuta. Videosi on keskeneräinen ilman suurta ääntä. Ja korkealaatuisten äänitehosteiden lisäämiseksi Adobe Premiere tarjoaa sinulle kehittyneitä työkaluja, jotka on valmistettu Adobe Sensein tekoälystä. Nämä työkalut voivat tasapainottaa ääntä, vähentää melua ja tallentaa äänensiirtoja.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Videolicious

Jos haluat luoda laadukkaita videoita halutulla mukavuudella ja nopeudella, haluat todella Videoliciousin. Sen avulla voit nopeasti yhdistää valokuvia, videoita ja musiikkia vaikuttavan videon luomiseksi.

On joitain elokuvasuodattimia, jotka muuttavat videoiden laatua välittömästi. Kun olet luonut videon, esikatsele sitä varmistaaksesi, että se on tehtävän mukainen, ennen kuin vapautat sen sosiaalisissa sovelluksissa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Toimintaelokuva FX

Jos haluat lisätä Hollywood FX: n iPhone-videoihisi, “Action Movie FX” olisi tyylikäs valinta. Siinä on seitsemän loistavaa Star Wars FX -ohjelmaa, jonka on valmistanut sama taiteilija, joka oli tehnyt huomattavan menestyvän elokuvan.

Lisäksi sen avulla voit myös jakaa elokuvasi GIF-muodossa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Jos haluat lisää FX: tä tuomaan enemmän toimintaa elokuviin, valitse premium-paketit.

Hinta: Vapaa

ladata

6. 8 mm: n vintage-kamera

Voit tehdä tällä sovelluksella paljon asioita. Ensinnäkin, sen avulla voit kaapata videota suorilla suodattimilla. Joten aivan kuten voit käyttää live-suodattimia varastokamerasovelluksessa valokuvien napsauttamiseen, 8 mm: n avulla voit käyttää suoria suodattimia sovelluksen kautta kaapattaviin videoihin.

Voit valita seitsemäntyyppisiä linssejä ja 10 erilaista elokuvatehosteita. Yhdistelmä tuo videollesi noin 70 erilaista ulkoasua. Lisää siihen mahdollisuus koristaa elokuvasi teemoilla ja ääniraidalla, mikä tekee 8 mm: n vintage-kamerasta kiehtovan videosuodattimen sovelluksen.

Hinta: $2.99

ladata

7. iMovie

Applen iMovie on yksi parhaista sovelluksista huippulaatuisten elokuvien luomiseen. Edistyneillä työkaluilla on helppo tehdä hienoja elokuvia. On 14 fantastista perävaunumallia, joiden avulla voit tehdä erinomaisen perävaunun tulevalle menestykselle.

Tarpeestasi riippuen voit helposti muokata elokuvastudion logoja, näyttelijöiden nimiä ja hyvityksiä. Siinä on kymmenen suodatinta videon laadun parantamiseksi välittömästi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. FiLMiC Pro

“FiLMiC Pro” on yksi hienoimmista videonvalmistajien sovelluksista iOS-laitteille. Mukana useita korkealaatuisia työkaluja ja suodattimia, se tarjoaa sinulle tarvittavan mukavuuden upean videon luomiseen.

Säädä asetuksia nopeasti sieppauksen jälkeen ja jaa luovuutesi ystävien kanssa Facebookin, Dropboxin kautta. Nopean kuvanopeuden, sävyn, valotuksen, ISO: n, suljinnopeuden, tarkennuksen ja joidenkin erilaisten tarkkuuksien sekä kuvasuhteiden täydelliset manuaaliset säätimet auttavat sinua luomaan huippuluokan elokuvan optimaalisesti helposti.

Hinta: $14.99

ladata

9. Elokuva näyttää

Haluatko tehdä seuraavan Hollywood-menestysohjelman? Elokuva näyttää voi olla erinomainen vaihtoehto upean elokuvan luomisessa. Kuuluisa elokuva näyttää elokuvan suosikkien innoittamalta.

Jopa 40 vaikuttavaa ilmeefektiä parantaa videoidesi laatua välittömästi. Siinä on myös kirkkauden ja voimakkuuden säätimet, jotka säätävät vaikutusta helposti.

Hinta: $2.99

ladata

10. Pinnacle Studio

Pinnacle Studio sopii täydellisesti valmiiden elokuvien luomiseen. Jotkut erittäin tehokkaat työkalut tekevät videoiden muokkaamisesta helppoa. Montaasimallien avulla voit luoda monikerroksisia 3D-animaatioita sekä siirtymiä.

Houkuttelevien liikkuvien otsikoiden ja grafiikan luominen on paljon helpompaa tarvittavan värin, koon, kirjasimen, tekstin jne. Hallinnan avulla. Voit tehdä upeita diaesityksiä yksinkertaisesti panoroimalla ja zoomatessasi valokuviasi. Jos haluat tuoda enemmän luovuutta elokuvien tekemiseen, Pinnacle Studio kestää odotuksesi lentävillä väreillä.

Hinta: $12.99

ladata

Käärimistä…

Puuttuuko joku video- tai elokuvanvalmistajasovelluksistasi tästä luettelosta? Kerro meille siitä kommenteissa.

Voit myös lukea:

  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Valokuvien yhdistäminen iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit