Parhaat USB-C-virtapankit MacBook Prolle vuonna 2021

Silloinkin kun olen poissa asemalta, olen edelleen yhteydessä työhöni. Siksi kannan MacBook Proa minne vain menen. Vielä yksi asia, jota en koskaan jätä kantamatta, on suuritehoinen laturi, jotta kannettava tietokone ei pääse loppumaan. Pelkästään kannettavan muotoilun, kestävän akun ja luotettavan suorituskyvyn perusteella nämä ovat parhaita USB-C-virtapankkejani uudelle MacBook Prolle.

 1. Raaka voima
 2. Anker PowerCore
 3. Zendure
 4. iMuto
 5. OMNI
 6. MAXOAK
 7. AUKEY
 8. Charmast
 9. Omars
 10. ZeroLemon

1. RAVPower

RAVPower on ehdoton peto. Ulkoisella laturilla on valtava 20100 mAh: n akku, joka tarjoaa paljon ylimääräistä latausta kannettavaan tietokoneeseen.

Se virtaa MBP: si nopeasti ja tarvittavalla tehokkuudella. LED-merkkivaloja on neljä, jotta voit helposti seurata virrankäyttötilaa. Kehittyneellä piirisuunnittelulla se tarjoaa täydellisen suojan oikosululta tai ylikuormitukselta. Turvallisuuden lisäksi RAVPowerilla on pieni ja kompakti muotoilu, joka tekee siitä erittäin kannettavan.

USP: Korkea hyötysuhde

Tutustu Amazoniin

2. Anker PowerCore

Anker PowerCore + tarjoaa erinomaisen nopean latausratkaisun ja sen mukana toimitetaan 13000 mAh: n akku, joka tarjoaa tasaisen suorituskyvyn. Ulkoisessa laturissa on PowerIQ ja VoltageBoost, jotta kannettava tietokoneesi sulautuu huippuluokan nopeudella.

Siinä on melko pieni muotoilu ja se voi helposti liukua pieneenkin taskuun. Alumiinirungossa, jossa on mattapinta, on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa paremman otteen. Moniprojektijärjestelmän avulla se varmistaa, että oikosulku, matala jännite tai ylikuormitus pysyvät poissa. Viimeinkin PowerCorella on 18 kuukauden takuu.

USP: Monisuojausjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

3. Zendure

Zenduren 20100 mAh: n virtapankilla voit ladata MacBook Pron lähes 1,5 kertaa. 45 W: n USB-C 3A: lla tarjoaa nopean latauksen pedollesi. Lisäksi voit ladata iPhonesi samoin kuin se tukee molempia. Parasta on, että se on TSA-hyväksytty, jotta voit kuljettaa sitä lentokoneessa ilman ongelmia.

Virtapankki on varustettu ensiluokkaisilla paristoilla, mikä säästää 95%: n virtaa jopa kuuden kuukauden valmiustilan jälkeen. Se on epäilemättä yksi parhaista USB-C-virtapankeista MacBook Prolle. Lopuksi yritys tarjoaa myös kaksi värivaihtoehtoa: musta ja hopea.

USP: Laadukkaat paristot, jotka eivät kuluta virtaa valmiustilassa

Tutustu Amazoniin

4. iMuto

Valtavan 30000 mAh: n akulla iMuto on tehokas ulkoinen laturi. Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikka auttaa lataamaan tuetut laitteet 4 kertaa nopeammin kuin tavallinen laturi.

3A-lähtö on tarpeeksi hyvä lataamaan laitettasi kunnollisella nopeudella. On virtapainike, jonka avulla voit aloittaa ja lopettaa lataamisen helposti. Digitaalinen näyttö näyttää jäljellä olevan virran, kun taas edistyksellinen suojausjärjestelmä pitää laitteen turvassa latauksen aikana. Lisäksi iMutolla on 12 kuukauden takuu.

USP: Hirviöakku

Tutustu Amazoniin

5. OMNI

Tutustu tähän all-in-one-USB-C-virtaratkaisuun, joka sopii paitsi MacBookillesi myös muihin laitteisiin, kuten kameroihin ja puhelimiin. Sen akkukapasiteetti on 20000 mAh, ja se latautuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Lisäksi se toimitetaan nipussa, joka sisältää USB-latauskaapelin, USB-C-latauskaapelin, pikalaturin ja suojakotelon.

USP: 71 Wh: n (20000 mAh) akun kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

6. MAXOAK

MAXOAK on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saada tonnia ylimääräistä mehua pitääkseen kannettavan tietokoneen koko ajan. Massiivinen 36000 mAh: n akku lataa kannettavan tietokoneesi salamannopealla nopeudella. Sinulla on neljä USB-porttia (tyyppi C mukaan lukien) kaikkien laitteiden virran pitämiseksi.

Älykäs IC-siru integroitu tämä ulkoinen laturi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan MBP: lle yleisiltä vaaroilta, kuten ylilataus ja ylivirta. Siksi olet aina huolissasi laitteen turvallisuudesta. Erittäin turvallisen latauksen lisäksi MAXOAKia tukee luotettava 18 kuukauden takuu.

USP: Kestävä rakennettu

Osta Maxoakilta

7. AUKEY

AUKEYn virtapankki on erittäin arvostettu luotettavan latausratkaisun tarjoamisesta. Nopean 30000 mAh: n akun avulla se pystyy tarjoamaan paljon latausta kannettavalle tietokoneellesi.

AiPower-lataustekniikan sisällyttäminen mahdollistaa sen turvallisen lataamisen. Se tukee myös Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikkaa tuettujen laitteiden lataamiseen salamannopeasti. Ulkoisen laturin mukana toimitetaan erittäin tehokas synkroninen mikropiiri akun käyttöiän parantamiseksi. Ominaisuuksien ohella AUKEY on saatavana 24 kuukauden takuulla.

USP: Tehokas synkroninen IC

Tutustu Amazoniin

8. Charmast

Charmastissa erottuva laatu on tehokas. Se on sidottu melko vankalla 26800 mAh: n akulla, joka on erinomainen lataamaan laitettasi nopeasti. Älykäs portti tunnistaa kannettavan nopeasti ja tarjoaa sopivan latauksen.

Se vastustaa myös ylijännitteen kaltaisia ​​uhkia, jotta kannettavalla tietokoneella on vaadittu suoja kaikilta vaaroilta. Kevyellä ja kompaktilla muotoilulla sinulla on haluttu mukavuus laturia kannettaessa.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

9. Omars

Omars esittelee räätälöidyn USB-C-virtapankin MacBookillesi. Tässä on 80 W: n vaihtovirtaportti, kaksi 5 V / 4,2 A: n USB-A-porttia, jotka tukevat yhtä aikaa kolmea lähtöä. Ensiluokkaisen litiumioniakun kapasiteetti on 24000 mAh, mikä varmistaa suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Muiden turvatoimenpiteiden mukaisesti tämä virtapankki suojaa laitettasi ylikuormitukselta. Omars on käyttänyt edistyksellistä oikosulkusuojausta laitteidesi täydelliseen suojaamiseen. Macin lisäksi se voi ladata myös minkä tahansa 110 V kodinkoneestasi.

USP: Turvallinen ja kestävä

Tutustu Amazoniin

10. ZeroLemon

Jos olet kanta-asiakas ja haluat jatkaa työskentelyäsi MacBook Prolla, ZeroLemon on tarvitsemasi virtapankki. Siinä on valtava 30000 mAh: n akku, joka pitää laitteen hengissä melkein koko ajan. Virtapankissa on myös tarpeeksi turvatoimia Macbookin suojaamiseksi lataamiseen liittyviltä ongelmilta.

Sen lisäksi on viisi muuta USB-porttia iPhonen tai muun gadgetin lataamiseen. Ottaen huomioon satamien kapasiteetin ja lukumäärän tämä on hieman tilaa vievä, mutta ehkä täydellinen ihmisille, jotka työskentelevät matkoilla tuntikausia.

USP: Viisi ylimääräistä USB-porttia

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikkisi?

Oletko noutanut minkä tahansa näistä tehopankeista MBP: lle? Haluatko kertoa meille sen nimen ja ominaisuudet, joista olet halunnut siinä? Olisi hienoa tietää valinta.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Virtapankit iPhonelle
 • Parhaat MacBook Pro -telineet
 • USB-C-virtalähteet iPhonelle
 • Parhaat MacBook Air 2020 -kotelot

Uusimmat viestit