Parhaat Apple Watch -pelit vuonna 2021

Vaikka iPhonellasi on lukemattomia ilmaisia ​​ja maksettuja pelejä, Apple Watchillesi löytyy myös paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja! Kellon pienen näytön vuoksi peleillä on kuitenkin oltava minimalistinen käyttöliittymä ja yksinkertaiset hallintalaitteet. Tietenkin heidän pitäisi olla samanaikaisesti nautinnollisia mutta riittävän haastavia! Joten, jos haluat nopean hauskanpidon missä ja milloin tahansa, tutustu näihin parhaisiin Apple Watch -peleihin.

 1. Trivia Crack
 2. Nosta - aivoharjoittelu
 3. Shakki - pelaa ja opi
 4. Hakijoiden huomautukset: Piilotettu mysteeri
 5. Arcadia - Arcade Watch -pelit
 6. Taisteluleiri - saalis hirviöitä
 7. Fantastiset kokit: Match 'n Cook
 8. Neliönmallinen lintukello - Estä hyppy
 9. Kepler-hyökkäys
 10. Air Hockey Wear - Katso peli
 11. Sylinterit
 12. Touch Round - Katso peli
 13. pong Apple Watchille
 14. Pienet armeijat
 15. Soccer Dribble Cup: korkeat pisteet

1. Trivia Crack

Testaa ja kasvata tietosi kuudessa eri kategoriassa: tiede, urheilu, maantiede, viihde, historia ja taide. Haasta ystäväsi tai online-vastustajasi taisteluun älykkyydestä.

Se tukee yli 20 kieltä ja on yksi parhaista triviapeleistä myös iPhonelle ja iPadille. Se pitää sinut kiinnostuneina söpöistä hahmoista, lukemattomista saavutuksista ja vaikuttavasta valikoimasta kysymyksiä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Nosta - aivoharjoittelu

Tämä on enemmän koulutussovellus kuin peli, mutta se on niin hauskaa, että meidän piti sisällyttää se tähän luetteloon. Se auttaa sinua keskittymään paremmin, terävöittää mieltäsi ja parantaa puhetaitojasi.

Siinä on yli 35 peliä, jotka on suunniteltu vahvistamaan monia kognitiivisia taitoja, kuten muisti, keskittyminen, matematiikka, ymmärrys jne. Osallistu henkilökohtaisiin päivittäisiin henkisiin harjoitteluihin ja seuraa suoritustasi ajan mittaan.

Hinta: Ilmainen (Nosta tilaus - 3,99 dollaria)

ladata

3. Shakki - Pelaa ja opi

Tässä on toinen Apple Watch -peli, joka haastaa mielesi hauskanpidon aikana. Pelaa miljoonien pelaajien kanssa ympäri maailmaa tai älykkään tietokoneen vastustajan kanssa ja paranna shakkitaitojasi.

Voit säätää vaikeustasoa haluamallasi tavalla ja analysoida pelejäsi tietäessäsi, missä olet mennyt pieleen. Se on täynnä taktiikkaa, pulmia, interaktiivisia oppitunteja ja videoita, jotka tekevät siitä yhden parhaista shakkisovelluksista myös iPhonellesi ja iPadillesi.

Hinta: Ilmainen (kultainen jäsenyys - 4,99 dollaria)

ladata

4. Hakijoiden huomautukset: Piilotettu mysteeri

Tässä pelissä sinun tehtäväsi on pelastaa Darkwood-niminen kaupunki pahoilta voimilta. Murskaa lumoavat palapelit ja hukkaa itsesi jännittävissä tarinoissa odottamattomilla käänteillä.

Se tarjoaa yli 6500 jännittävää tehtävää, ja saat mahdollisuuden kerätä yli 830 ainutlaatuista esinettä. Lisäksi voit myös käsitellä erikoistuotteita ja jopa vaihtaa niitä muiden kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Arcadia - Arcade Watch -pelit

Tämä kätevä sovellus tuo 15 hauskaa arcade-peliä Apple Watchiin. Kerää hedelmiä hedelmäkäärmeessä, tartu aarteisiin Kynsillä, mene hulluksi kilpaillen Intian GP: ssä, tyhjennä kuplia Bubble Maniassa, tuhota vihollisen avaruusaluksia Galaxy Invadersissa ja paljon muuta!

Kilpailuhenkesi pitämiseksi korkealla on päivittäiset, viikoittaiset ja kaikkien aikojen tulostaulukot. Se on täydellinen peli tappaa jonkin aikaa, kun olet tylsää, odotat lääkärin vastaanotolla tai juutut pitkään työmatkaan.

Hinta: $1.99

ladata

6. Taisteluleiri - saalis hirviöitä

On aika selviytyä parhaiten tässä hirviö metsästyspelissä. Valmistaudu kiinni, kouluttamaan ja kehittämään yli 1200 hirviötä tässä uskomattomassa virtuaalimaailmassa. Tehtäväsi on muodostaa joukkoja ja taistella vihollisia vastaan.

Voit myös solmia liittoja muiden pelaajien kanssa ja laajentaa hirviökokoelmaasi. Pelaa verkossa ystävien tai tuntemattomien kanssa ja käy sotaa ja sekasortoa noustaaksesi tulostaulukon kärkeen!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Fantastiset kokit: Match 'n Cook

Jos rakastat pelata kolmea pulmapeliä iPhonella tai iPadilla, tämä peli antaa sinulle saman kokemuksen Apple Watchissasi. Yhdistä ainekset kokkaamaan herkullisia herkkuja ja tule fantastiseksi kokiksi!

Tasoja on yli 560, ja matkan varrella kohtaat esteitä, öljyä ja jopa vastenmielistä rottaa. Lisäksi on suloisia hahmoja, jotka voit avata, kun matkustat ympäri maailmaa kulinaarisilla seikkailuilla, kaikki ranteestasi.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Neliönmallinen lintukello - Estä hyppy

Tämä peli saattaa tuntua aluksi yksinkertaiselta, mutta se on melko haastava ja koukuttava, kun aloitat. Siihen kuuluu linnun vierittäminen väriroiskeiden välttämiseksi, ja viihdyttämiseksi on satoja tasoja.

Lisäksi tasoilla on erilaiset asetukset, ja voit avata useita merkkejä lisäämällä hauskaa. Värikkäät grafiikat ovat herkkua silmille ja tekevät siitä täydellisen valinnan vain jonkin aikaa poissa ollessa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset + rajoittamaton käyttöikä - 0,99 dollaria)

ladata

9. Kepler-hyökkäys

Katso tämä arcade-peli, jossa sinun täytyy lentää avaruuden läpi ja tuhota avaruusolentojen hyökkääjien aallot. Se on ollut esillä Applen ”Great on watchOS 6” - ja “Apple Favorite Apple Watch Apps” -kokoelmissamme.

Lyhyt purske on täydellinen kelloosi, ja nopeatempoiset ulkomaalaisten hyökkäykset ovat jännittäviä. Samalla se käyttää intuitiivisia hallintalaitteita Digital Crownin avulla.

Hinta:$1.99

ladata

10. Air Hockey Wear - Katso peli

Nauti vanhasta klassisesta ilmakiekosta ranteellasi tällä yksinkertaisella mutta kauniisti suunnitellulla pelillä. Käytä ”Digital Crown” -liikettä vaakatasossa liikkumiseen ja hyökkää napauttamalla näyttöä. Pisteet 7 maalia voittaaksesi.

Grafiikka on vähäistä, mutta pelattavuus onnistuu silti olemaan kiinnostava ja haastava. Lisäksi minimalistinen lähestymistapa auttaa optimoimaan energiankulutuksen ja tukee myös pimeää tilaa.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Sylinterit

Tämä eloisa ja värikäs watchOS-peli sopii lapsille ja aikuisille. Tavoitteena on pinota sylinterit mahdollisimman korkealle. Se on oudosti tyydyttävä ja rentouttava, joten ihanteellinen hetkiä varten, kun tarvitset tauon.

Vaikka se saattaa tuntua liian yksinkertaiselta, haastat sinut saavuttamaan korkeimmat pisteet ja jatkamaan tavoittelua. Puhdas käyttöliittymä ja suoraviivainen pelattavuus tekevät siitä helppoa pelata ranteeltasi.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Kosketa kierros - Katso peli

Liikuta Apple Watchin digitaalikruunua yrittääksesi tehdä nopein kierros kierroksella tässä jännittävässä kilpa-seikkailussa. Voit valita 5 piiristä ja 20 autosta, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet.

Se on yksi ainoista Apple Watchille suunnitelluista ajopeleistä, ja voit jopa lähettää pisteesi tulostaululle. Kilpaile ystävien kanssa nähdäksesi, kuka on nopein kuljettaja, eikä koskaan kyllästy.

Hinta: Vapaa

ladata

13. pong Apple Watchille

Nauti klassisesta Pong-pelistä Apple Watchilla ja pelaa tien päällä. Voit valita kolmesta vaikeustasosta ja muokata sitä myös haluamillasi väreillä.

Suunnittelu on minimaalinen mutta kaunis. Se saa riippuvuutta hetkessä. Tietenkin harjoittelu on elintärkeää, jos haluat edetä tasoilla ja hallita liikkeitä - loistava valinta silloin, kun sinulla ei ole mitään tekemistä tai tarvitset tauon työstä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

14. Pienet armeijat

Tervehdi tätä pientä mutta nopeatempoista valloituspeliä. Sinun täytyy pyyhkiä yksikköäsi voittaaksesi vihollisen ja strategisoitasi, kun kohtaat matkalla vuoria, järviä ja metsiä.

Voit pelata yksin tai taistella ystävien kanssa, ja nopeat pelikierrokset ovat ihanteellisia harrastamaan ranteesta. Se on minimalistinen mestariteos, joka vangitsee vuoropohjaisten strategiapelien ja lautapelien hengen.

Hinta: $0.99

ladata

15. Soccer Dribble Cup: korkeat pisteet

Tässä upeassa pienessä urheilullisessa pelissä on vain kolme sääntöä - kuljeta puolustajien läpi, päästä vastustajan maaliin ja tietysti maalata! Täydellinen kaikille jalkapalloharrastajillesi siellä.

Grafiikka on söpö, ja sitä on helppo pelata jopa kellosi pienellä näytöllä. Tämän vuoksi on hyödyllistä olla käsillä, kun tunnet tylsää tai tunnet kilpailukykyä.

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki - 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Mitkä Apple Watch -pelit ovat suosikkisi, ja miksi? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Älä unohda tarkistaa myös kellosi parhaita sovelluksia.

Voit myös lukea nämä

 • Golf-sovellukset Apple Watchille
 • Apple Watch -sovellukset
 • Musiikkisovellukset Apple Watchille
 • Parhaat muistiinpanosovellukset Apple Watchille

Uusimmat viestit