iPhone-läheisyysanturi ei toimi? Korjaa ongelma!

"Lähestymisanturi" on erittäin hyödyllinen useista pääasiallisista syistä: vähentää tarpeetonta virrankulutusta ja estää aktiivista näyttöä vahingossa koskemasta poskea tai korvia. Siksi, kun otat iPhonen ja puhut, näyttö nukkuu automaattisesti. Toisinaan saatat kuitenkin huomata, että iPhonen läheisyysanturi ei toimi odotetulla tavalla.

Tämä ongelma on ilmennyt iPhonessani muutaman kerran, ja kokemukseni perusteella voin kertoa, että voit helposti korjata huonosti toimivan läheisyysanturin iPhonessa. Puhuminen ongelman takana olevista roistoista saattaa johtua pölystä tai tuntemattomasta virheestä. Ja kyllä, et voi sulkea pois myöskään laitevikoja. Jos olet kohdannut tämän ongelman ja haluat päästä eroon siitä helposti, tutustu seuraaviin temppuihin!

Lähestymisanturi ei toimi iPhonessa? Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Nopea vinkki

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun tulisi tehdä läheisyysanturin käyttöönottamiseksi, on puhdistaa näyttö pehmeällä liinalla. Sen on varmistettava, että pöly tai pienet hiukkaset eivät enää estä anturia. Poista se poistamalla kotelo ja näytönsuoja. Ota sitten sileä kangas ja puhdista näyttö varovasti.

Pakota Käynnistä iPhone uudelleen

IPhone X, iPhone 8 tai iPhone 8 Plus: Sinun on painettava ja nopeasti vapautettava äänenvoimakkuuden lisäyspainike. Paina sitten ja vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Sitten sinun on painettava Sivupainiketta ja pidettävä sitä painettuna, kunnes Apple-logo näkyy näytöllä.

IPhone 7 tai iPhone 7 Plus: Pidä Sivu- ja Äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeet painettuna kerralla noin 10 sekunnin ajan.

IPhone 6s ja vanhemmat, iPad tai iPod touch: Sinun on painettava sekä Koti- että Ylä- (tai Sivu) -painikkeita samanaikaisesti.

Kun laitteesi on käynnistetty uudelleen, tarkista, toimiiko läheisyysanturi oikein vai ei. Useimmissa tapauksissa sen pitäisi alkaa toimia nyt.

Palauta iPhone tehdasasetuksiin

Jos yllä mainittu temppu ei toiminut, yritä palauttaa iPhone tehdasasetuksiin. Pitää mielessä; se pyyhkii pois kaikki olemassa olevat asetukset, mukaan lukien verkkosivuston kirjautumistiedot. Kaikki tietosi, samoin kuin media, pysyvät kuitenkin turvassa.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi → KenraaliNollaa.

Vaihe # 2. Napauta nyt Nollaa kaikki asetukset →  kirjoita salasana ja osui Nollaa kaikki asetukset uudelleen vahvistaaksesi.

Tarkista nyt, onko ongelma mennyt. Jos näin ei ole, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Monta kertaa, kun yleiset temput eivät näytä tuottavan toivottua tulosta, ohjelmistopäivitys saa työn minulle. Useimmiten siihen sisältyy virheenkorjauksia ja tarkennuksia. Siksi ei olisi hyvä jättää tämä luotettava ratkaisu pois.

Päivitä iOS iPhonellasi

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi → KenraaliOhjelmistopäivitys.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Lataa ja asenna. Noudata nyt ohjeita laitteen päivittämiseksi.

Mikään ei toimi? Ota yhteyttä Apple-tukeen!

Jos mikään ratkaisuista ei ole ratkaissut ongelmaa, saattaa olla jokin laitteisto-ongelma. Jos näin on, ota yhteyttä Applen tukeen.

Pysy kuulolla lisää

Luulen, että sinulla on parempi asia, etkö? Kerro meille temppu, joka on napsauttanut sinua.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Kuinka parantaa iOS 14: n akunkestoa
  • Henkilökohtainen hotspot puuttuu iPhonesta? Tässä on Korjaus
  • Wi-Fi-ongelman korjaaminen MacBook Prossa

Uusimmat viestit