Parhaat näppäimistöohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Oletus-iOS-näppäimistö on melko vaikuttava, ja siinä on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tuki useille kielille ja Memoji. Mutta voit lisätä käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrää dramaattisesti, kun vaihdat näppäimistön kolmannen osapuolen asetuksiin. Nämä voivat vaihdella sovelluksista, joiden avulla voit kirjoittaa nopeammin, erikoistuneisiin GIF-tiedostoihin, hymiöihin, kirjasimiin ja mukautettuihin teemoihin. Katso kaikki mahdolliset näillä iPhonen ja iPadin parhailla näppäimistöohjelmilla.

 1. GIF-näppäimistö
 2. Microsoft SwiftKey -näppäimistö
 3. Paremmat fontit Cool näppäimistö
 4. FancyKey
 5. Gboard
 6. Kieliopillinen näppäimistö
 7. Uudet emojit ja fontit - RainbowKey
 8. Avatar-näppäimistöteemat, hymiöt
 9. GO-näppäimistö-emojit ja hienot teemat
 10. Värinäppäimistö: Teemat ja nahat
 11. Font App - Viileä fonttien näppäimistö
 12. WordBoard - lauseenäppäimistö
 13. FlickType-näppäimistö
 14. ReBoard-näppäimistö
 15. Air-näppäimistö

1. GIF-näppäimistö

Lisää uusi ulottuvuus teksteihisi tällä uskomattomalla GIF-näppäimistöllä iPhonelle, iPadille ja iMessagelle. Asumme yhä enemmän audiovisuaalisessa maailmassa, ja GIF-tiedostot ovat viihdyttävä tapa välittää tarkalleen mitä haluat sanoa.

Tämä sovellus toimii kuten GIF-valmistaja ja antaa sinun luoda täydellisiä videoleikkeitä suoraan näppäimistöltä. Voit mukauttaa ne käsinkirjoitetuilla muistiinpanoilla, doodleilla tai tekstillä. Lisäksi voit muuntaa GIF-tiedostot tarroiksi ja tehdä jaettavia paketteja suosikkitarroistasi ja GIF-tiedostoistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft SwiftKey -näppäimistö

Keinotekoisen älykkyyden avulla näppäimistö oppii kirjoitustyylisi, haluamasi emojit ja haluamasi sanat automaattisesti. Siksi sovellus tarjoaa sopivampia sanoja ja hymiöitä kirjoittaessasi. Pyyhkäisemällä kirjoita ele tekee kirjoittamisesta uskomattoman helppoa!

Kaksikielisten automaattisten korjausten tuki yli 90 kielellä parantaa edelleen SwiftKeyn mainetta erittäin käyttäjäystävällisenä näppäimistöohjelmana. Voit myös muokata sitä kymmenillä teemoilla, joista valita. Tietysti se tukee myös hymiöitä ja GIF-tiedostoja.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Paremmat fontit Cool Keyboard-s

Tämä sovellus on saanut kokoelman yli 119 upeaa fonttia, joten voit antaa kirjoituksellesi ainutlaatuisen ilmeen suoraan näppäimistöltä. Se toimii erinomaisesti teksteissä, sähköposteissa ja jopa sosiaalisen median viesteissä Instagramissa, Facebookissa jne.

Se on pakko luoville sieluille, jotka haluavat ilmaista itseään paremmin. Muista, että tämän näppäimistöohjelman ilmaisella versiolla on rajoituksia. Ja sinun on ostettava sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotta voit avata ominaisuuksia, kuten kuppikakut, hymiöt, suloiset sanat ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. FancyKey

Niille, jotka etsivät täydellistä personointia, FancyKey näyttää olevan paras veto. Se tarjoaa yli 50 kauniisti suunniteltuja teemoja ja lukuisia fontteja, jotka tekevät kokemuksestasi visuaalisesti houkuttelevamman.

Samalla se on erittäin toimiva, hyödyllisten ennusteiden ja automaattisten korjausten avulla kirjoittamisen nopeuttamiseksi. Mukana on myös täysin integroitu emoji-näppäimistö, joka pitää viestintää hauskana. Se tukee kaikenlaisia ​​sovelluksia ja jopa yhden käden tilaa iPhonessa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Gboard

Puhtaalle ja erittäin toimivalle käyttöliittymälle Google-näppäimistö tai Gboard on pakollinen. Siinä on lukuisia vaikuttavia ominaisuuksia, kuten liukukirjoittaminen, tarrat, hauskat hymiöt, GIF-tiedostot ja paljon muuta.

Lisäksi se tukee useita kieliä, kuten englanti, arabia, katalaani, kiina (Hong Kong), kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa ja kreikka. Merkittävin ominaisuus on Google-haun integrointi, jonka avulla voit nopeasti löytää uutisia, urheilutuloksia, artikkeleita jne. Voit jakaa muille hetkessä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kieliopillinen näppäimistö

Päästä eroon kaikista kieliopin virheistä ja kirjoita viestit oikein kieliopillisen näppäimistön avulla. Älykkään kieliopitarkistimen avulla voit selvittää virheet nopeasti ja poistaa ne. Edistyneet välimerkkien korjaukset ja sanastoparannukset auttavat kirjoittamaan entistä varmemmin.

Tarkat ja selkeät selitykset varmistavat, että voit ymmärtää korjauksen helposti. Näppäimistö-sovellus ilmoittaa sinulle, kun se korjaa automaattisesti, jotta opit virheistä äläkä toista niitä.

Hinta: Ilmainen (Kuukausisuunnitelma - 20,99 dollaria)

ladata

7. Uudet emojit ja fontit - RainbowKey

Tämä huippuluokan iPhone- ja iPad-näppäimistöohjelma, jonka avulla voit ilmaista tunteita yli 5000 emojilla ja tarralla. Mukana on myös näppäimistöaiheita, GIF-tiedostoja ja fontteja, joiden avulla voit mukauttaa kokemustasi entistä paremmin.

Lisäksi voit jopa luoda oman näppäimistön suosikkikuvillasi. Lisää pyyhkäisyeleitä ja kirjoittamista yhdellä kädellä. Se tukee myös useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, italia, arabia, portugali jne.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Avatar-näppäimistöteemat, hymiöt

Joskus sanat eivät riitä! Joten tässä on näppäimistö, jonka avulla voit välittää tunteesi hauskalla Avatar-emojilla. Se on melko samanlainen kuin Memoji, mutta on olemassa muutamia lisäetuja, kuten laajempi valikoima ilmeitä.

Voit valita joko sarjakuvan ulkoasun tai realistisemman luonnoksen. Voit myös luoda mukautettuja näppäimistöjä valitsemallasi taustalla, avainmuodoilla, kirjasimilla, väreillä, äänellä ja 3D-tehosteilla. Anna luovuus luovuudellesi!

Hinta: Ilmainen (AVATAR VIP - 7,99 dollaria)

ladata

9. GO-näppäimistö-emojit ja hienot teemat

Tämä on monikäyttöinen näppäimistöohjelma, joka sisältää kaiken tarroista ja hymiöistä mukautettuihin näppäimistöihin ja teemoihin, jotka vievät kirjoituskokemuksesi seuraavalle tasolle. Se tukee pyyhkäisyä, automaattista korjausta ja ennakoivaa tekstiä.

Lisäksi on olemassa ikääntyvä suljin, joka käyttää kasvojen analyysiä antamaan sinun nähdä, mitä haluaisit vanhemmaksi. Luo emoji-avatareja, jotka näyttävät samalta kuin sinä ja joilla on räjähdys sosiaalisen median sovelluksissa. Saatavana yli 40 kielellä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

10. Värinäppäimistö: Teemat ja nahat

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus tuo väriä näppäimistöön. Valitse eloisista teemoista ja taustat, painikkeiden värit, fontit ja paljon muuta. Voit kirjoittaa yli 40 kielellä ja käyttää erilaisia ​​hymiöitä.

Lisäksi siinä on intuitiivisesti nopeampi ja tarkka kirjoittaminen käytön helpottamiseksi. Se toimii missä tahansa sovelluksessa, ja premium-käyttäjät saavat jatkuvasti sisältöpäivityksiä pitääkseen asiat tuoreina ja toimivina.

Hinta: Ilmainen (viikoittain - 4,99 dollaria)

ladata

11. Fontti-sovellus - Viileät fontit-näppäimistö

Erota sosiaalisessa mediassa ja muualla tyylikkäimmillä fonteilla, jotka heijastavat jokaista mielialaasi. Samanaikaisesti tässä kirjasinsovelluksessa on myös laaja valikoima näppäimistöaiheita henkilökohtaista kirjoituskokemusta varten.

Lisäksi voit myös valita ja jakaa GIF-tiedostoja suoraan näppäimistöltä. Tarpeetonta sanoa, että emojit ovat myös saatavilla. Tämä näppäimistö erottuu puhtaasta mutta tyylikkäästä käyttöliittymästä, jota on helppo käyttää.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

12. WordBoard - lauseenäppäimistö

Tässä on ainutlaatuinen iOS-näppäimistö, joka helpottaa kirjoittamista. Voit mukauttaa ja ohjelmoida sen ohjaamaan näppäinten syöttöä ja säästämään kirjoittamista. Tallenna katkelmat, mallit, usein käytetyt lauseet ja paljon muuta.

Lisäksi voit järjestää pikakuvakkeet ja nopeat vastaukset helposti käytettävissä oleviin kansioihin. Joten olitpa sitten asiakkaan tai ystävän kanssa, sinulla on valmiit mallit ja lauseet valmiina ulottuvillasi.

Hinta: Ilmainen (Pro - 19,99 dollaria)

ladata

13. FlickType-näppäimistö

Tämä ei ole vain näppäimistö iPhonelle ja iPadille, vaan myös Apple Watchille. Se voi auttaa kirjoittamaan jopa kolme kertaa nopeammin kuin tavallisesti. Syvä räätälöinti, emoji ja tekstin pikavalinnat luovat hauskan ja sujuvan kirjoituskokemuksen jopa kellosi pienellä näytöllä.

Tämä sovellus erottuu erityisesti esteettömyysominaisuuksistaan, jotka auttavat näkövammaisia ​​henkilöitä. On vaihtoehtoja suurille näppäimille, suurikontrastisille väreille, näkyville grafiikoille ja jopa VoiceOver-palautteelle. Todella vaikuttava!

Hinta: $1.99

ladata

14. ReBoard-näppäimistö

Nauti parannetusta moniajoista tämän näppäimistön mukana tulevalla 27 minisovelluksella. Voit esimerkiksi käyttää Leikepöytä-minisovellusta kopioidun tekstin tallentamiseen tai etsiä ja lähettää kuvia verkosta keskustellessasi.

Joitakin muita minisovelluksia ovat Laskin, Kalenteri, Todoist, Dropbox, Muistutukset, Wikipedia, Slack, OneDrive, Sanakirjahaku, paikallinen musiikkihaku, hauska emojihaku ja paljon muuta!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

15. Air-näppäimistö

Tämä on erilainen kuin kaikki muut. Se on näppäimistö, joka muuttaa iPhonen näppäimistön langattomaksi etänäppäimistöksi ja tietokoneen kosketuslevyksi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää puhelinta ohjaamaan työpöytää / kannettavaa tietokonetta samassa WiFi-verkossa.

Tällä on monia etuja ja käyttötarkoituksia. Esimerkiksi esityksen aikana voit helposti vaihtaa dioiden välillä. Tai pelatessasi voit istua mukavasti ja pelata puhelimellasi. Sinun on asennettava ohjelma tietokoneellesi verkkosivustolta.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria) - Lataa iPhoneen

Hinta: 2,99 dollaria - Lataa iPadiin

Yhteenvetona

Joten, oletko kokeillut jotain näistä iPhone- ja iPad-näppäimistöohjelmista vielä? Haluaisimme tietää kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Voit myös tarkistaa joitain mahtavia iMessage-sovelluksia parantamaan erityisesti tekstiviestejä ja chattailukokemusta.

Voit myös lukea nämä:

 • Typewise Custom Keyboard iOS -sovelluksen tarkistus
 • Typewise Keyboard PRO -sovellus iPhonelle
 • Kuinka käyttää Memojia iPhonessa ja iPad Prossa
 • Kuinka korjata iPhone-näppäimistö ei näy

Uusimmat viestit