Parhaat tatuointisuunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tatuoinnit ovat olleet trendissä ikuisesti nyt, ja kuinka usein meillä on ollut halu saada se aikaan. Mutta olisimme luopuneet ajatuksesta saada tatuointi yksinkertaisesti siksi, että emme löytäneet oikeaa suunnittelua, joka sopisi meille. Olemme koonneet luettelon parhaista tatuointisuunnittelusovelluksista iPhonelle ja iPadille.

1. INKHUNTER Kokeile tatuointimalleja

Tämä on yksi käytetyimmistä tatuointisuunnittelusovelluksista. Se käyttää laajennettua todellisuutta näyttääksesi tatuoinnin kehossasi reaaliajassa. Voit joko valita mallin sovelluksen laajasta vaihtoehdosta tai luoda ja ladata oman.

Tämän sovelluksen ainoa haittapuoli on, että siinä on liikaa mainoksia, mikä saattaa olla häiritsevää. Mutta kaikki ja kaikki tämä on todella hyvä sovellus, jos harkitset tatuoinnin tekemistä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tattoodo

Nyt tämä on muutakin kuin vain tatuointisuunnittelusovellus. Se on kuin sosiaalinen media tatuoinnin ystäville. Joten pohjimmiltaan muu kuin vain tatuoinnin suunnittelu, voit itse ladata mallejasi ihmisten nähtäväksi ja pitämään, voit myös tehdä saman muiden kanssa, voit saada ystäviä etsimään tatuointistudioita läheltäsi ja paljon muuta.

Joten voit löytää tai löytää, inspiroida tai saada inspiraatiota tästä sovelluksesta. Se on käyttöliittymä on melko samanlainen kuin Pinterest, ja tuntuu siltä kuin selaat nastoja Pinterestissä.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

3. Tatuoi itsesi

Tämä on jännittävä sovellus, jonka avulla voit lisätä tatuointeja valokuviisi. Valittavana on monia malleja, kuten lohikäärmeitä, heimokuvioita, enkeleitä, kalloja, eläimiä jne. Valitse suosikkisi ja pidä hauskaa sisustamalla kehoasi.

Voit lisätä useampia kuin yhden tatuoinnin jokaiseen valokuvaan, ja se voi toimia inspiraationa musteen saamiseen tosielämässä. Skaalaa, käännä, kierrä ja tilaa tatuointisi uudelleen haluamallasi tavalla. Älä unohda jakaa niitä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook ja Instagram!

Hinta: Vapaa

ladata

4. Tattoo Designs -sovellus

Täydellisen tatuoinnin valitseminen on kuin kumppanisi valitseminen; se on eliniän sitoutuminen. Voin kuvitella hermostuneisuuden ja stressityyppiset neitsyet, jotka käyvät läpi valitessaan ensimmäistä tatuointiaan. Mutta tämä sovellus helpottaa tehtävääsi.

Joukolla luokkia ja vaihtoehtoja, joista voit valita suunnittelun, tämän pitäisi olla tatuointisuunnittelusovelluksesi. Ei vain ennalta suunnitellut vaihtoehdot, mutta se mahdollistaa myös oman mallin luomisen.

Hinta: Ilmainen / Tarjoaa sovelluksen sisäistä ostoa

ladata

5. Tatuointifontit - suunnittele tekstitatuointi

Jos odotat innolla tarjousta, lauseita tai nimeäsi tatuoituna itsellesi, tämä on ainoa sovellus, jota sinun pitäisi etsiä.

Sovellukseen on ladattu yli 120 korkealaatuista fonttia, joiden kokoja voi mukauttaa. Erityisesti suunnitellut fontit antavat tatuoinnillesi yksilöllisyyden ja ainutlaatuisuuden tunteen.

Hinta: $1.99

ladata

6. Tatuointisabletti

Tattoo Stencil -sovellus on oikeastaan ​​jokaisen taiteilijan unelma. Se luo tatuointisabletteja tien päällä oleville taiteilijoille.

Tämä sovellus on erittäin kätevä aloitteleville tatuointitaiteilijoille, koska se säästää heiltä paljon rahaa. Se olisi erittäin hyödyllistä ja sillä on kyky korvata nämä kalliit ja hienot kaavainvalmistajat.

Hinta: $0.99

ladata

7. Ihon liike

Tämä on ainutlaatuinen tatuointi, joka suunnittelee iOS-sovelluksen, joka muuntaa äänileikkeen ääniaalloksi käyttämällä lisätyn todellisuuden tekniikkaa. Se myös näyttää reaaliaikaisen äänen tavan kehossasi.

Se voi muuntaa jopa 30 sekunnin äänileikkeet ääniaalloksi. Joten hanki itsellesi nyt rakkaidesi tai lemmikkisi ääni ja kuljeta aina jotain niistä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Inksquad

Tämä suhteellisen uusi sovellus on melko samanlainen kuin Tattoodo-sovellus. Sillä on myös tatuointisuunnittelijoiden ja taiteilijoiden yhteisö. Koska se on suhteellisen uusi, sillä ei ole valtavaa yhteisöä, mutta sillä on kauniita ja monimutkaisia ​​tatuointimalleja.

Pidän todella tästä sovelluksesta kyvystä ehdottaa tatuoijataiteilijaa tarpeidesi ja tarpeidesi perusteella. Koska hyvän taiteilijan etsiminen on yhtä tärkeää kuin täydellisen tatuoinnin löytäminen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Tattoo My Photo

Tattoo My Photo -sovellus on täydellinen ihmisille, jotka suunnittelevat musteen saamista ensimmäistä kertaa. Tämä sovellus integroi mallit ja antaa täydellisen tatuointitaiteen, jota voit kokeilla valokuvassasi.

Voit valita kuvan kirjastosta tai ottaa kuvan, joka sopii parhaiten tyyliisi. Kun olet valmis, voit kokeilla sitä eri tatuointitaiteilla sovelluksesta. Kun olet tyytyväinen muotoiluun, voit joko viedä sen tatuoijalle tai ladata kuvan ja vain ylistää sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Se oli luettelo kaverit. Toivon, että nämä iOS-sovellukset ovat hyödyllisiä kaikille tatuoinnin ystäville. Kerro meille suosikkisovelluksistasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat lemmikkieläinten hoitosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Jalkapallosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ruokavalokuvaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit