Parhaat kasvojenvaihtosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kasvien vaihto sellaisen henkilön kanssa, jota aina ihailet, on unelma. Mutta toisin kuin vuoden 1997 Hollywood-draamassa Face / off, et voi itse vaihtaa kuuluisien henkilöiden kasvoja. Onneksi tekniikan maailma on mahdollistanut ihmisten vaihtaa kasvoja iPhonessa ja iPadissa. iOS-kehittäjät ovat kehittäneet joitain kasvojenvaihtosovelluksia, joita voit käyttää kasvojen vaihtamiseen. Snapchatilla on kasvojen vaihdon oletusominaisuus, mutta haluat ehkä tutkia muita iOS-sovelluksia, jotka auttavat sinua vaihtamaan kasvoja. Vaihdettuasi kasvosi voit jakaa uuden avatarin ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa. Tutkitaan pyöristystä ilman mitään lisätoimia!

# 1. FaceApp - AI-kasvojentoimittaja

FaceApp on epäilemättä yksi parhaista kasvojen vaihtosovelluksista App Storessa. Teknisesti se on erittäin edistynyt, koska se käyttää tekoälyä (AI) muuntamaan kasvosi yhdellä napautuksella. Parasta tässä sovelluksessa on, että voit pysyä nuorempana, ainakin valokuvissasi. Lisäksi voit vaihtaa sukupuolta ja lisätä kauniin hymyn kasvoillesi.

Vaikka sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, sovelluksessa on joitain sovellusten sisäisiä ostoksia.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

# 2. Snapchat

Snapchat on yksi tunnetuimmista kasvojen vaihdon sovelluksista maailmassa. Teini-ikäisten keskuudessa Snapchat tarjoaa valikoiman muita ominaisuuksia hauskojen kasvojen luomiseksi. Kasvojen vaihtamiseksi sinun on otettava kipua. Snapchat tarjoaa monia suodattimia, ja suosituin on äskettäin lisätty vauvansuodatin.

Kun olet käynnistänyt sovelluksen, napauta selfie-kameraa; kun verkkoviivat analysoivat kasvosi, voit tarkistaa kasvojen vaihdon vaihtoehdon pyyhkäisemällä vasemmalle. Voit joko käyttää valokuvakirjastoa tai vaihtaa kasvosi kenenkään kanssa reaaliajassa.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

# 3. B612 - Kauneus- ja suodatuskamera

Vaikka B612 ei välttämättä sovi sopivaksi tähän luetteloon, jotkut merkittävät ominaisuudet pakottivat minut harkitsemaan sovellusta. Tässä sovelluksessa on yli 1500 tarraa; voit käyttää niitä vääristämään tai peittämään kasvosi söpöksi eläimeksi. Suosittu tyttöjen keskuudessa, tämä sovellus on täynnä kiiltäviä tehosteita ja tyylikkäitä analogisuodattimia.

Kun käytät AR-tarroja, tulet kasvotusten söpöihin hahmoihin. Tämä ominaisuus on kuitenkin käytettävissä laitteissa, joissa on iOS 11 ja uudemmat versiot.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. MRRMRR - Faceapp-kasvosuodattimet

Naamiota itseäsi käyttämällä MRRMRR: ää. Kasvojen vaihdon lisäksi tämä sovellus tarjoaa video-selfietä, animaatioita ja naamioita. Tässä sovelluksessa on hauskempaa kuin emojit, animojit ja suodattimet. Kun olet muuttanut ulkonäköä, voit näyttää luomuksesi ystäville Facebook Messengerin, WhatsAppin, Instagramin, Twitterin ja muiden sosiaalisen median sovellusten kautta.

Sovelluksen sisäisillä ostoksilla voit tutkia kokonaisen palkin ensiluokkaisia ​​suodattimia, rajattomia hymiöitä ja muuta sisältöä. Hanki päivityksiä joka viikko, käytä kaikkia ominaisuuksia, f-videoita ja videoita.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

# 5. Faceover Lite: Photo Face Swap

Faceover Lite tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luoda hauskaa. Voit kopioida kasvot nopeasti iOS-laitteen Kuvat-sovelluksen ihmisten välillä. Tällä ilmaisella kasvojen vaihtosovelluksella on hämmästyttäviä muokkaustehosteita uusien hauskojen valokuvien luomiseen.

Voit kopioida, liittää, vaihtaa, kääntää ja kiertää kuvia. ja voit tehdä kaiken tämän nopeasti. Tulos on realistinen ja hauska. Voit kopioida ja käyttää tiettyä osaa kenen tahansa kasvoilta. Voit esimerkiksi ottaa Angelina Jolien huulet ja liittää ne omillesi luomaan tappajan.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

# 6. Face Swap Booth - kasvojen vaihtaja

Jumala on yksityiskohtaisesti! Face Swap Booth tietää tämän, ja siksi tämä sovellus tarjoaa sinulle parhaat työkalut ja suodattimet perusteellisten muutosten tekemiseen kasvoillesi. Toisin kuin muut sovellukset, jotka muuttavat koko kasvosi, Face Swap Booth menee yksityiskohtiin ja antaa sinun vaihtaa silmiäsi, huuliasi ja nenääsi. Näin voit muuttaa koko kasvosi sekä kasvosi osia.

Voit vaihtaa niin monta kasvoa kuin haluat. Täydellisyyden saavuttamiseksi voit säätää ihon sävyä. Siirry seuraavaksi saumattomaan Facebook-integraatioon.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

# 7. Face Swap Live

Onko sinulla ihastusta mihinkään julkkiseen? Käytä Face Swap Live -sovellusta, jonka avulla voit sijoittaa kasvosi julkkiksen tilalle ja myös live-videoon. Nuoret käyttäjät haluaisivat varmasti tämän sovelluksen, koska sen avulla he voivat olla kuin heidän kuvakkeensa elokuvien ja television maailmasta.

Julkkisten lisäksi voit käyttää valokuvia ystävistäsi tai mitä tahansa kuvia Internetistä. Voit vaihtaa kasvoja suorana iPhonen kameran videosyötteestä. Jos rakastat lemmikkisi, voit laittaa liikkuvan suun koirasi tai kissasi kuvan päälle.

Hinta: $0.99

ladata

# 8. Face Swap Live Lite

Face Swap Live on maksettu sovellus. Jos et halua käyttää premium-versiota, valitse Lite. Tämä ilmainen sovellus tuo rajoitettua hauskaa elämässäsi; aloittelijalle se on kuitenkin hyvä käytäntö, ennen kuin he hyppäävät leikkikentälle.

Voit käyttää mitä tahansa suosittua kuvaa, josta on viime aikoina tullut virus. Lataa Internetistä ja luo heidän valokuvillaan hauska meme.

Hinta: Ilmaiset / Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

On aika vaihtaa kasvoja ...

Niin kauan kuin elämässämme on hauskaa, kasvojenvaihtosovellukset pysyvät iOS-laitteissa. Ihmiset voivat jakaa hyödyllistä sisältöä ripaus huumoria ja naurua. Älä unohda, että nauru on paras lääke!

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPhonen valokuvasuodatinsovellukset
  • Parhaat Instagram-tarinasovellukset iPhonelle
  • Tattoo Design -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone-sovellukset logosuunnitteluun

Minkä kasvojenvaihtosovelluksen haluat ladata iPhoneen tai iPadiin? Jaa palautteesi kanssamme alla olevaan kommenttikenttään.

Uusimmat viestit