Parhaat Azan-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tarkkojen rukousajojen tunteminen varsinkin Ramadanin aikana on välttämätöntä, koska nopea ottaminen ja aktiivisista muodoista poistuminen on ratkaisevan tärkeää. Ajoitukset eroavat asuinpaikkasi pituus- ja leveyspiiristä riippuen. Siksi keksimme luettelon parhaista Azan-sovelluksista iPhonelle ja iPadille, jotta voit nopeasti selvittää todellisen rukousajan minkä tahansa sijainnin perusteella. Nämä azan-sovellukset ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä. Niiden avulla voit seurata rukouksiasi, asettaa hälytyksiä ja muistutuksia auttamaan sinua pysymään täydellisesti synkronoituna pyhien velvollisuuksien kanssa. Selvitetään lisää näistä iOS: n suosituimmista adhan-sovelluksista!

1. Muslimi Pro

Yli 30 miljoonan käyttäjän erittäin arvostama “Muslim Pro” on vaikuttava azan-sovellus. Se näyttää tarkan rukousajan nykyisen sijaintisi mukaan. Voit käyttää rukousaikaa nopeasti iOS-laitteesi Tänään-näkymästä.

Se sisältää täydellisen Koraanin sekä äänitallennukset, fonetiikan ja käännökset. Värillinen Tajweed auttaa sinua parantamaan ääntämistäsi lukemalla Koraania. Animated Qibla -kompassin ja kartan avulla se näyttää myös Mekan suunnan. Siinä on täydellinen muslimi Hijri-kalenteri, joka näyttää pyhät päivämäärät.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Athan

Athan ei vain näytä tarkkaa rukousaikaa, vaan antaa sinun myös seurata rukoustesi suoritusta. Sen avulla voit saavuttaa enemmän rukouskuria.

Löydät nopeasti lähellä olevat moskeijat, koulut, organisaatiot, niiden yhteystiedot ja ohjeet. Tänään näkymä -widgetin avulla voit seurata rukoustasi helposti. Islamilainen kalenteri pitää sinut ajan tasalla kaikista tulevista islamilaisista tapahtumista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Athan Pro

Athan Pro on pakollinen sovellus muslimeille. Voit seurata sekä tarjottuja että vastaamattomia rukouksiasi. Sijaintipohjaisten työkalujen ansiosta voit selvittää Qibla-ohjeet mukavammin.

Sovellus näyttää todelliset rukousajoitukset satoille maailman kaupungeille. Voit käyttää yhteystietoja ja ohjeita läheisiin moskeijoihin. Mielenkiintoista on, että avaat myös merkit ja saavutat eliittitason henkilökohtaisen pistemäärän mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Rukoukseni

"Rukoukseni" on se, mitä sinun pitäisi käyttää selvittääksesi rukousajat välittömästi missä tahansa paikassa ja suorittaaksesi rukouksesi täydellä omistautumisella. Aivan sovelluksen aloitusnäytöltä saat selville Qibla-suunnan, rukousajat ja seuraavan rukouksesi jäljellä olevan ajan. Se tarjoaa sinulle tarvittavan vapauden säätää myös rukousaikoja.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Azan-hälytys

"Azan-hälytys" voi olla erittäin hyödyllinen pitämään sinut ajan tasalla sekä kurinalaisuutesi että Azanin kanssa. Sen avulla voit helposti seurata rukousaikojasi ja asettaa hälytyksen koskaan myöhästymään.

Voit valita 14 täydestä atsaanihälytyksestä. Jos haluat jotain erilaista, sinulla on mahdollisuus valita suosikkiääni myös musiikkikirjastostasi. Vielä tärkeämpää on, että voit helposti löytää Qibla-ohjeet ja valita seitsemästä eri laskentamenetelmästä, kuten Pohjois-Amerikan islamilaisen yhdistyksen, muslimien maailmaliigan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Azan

Tämä on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen azan-sovellus. GPS: n avulla se näyttää tarkat rukousajat. Tarpeesi mukaan voit hienosäätää rukousaikasi ja pysyä sitoutuneena asetettuihin sääntöihisi. Käytä rukoushälytystä valmistautuaksesi rukoukseen ajoissa ja älä koskaan myöhästy. Englannin lisäksi se tukee myös arabian kieltä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Ramadan Times

Ramadan Times -sovellus tarjoaa sinulle Iftar- ja Sehar-ajoitukset Ramadan-kuukaudelle. Opit helposti tutustumaan Iftarille jäljellä olevaan aikaan.

Sovellus tukee erilaisia ​​ajanlaskentamenetelmiä, jotta tehtävänne tietää pyhän tapahtuman oikea aika on paljon helppoa. Voit asettaa hälytykset muistuttamaan sinua tärkeistä asioista ja valmistautumaan paremmin. Hijri-kalenteri näyttää kaikki tulevat pyhät tapahtumat.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Azan MP3

Haluatko kuunnella Adzania? Jos kyllä, lataa Azan MP3, koska se on täydellinen paketti.

Sen mukana tulee laaja kokoelma atsaania. Voit selata koko kirjastoa ja kuunnella suosikkirukoustasi. Voit esimerkiksi kuunnella athaania Mekasta (Makkah) tai medinaa tai al-masjid al-haramia ja muuta.

Tarjolla on 40 erilaista adhan-ääntä, joten tämä paketti ei koskaan tule tylsäksi!

Hinta: Vapaa

ladata

9. Aurinko ja kuu

"Aurinko ja kuu" -sovellus näyttää auringonnousun, auringonlaskun, kuun nousun ja kuun laskun ajoitukset. Hyödyllinen kompassi näyttää auringon ja kuun sijainnin.

Sen avulla voit määrittää minkä tahansa sijainnin neljällä eri tavalla. Voit esimerkiksi käyttää Google Mapsia, leveys- ja pituusasteita, valita minkä tahansa kaupungin käytettävissä olevista vaihtoehdoista tai käyttää GPS- tai sijaintipalveluja saadaksesi selville oikean auringon nousun tai auringonlaskun ajan tietyssä paikassa. Sovellus näyttää myös menneisyyden ja tulevaisuuden päivämäärät eteläisille / pohjoisille ääripäille.

Hinta: $0.99

ladata

10. Päivittäinen Salat

Pidän ”Daily Salat” -palvelun oikeasta toiminnallisuudesta. Sovellus ei ehkä ole monipuolinen, mutta se on erittäin toimiva, kun on kyse oikean rukousajan näyttämisestä sijaintisi mukaan. Koska se päivittää rukousajan automaattisesti, sinulla ei ole mitään ongelmaa oppia salaatin tarkkaa aikaa. Voit myös asettaa pre-atsan-muistutuksen pysymään täydellisesti synkronoituna aikataulun kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Käytä nyt näitä suosituimpia azan-sovelluksia rukouskurin parantamiseen. Hyödynnä Hijri-kalenterin parhaita käyttötapoja ja muistutuksia pysyäksesi mukana ja valmistautuaksesi hyvin pyhiin tapahtumiin. Mikä näistä sovelluksista on saanut enemmän ääniä sinulta? Onko tässä sovellusluettelossa jotain azan-sovellusta, jonka haluat nähdä? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat Qibla-sovellukset iPhonelle
  • Joulu-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Halloween-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit