Kuinka saada Apple-kirjat lukemaan ääneen?

Tiesitkö, että jotkut Kirjat-kirjastossasi olevat lastenkirjat voidaan saada lukemaan ääneen lapsillesi todellisen kertojan äänellä? Apple Books -kaupassa on muutama (itse asiassa paljon niitä on olemassa) kirjoja, joita iPad voi lukea ääneen!

Tätä varten tarvitset Books 1.3 tai uudempi ja tietysti mieluiten iPad. Järkeä: kirjamuotoinen käyttöliittymä, joka lukee ääneen lapsillesi heidän kuunnellessa heidän sängytarinoitaan.

Mielenkiintoista on, että melko monissa näistä kirjoista korostetaan myös sanoja, joita luetaan, joten lasten on helpompi seurata. Vaikka kaikissa kaupan kirjoissa ei ole tätä ominaisuutta, ne, jotka tekevät - etenkin Lastenkirjat - ovat todella hienoja oikean äänen ominaisuuden kanssa.

Joten miten käytät tätä ominaisuutta todella?

Kuinka saada Apple-kirjat lukemaan ääneen sinulle

Kirjojen käyttäminen kirjan lukemiseen ääneen on helppoa iPadilla. Näin saat iBookin lukemaan kaiken kirjan, joka pystyy lukemaan ääneen:

Vaihe 1. Ensinnäkin, hanki kirja, jonka reaaliaikaiset ominaisuudet ovat käytössä. Lataa se kirjastoon iBook Storesta.

Vaihe # 2. Avaa kirja iPadilla ja löydät muutamia mielenkiintoisia asioita: Kirjasto ja vaihtoehto-painike vasemmassa yläkulmassa ja jotkut painikkeet oikealla.

Vaihe # 3. Äänipainike on ääneenlukuominaisuus. Jos et näe tätä, se tarkoittaa, että lataamasi kirja ei sisällä näitä ominaisuuksia.

Vaihe # 4. Napauta ääneenlukupainiketta ja kertoja aloittaa kirjan lukemisen. Sivun kääntämistä voidaan hallita (oletus on automaattinen kääntäminen, kun lukija lopettaa sivun lukemisen).

Joten se on yksi yksinkertainen tapa lukea kirjoja. Entä jos sinulla ei ole ääneen luettua kirjaa?

Voit käyttää pitkän laukauksen menetelmää.

Tämä on pitkä reitti, mutta: asetukset → Yleiset → Esteettömyys → VoiceOver → PÄÄLLÄ ottaa VoiceOver-ominaisuuden käyttöön. Täältä on vaikea navigoida, mutta jos pääset kirjaan, voit valita kappaleen ja iPhone / iPad alkaa lukea sitä ääneen.

Uusimmat viestit