Parhaat krikettipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Hyvin herrasmiespelinä tunnettu kriketti on peräisin 1500-luvulta ja sieppaa edelleen sydämiä maailmanlaajuisesti. Jos olet yhtä keilattu kuin minä, sinun on kokeiltava joitain parhaita krikettipelejä iPhonelle ja iPadille, jotka simuloivat todellista kokemusta. Taitojen rakentamisesta tiimisi etenemiseen ja palkintojen voittamiseen voit nauttia kaikesta virtuaalisesti! Se on täydellinen ratkaisu, kun et voi olla itse kentällä. Lämmitä siis kätesi ja valmistaudu pyörittämään palloa ja lyömään rajoja näissä iOS: n parhaissa krikettipeleissä.

 1. Sachin Sagan krikettimestarit
 2. Kriketin maailmanmestaruus 2
 3. Stick Kriketti Super League
 4. Uusi Tähti Kriketti
 5. Kriketti Megastar
 6. Murskaava kriketti
 7. Chepaukin taistelu 2
 8. Todellinen kriketti 20

1. Sachin Sagan krikettimestarit

Tämän tärkeimmän iOS-krikettipelin avulla voit pelata reaaliajassa 14 miljoonan pelaajan kanssa ympäri maailmaa! Voit ottaa kuuluisan Sachin Tendulkarin roolin näiden juoksujen keräämiseksi ja törmätä rajoihin. Lisäksi voit pelata hänen ikonisia otteluitaan samoissa asetuksissa ja stadionilla kuin hän.

Nautin pelin tarinamuodosta, jossa aloitat nuorena 16-vuotiaana Sachinina ja jatkat sitten hänen loistavan krikettimatkansa läpi. Huippuluokan grafiikat ja realistiset animaatiot tekivät tästä pelistä uskomattoman koukuttavan minua. Se tukee kaikkia pelimuotoja testeistä ja yhden päivän kriketistä T20: een, Intian Valioliigaan ja World Cupiin. Voit rakentaa unelmaryhmäsi ja kerätä myös pelaajakortteja.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria tilauspaketille)

ladata

2. Kriketin maailmanmestaruuskilpailut 2

Tässä on 3D-krikettipeli, jonka avulla voit lyödä kaikkia suosikkipelaajiesi ainutlaatuisia laukauksia. Voit muokata pelaajia ja nauttia jännittävistä animaatioista todellisissa krikettipeleissä. Pidä hauskaa pelaamalla eri pelimuotoja 18 kansainvälisen joukkueen kanssa 42 eri stadionilla.

Lisäksi elokuvakamerat ja dynaaminen valaistus parantavat pelin visuaalista houkuttelevuutta ja tekevät siitä houkuttelevamman pelaamaan. Voit kokea yli 40 pelin sisäistä kamerakulmaa yhdistettynä ammattimaisiin englannin ja hindin kommentteihin, mukaan lukien maadoitetut äänet. Lisäksi voit jakaa ja tallentaa ottelun lopussa syntyneitä pelien kohokohtia. Se ei tule todellisemmaksi kuin tämä!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Stick Cricket Super League

Rakastan tätä krikettipeliä sen tarjoaman monipuolisen räätälöinnin ansiosta, pelaajien näyttämisestä tarkalleen haluamallasi tavalla ja tiimisi rakentamiseen 70 maailman kaupungin tähtien kanssa. Voit jopa kokea pelin liiketoiminnan puolen neuvottelemalla kausiluonteiset sopimukset maailman parhaiden pelaajien kanssa.

Tarkista urasi ja kauden tilastot seurataksesi edistymistäsi. Matkan varrella voitat palkintoja ja palkintoja tullaksesi parhaisimmista. Ja kun asiat toistuvat ja väsyt katseluun, voit nopeuttaa pelaamista pelivuoroihin. Melko kätevä! Se on helppo noutaa, mutta haastaa taitosi, mikä tekee siitä riippuvuutta ja hauskaa!

Hinta: Ilmaiset (sovelluksen sisäiset merkkihankinnat pelaajien ostamiseksi)

ladata

4. Uusi tähtikriketti

On aika aloittaa virtuaalinen krikettiurasi lupaavana nuorena akatemian pelaajana. Rakenna taitosi ja pääse pelin huipulle, heiluttamalla lepakkoasi kilpailuissa ympäri maailmaa. Tämä peli on virkistävä uusi hanke hitti New Star Soccer -pelaajien valmistajilta.

Rakastan kuinka tämä peli antaa sinun kokea elämän ammattimaisena krikettaajana. Urasi edetessä sinun ei tarvitse hallita pelisi lisäksi suhteitasi muihin pitäen joukkuetoverisi, valmentajat ja sponsorit tyytyväisinä. Tarinassa on todellisia ongelmia ja jännittäviä käänteitä, jotka tekevät tästä enemmän kuin vain krikettipeli ja hauska roolipelisaaga.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kriketti Megastar

Pad up ja yritä parhaansa mukaan iskeä se iso kuin pro kriketti. Tämä ei ole sinun juoksevaa krikettipeliäsi, vaan kronikoi ainutlaatuisen henkilökohtaisen matkasi kohti kansainvälistä tähtiä.

Valitse pelaajasi, pelaa parasta krikettiäsi ja huomaa World Cricketin suurimmat joukkueet. Se on helppo noutaa ja pelata pyyhkäisyohjaimet, tarinavetoiset tasot ja helppokäyttöinen pelattavuus.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot tehostamiseksi)

ladata

6. Sirkkaava kriketti

Tässä iPhone- ja iPad-krikettipelissä on oma algoritmi lepakopallotörmäysten havaitsemiseen ja realistiseen reagointiin. Voit jopa katsella laukauksia lumoavalla superhidastuksella. Se saa sinut tuntemaan olosi osa todellista fyysistä ottelua!

Lisäksi voit valita monista kamerakulmista ja nähdä lähikuvia pallosta, joka lyö lepakkoa erittäin pienillä toistonopeuksilla. Intuitiivisten hallintalaitteiden ansiosta soittaminen on helppoa, jopa yhdellä kädellä. Voit lyödä palloa millisekunnin tarkkuudella ja testata silmä-käsi-koordinaatiota. Lisäksi matriisiruudukon avulla voit lyödä pallon nopeasti mihin haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Chepaukin taistelu 2

Jos rakastat Intian Valioliigaa, tässä on tilaisuutesi omistaa Chennai Super Kings -joukkue. Valitse pelaamasi 11 ja valmistaudu valloittamaan Chepauk, joukkueen kotistadion, joka on nähnyt niin monia historiallisia voittoja!

Kokeilemaan on useita jännittäviä pelitiloja, nimittäin Super Over, Super Matches, Super Multiplayer, Super Chase, Super Slog ja Super Card Clashers. Voit pelata satunnaisten pelaajien kanssa verkossa tai luoda yksityisen huoneen ystävien kanssa. Voit myös nähdä ystäväsi parhaat pisteet ja haastaa heidät voittamaan sinun. Tämän joustavuuden ansiosta se on pakko kokeilla jokaiselle krikettifanille.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Oikea kriketti 20

Tämän krikettipelin aivan uuden ammattilaisen ansiosta voit pelata lyöjän näkökulmasta ja kokea pallon jännityksen 90 mailia tunnissa! Lisäksi voit nauttia aidoista stadionista, jotka antavat sinulle realistisen pelikokemuksen.

Yksi tämän sovelluksen ainutlaatuisimmista ja huomionarvoisimmista näkökohdista on, että se tarjoaa naiskommentteja, mikä on kokemukseni mukaan ensimmäinen urheilupeleille! Täydelliset pisteet osallisuudesta. Samalla se on tarpeeksi haastava ammattilaisille ja tarjoaa huippuluokan simulaation, joka pitää sinut koukussa.

Hinta: Vapaa

ladata

Parhaat iPhone- ja iPad-krikettipelit, joita sinun pitäisi pelata!

Oletko kokeillut jotain näistä iOS-krikettipeleistä vielä? Jaa suosikkini kanssani alla olevissa kommenteissa! Voit myös kokeilla muita urheilupelejä iPhonessa ja iPadissa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Interaktiiviset tarinapelit iPhonelle ja iPadille
 • Kaksi pelaajapeliä iPhonelle ja iPadille
 • AR-pulmapelit iPhonelle
 • Strategiapelit iPhonelle

Uusimmat viestit