Parhaat iPhone-kuulokkeet iPhone 4, 4S, 5 ja 5 -laitteille

Audiofiileille hyvä kuuloke ja loistava kuuloke tekevät kaikesta erosta musiikkikokemuksessa. Vaikka iPhonessa (ja useimmissa iDevices-laitteissa) on erinomainen valikoima kaiuttimia ja kuuloketarvikkeita (Apple-nappikuulokkeet), monet muut kuulokkeet tarjoavat paremman äänen ulostulon ja siten erinomaisen musiikkikokemuksen. Olemme yrittäneet valita parhaat ja myös ne, jotka eivät ole mielettömän kalliita. Huippuluokan Bose-kuulokkeet ovat upeita, mutta kaikkien kukkarot eivät sovi tähän. Tässä on parhaat iPhone-kuulokkeet korkealaatuisen musiikkikokemuksen saavuttamiseksi sekä audiofiileille että muille:

1. NuForce NE-600 M / X

Siellä on joukko NuForce NE -kuulokkeita, ja N-600M ja 600X ovat kaksi näistä. Kuulokkeet ovat spektrin alemmassa päässä kustannusten ja laadun suhteen, mutta niiden äänieristys on erinomainen. Heidän bassoäänensä on melko hyvä. Ensisijaisen tason kuulokkeille NuForce NE 600M tai 600X on melko hyvä juttu.

Yhteensopivuus: iPhone 4, 4S, 5, 5s

Hinta: 24,95 dollaria (14,95 dollaria Amazonissa)

Osta se osoitteesta optoma.com tai Amazon.com

2. RHA - MA350

RHA - MA350 on suosittu audiolaitteiden valmistajan RHA: n lähtötason kuuloke. Kullatulla Y-muotoisella kaapelilla, lentokonetyyppisellä alumiinilla ja dynaamisella 130,5-ohjaimella rikas, eristetty äänentoisto, RHA-MA350 on juuri haluamasi kuulokemikrofoni, kun etsit pitkäikäisiä ja tarkkoja ääniä iPhone-kuulokkeet.

Yhteensopivuus: iPhone 4, 4S, 5, 5s

Hinta: $39.95

Voit saada osoitteesta Rha-audio.com tai Amazon.com

3. Plantronics BackBeat Go

Jos jotain on saanut PC Mag: n hyväksynnän, me puhumme tietysti laadusta. Plantronics BackBeat Go on erityinen kuuloke, joka on rakennettu kaikille juoksuille ja maratonille. Mutta se toimii myös yhtenä hienoimmista kuulokkeista, joita saat. Mainitsinko, että se on langaton nappikuuloke? On inline-säätimiä ja joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tekevät kuulokkeista hikoilemattomat. En kaada kahvia kuulokkeilleni, mutta nämä ihmiset ovat tehneet Plantronics BackBeat Go -laitteesta riittävän voimakkaan kestämään myös kahvivuodon.

Yhteensopivuus: iPhone 4, 4S, 5, 5s

Hinta: 79,99 dollaria (59,95 dollaria Amazonissa)

Osta Plantronics BackBeat Go sivustolta Plantronics.com tai Amazon.com

4. Sennheiser MM 70

Tätä ei tarvitse esittelyä. Yksi erän hienoimmista, Sennheiser MM70 on 100 dollarin kuulokkeet, joita yritys myy erityisesti iPhone-kuulokeluokassa. 3,5 mm: n liitin sopii mihin tahansa puhelimeen (Android, Windows, BlackBerry ja iOS), ja se tuo yhden kaupungin parhaimmista äänieristyksistä. Se on yksi yleisimmistä kuulokkeista audiofiilien keskuudessa.

Kaiken kaikkiaan sillä on 3,5 / 5-luokitus, diskantti on kuulokkeiden korkein kohta.

Yhteensopivuus:iPhone 4, 4S, 5, 5s

Hinta: 99,95 dollaria (74,96 dollaria Amazonissa)

Osta se osoitteesta Sennheiser.com tai Amazon.com

5. Omenan korvanapit

Loppujen lopuksi, jos etsit jotain, joka on luotettava, arvoinen ja vain hyvä, Applen Earpodit ovat aina saatavilla. Uudistetut korvanapit, joita Apple markkinoi, ovat alan johtavia, mutta ne ovat vain hyviä.

Yhteensopivuus: iPhone 4, 4S, 5, 5s

Hinta: $29.00

Katso Apple Earpods täältä

Uusimmat viestit