Paras USB-C-salamakaapeli vuonna 2021

Ehkä tärkein lisävaruste iPhonellesi ja iPadillesi on salamakaapeli sen lataamiseksi. Näitä on useita eri vaihtoehtoja, ja USB-salama-kaapeli voi lisätä laitteesi latausnopeutta ja parantaa tiedonsiirtonopeutta. Lisäksi nämä modernit kaapelit voivat ylläpitää ylikuumenemista ja ylivirtauksia estäen kaikenlaisia ​​latauksen aiheuttamia vaurioita. Koska tuotteissa on niin paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, olemme tehneet sinulle helpompaa valita näistä parhaista USB-C-kaapeleista salamakaapeleihin.

 1. Omena
 2. Belkin
 3. Spigen
 4. ESR
 5. AUKEY
 6. Anker
 7. POWERADD
 8. JSAUX
 9. Xcentz
 10. UGREEN

1. Applen USB-C - salama-kaapeli

Alkuperäiset Apple-lisävarusteet ovat laitteidesi luotettavimpia kumppaneita, joten tämä on ylivoimaisesti paras USB-C-salama-kaapeli, jonka saat. Se on metriä pitkä, ja voit liittää sen Apple 29W-, 61W- tai 87W-USB-C-virtalähteeseen lataamaan yhteensopivan iOS-laitteen.

Lisäksi se on saatavana kaksimetrisenä versiona laitteiden laajempaan käyttöön lataamisen aikana. Tämän käytettävissänne olevan kaapelin avulla voit hyödyntää täysin yhteensopivien iPhone-laitteiden pikalatausominaisuuksia.

Hinta: $19.00

Tutustu Amazoniin

2. Belkin USB-C - salama-kaapeli

Tässä on tehostettava USB-C-kaapeli, jossa on salamaliitin. Voit hyödyntää uusinta pikalatausstandardia nopeaan tehostamiseen tai synkronoida valokuvia ja videoita MacBookin kanssa.

Parasta on, että se on 4-jalkainen kaapeli, joka on pidempi kuin lyhyet kaapelit, jotta voit liittää ja ladata iPhonen mukavasti autossa, yöpöydällä ja muussa. Voit saada sen valkoisena ja mustana.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

3. Spigen DuraSync USB C - salama-kaapeli

Tässä on toinen kaapeli, jolla on MFi-sertifikaatti, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden lataamalla mitä tahansa Lightning-laitetta. Se on suunniteltu kestämään liiallista taipumista ja pystyy käsittelemään yli 30000 mutkaa kestämään pitkään.

Samanaikaisesti siinä on myös ergonominen muotoilu, jonka avulla voit liittää ne helposti mihin tahansa. Se on 3 jalkaa pitkä ja tarjoaa nopeimmat, jopa 30 W: n latausnopeudet ensiluokkaiselle iPhonelle tai iPadille.

Hinta: 23,99 dollaria kahdelle

Tutustu Amazoniin

4. ESR punottu nailon USB-C - salama-kaapeli

Lataa iPhone tällä kaapelilla, joka vie akun 0-50% vain 30 minuutissa. Tällä kaapelilla on MFi-sertifikaatti, ja se on testattu tiukoissa tilanteissa turvallisen latauksen varmistamiseksi Apple-laitteidesi täydellisen nopean latauksen kanssa. Se on saatavana eri pituisina.

Tämä kaapeli on valmistettu punotusta nailonista, mikä lisää kestävyyttä ja tyyliä, koska tunnustetaan kaikki huoneessa olevan norsun, Apple-kaapelit ovat kaikista kestävimpiä. Lataustappien ympärillä olevan alumiinikotelon on testattu kestävän yli 5000 kertaa.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

5. AUKEY Kestävä nailon USB-C - salama-kaapeli

Käytä USB-C-salama-kaapelia ja käynnistä puhelimesi nopeammin tai käytä sitä tiedonsiirtoon puhelimesta kannettavaan tietokoneeseen nopeasti. Se tukee jopa 480 Mbps: n tiedonsiirtoa USB-C-yhteensopivan Macin ja Lightning-yhteensopivan iPhonen, iPadin tai iPodin välillä.

Lisäksi siinä on joustava ja kestävä muotoilu nailonpunoksen ansiosta. Se kestää yli 12000 taivutusta elinkaarensa aikana kestääkseen sinut pitkään. Alkuperäinen Applen USB-C-virtalähde tukee tätä kaapelia.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

6. Anker Powerline USB C - salama-kaapeli

PowerLine II pystyy lataamaan 2,5-kertaisen nopeuden kuin varastossa oleva Lightning-tekniikka. Se kestää myös kaksitoista kertaa pidempään kuin muut kaapelit ja sen on osoitettu kestävän yli 12000 mutkaa tiukoissa laboratoriotesteissä.

Lisäksi MFi-sertifikaatti ja tiukka laatutestaus varmistavat, että Apple-laitteitasi ladataan turvallisesti nopeimmalla mahdollisella nopeudella. Voit olla varma tästä, koska siihen liittyy elinikäinen takuu laatukysymyksissä.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

7. POWERADD Nylon USB C - salama-kaapeli

Tämän kaapelin mukana tulee uusi C94-tekniikan salama USB-C: lle. Se voi ladata iOS-laitteesi poikkeuksellisen suurella nopeudella ja siirtää tiedostoja nopeudella 480 Mbps. Ensiluokkainen punottu nailonlaatu takaa nopeamman ja turvallisemman latauksen.

Se kestää 15 kertaa kauemmin kuin muut tavalliset kaapelit. Voit ladata iPhonen 0%: sta 50%: iin 30 minuutissa. Tietysti se on myös Apple MFi -sertifioitu, jotta voit olla varma laadusta ja luotettavuudesta. Valitse punainen tai musta väri.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

8. JSAUX USB C - salama-kaapeli

Tässä on USB C - salamakaapeli, jossa on Apple MFi -sertifikaatti ja tiukka JSAUX-laatutestaus, joka varmistaa Apple-laitteidesi turvallisuuden myös silloin, kun lataat nopeasti suurimmalla nopeudella. Se käyttää uusinta C94-salamapäätä, joka on erityisesti suunniteltu nopeaan lataamiseen,

Se voi viedä yhteensopivan iPhonen 0%: sta 50%: iin vain 30 minuutissa. Voisit nyt ladata iPhonesi 2,5 kertaa nopeammin kuin tavallinen USB-A-salama-kaapeli, joka tulee kaikkien iPhonien lisäksi paitsi iPhone 11 Pro ja 11 Pro Max.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

9. Xcentz Nylon punottu USB C - salama-kaapeli

Tämä Xcentz USB-C - valaistuskaapeli on täydellinen valinta sinulle, jos olet huippulaatuisten tuotteiden fani. Se voi siirtää dataa huikealla nopeudella 480 Mbps äärimmäisen mukavasti joka päivä. Se on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

Lanka on punottu korkealaatuisella nailonilla ja kestää yli 30000 taipumista. Lisäksi se voi selviytyä jopa 175 kilon painosta, joka on 80 kg. Siten tämä kotelo kestää 30 kertaa pidempään kuin muut kaapelit.

Hinta: $15.99

Tutustu Amazoniin

10. UGREEN Nylon USB-C - salama-kaapeli

Tässä on toinen erinomainen kaapeli, jonka tiedonsiirtonopeus on 480 Mbps. Tämä tarkoittaa, että jopa suuret tiedostot, kuten 1 Gt, voidaan siirtää 25 sekunnin kuluessa. Se on ihanteellinen lisävaruste useimpien nykyisten USB-C-laitteiden lataamiseen ja synkronointiin uusimmalle iPhonellesi.

Lisäksi kaapelissa on sisäänrakennettu suoja ylijännitettä vastaan, ja sitä testataan jopa 15 000 mutkalla. Tämä tekee siitä turvallisen ja kestävän tuotteen kaikille Apple-laitteillesi. Voit saada sen mustana tai vihreänä värivaihtoehtona.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona

Minkä näistä USB-C-salamakaapeleista valitset Apple-laitteillesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Jos sinulla on Mac, muista myös tarkistaa parhaat thunderbolt-kaapelit.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat USB C -kuulokkeet
 • Kaapelinhallinnan lisävarusteet
 • Parhaat USB-C-laturit iPhone 11: lle
 • USB-C-virtalähteet iPhonelle

Uusimmat viestit