Parhaat logosuunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Oletko luova ammattilainen tai yrittäjä? Logo on brändin identiteetin perustavanlaatuinen osa, joten on olennaista luoda korkealaatuinen logo. Onneksi on paljon ilmaisia ​​sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua. Lisäksi ne kaksinkertaistuvat erinomaisina työkaluina tuotemerkillä varustettujen sosiaalisen median viestien, julisteiden ja muun painetun materiaalin luomiseen. Jos tämä kuulostaa kiehtovalta, tässä on parhaat logon suunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille.

 1. Canva
 2. Logo Maker
 3. Logo Maker Shop
 4. Adobe Photoshop -piirros
 5. LogoScopic-studio
 6. Vesiväri Logo Maker
 7. Hatchful - logon valmistaja
 8. Logo Maker: Vesileimasuunnittelija
 9. LUO: Graafinen suunnittelu + Fontit
 10. Logon luoja: Label maker

1. Canva

Canva on paras ilmainen ratkaisu, jos etsit all-in-one-graafisen suunnittelun sovellusta laadukkaiden logojen, julisteiden, sosiaalisen median viestien, esitteiden ja paljon muun luomiseen. Parasta on, että sen käyttö on yksinkertaista, mutta tuottaa ammattimaisia ​​tuloksia.

Suunnitteluvaatimuksistasi riippumatta on valittavissa tonnia malleja, jotka ovat täysin muokattavissa. Voit käyttää lukuisia tekijänoikeuksettomia kuvia ja piirroksia, jotka parantavat luomiesi ilmeitä.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Logo Maker

Vaikka sinulla ei olisikaan suunnittelukokemusta puolellasi, Logo Maker auttaa sinua visualisoimaan ja välittämään brändisi arvon upeilla räätälöityillä logoilla ja kuvakkeilla. Se tarjoaa yli sata täysin muokattavaa ja muokattavaa logomallia ja kirjasinta.

Voit kokeilla erilaisia ​​typografisia taideteoksia, julisteita ja kortteja. Valittavissa on paljon malleja, joten ideoita ei koskaan menetetä. Voit jopa lisätä peittokuvia ja suodattimia, mikä tekee tästä yhden parhaista iOS-logon suunnittelusovelluksista.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

3. Logo Maker Shop

Logo Maker Shop sisältää kaikenlaisia ​​logomalleja yksinkertaisista yksityiskohtaisiin. Siinä on erilaisia ​​luokkia, kuten pyöreä, vuosikerta, doodle, eläin, abstrakti, värikäs, käsiala jne.

Lisäksi jokainen muotoilun osa on säädettävissä mukautettujen vaatimusten mukaan. Logon muokkaamiseen ja ammattimaiseksi ja ainutlaatuiseksi näyttämiseksi on yli 5000 fontti-, symboli- ja taustasuunnitteluresurssia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Adobe Photoshop -piirros

Tämä on paljon enemmän kuin vain logonvalmistajan sovellus iPhonelle ja iPadille. Se tarjoaa Photoshopin voiman, jonka avulla voit kanavoida luovuuttasi 24 sisäänrakennetulla harjalla, joiden koko, väri, peittävyys ja sekoitusasetukset ovat säädettävissä.

Lisäksi voit tasata, nimetä uudelleen, muuttaa ja yhdistää kerroksia kehittyneen taideteoksen luomiseksi. Luonnos on erinomainen vaihtoehto, jos haluat luoda jotain tyhjästä. Se on optimoitu toimimaan Apple Pencilin kanssa, mikä tekee siitä erinomaisen iPad-piirustussovelluksen.

Hinta: Ilmainen (CC-tallennustila (20 Gt) - 1,99 dollaria)

ladata

5. LogoScopic Studio

LogoScopic on yksi suosituimmista logosuunnittelusovelluksista ja on kuin henkilökohtainen suunnittelustudio. Se auttaa visualisoimaan brändiäsi ja luomaan ainutlaatuisen logon, joka välittää sen arvot. On olemassa kahdeksan erilaista logoluokkaa ja tuhansia malleja, jotka voit helposti muokata.

Voit hyödyntää edistyneitä muokkaustyökaluja ja saumattoman työnkulun suunnitellaksesi kaiken vähäisistä logoista allekirjoitus- ja vesiväreihin sekä mukautettuihin sosiaalisen median viesteihin. Puhdas käyttöliittymä tekee siitä miellyttävän käyttää.

Hinta: Ilmainen (logoskooppinen studio vuosittain - 39,99 dollaria)

ladata

6. Vesiväri Logo Maker

Jos omistat luovaa yritystä, tämä on yksi parhaista logonvalmistajasovelluksista, jotka kannattaa tarkistaa. Sen avulla voit luoda kauniita vesivärejä, jotka erottuvat joukosta ja jotka voidaan räätälöidä tarpeisiisi.

Sovelluksen avulla logon luominen on helppoa ja nopeaa tarjoamalla luokkia. Kun olet valinnut luokan, pyyhkäise läpi, kunnes löydät sinulle miellyttävän logotyylin. Sitten voit muokata sitä eri tekstuureilla, kirjasimilla ja kuvilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

7. Hatchful - logon valmistaja

Shopify on erityisesti suunnitellut tämän logosuunnittelusovelluksen yrittäjille tien päällä! Se auttaa sinua rakentamaan brändin identiteetin muutamassa sekunnissa tehokkaiden muokkaustyökalujen avulla, joita on helppo käyttää.

Erottele sekä verkossa että offline-tilassa erilaisilla sosiaalisen median viesteillä, esitteillä, verkkosisällöllä ja muulla. On paljon malleja, joita voit muokata esteettisyytesi mukaan monipuolisilla ammatillisilla elementeillä.

Hinta: Ilmainen (Premium-logomallit - 7,99 dollaria)

ladata

8. Logo Maker: Vesileiman suunnittelija

Tämä logon valmistaja toimii myös sovelluksena vesileiman lisäämiseksi valokuviin, kuvakaappauksiin tai muihin julkisesti jaettuihin kuviin. On yli 2000 logokuviota parempaan personointiin ja ainutlaatuiset fontit upeaan typografiaan.

Lisäksi käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tarjoaa rajattomat yhdistelmät, jotta voit luoda sopivia malleja älykkäästi. Tämän vuoksi on helppoa luoda houkuttelevia, merkkituotteita tekeviä viestejä erilaiselle sosiaaliselle medialle, ja siksi se on yksi parhaista logonvalmistajasovelluksista.

Hinta: Ilmainen (Logo Maker Pro - 5,99 dollaria)

ladata

9. LUO: Graafinen suunnittelu + Fontit

Tässä on kattava sovellus aloitteleville digitaalitaiteilijoille, jotka haluavat luoda ja jakaa hienostuneita suunnittelu- ja piirustusprojekteja. Sen avulla voit leikkiä aarteella valokuvia, muotoja, suodattimia ja fontteja.

Voit käyttää ammattimaisia ​​tekniikoita, kuten järjestää useita valokuvakerroksia, lisätä läpinäkyviä taustoja, viedä vektoreita jne. Suunnittele tarkasti ja yhdistä luovuutesi tuottavuuteen tässä iOS: n parhaassa logosuunnittelusovelluksessa.

Hinta: Ilmainen (Luo PRO kuukausittain - 3,99 dollaria)

ladata

10. Logon luoja: Label maker

Jos myyt tuotteita tai haluat pitää asiat järjestyksessä merkintöjen avulla, sinun on tutustuttava tähän iPhone- ja iPad-sovelluksen logosuunnitteluun. Siinä on yli 100 muokattavaa mallia, joiden kanssa työskenteleminen on uskomattoman kätevää.

Erilaisilla suunnittelumateriaaleilla, kuten fontteilla, kuvakkeilla ja väreillä, ammattimateriaalit tekevät logostasi ainutlaatuisemman ja hienoimman. On myös oletusväripaletteja, jotka tekevät suunnittelustasi näyttävän ammattimaisesti.

Hinta: Ilmainen (Kuukausipalkkio - 9,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Mitkä näistä logonvalmistussovelluksista ovat mielestäsi parhaita tuotemerkkisisällön luomiseksi? Jaa ajatuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat iPhone-sovellukset sarjakuvaan
 • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPadille
 • Valokuvasuodattimet ja tehosteet iPhonelle
 • Parhaat iPhone-valokuvasovellukset

Uusimmat viestit