Parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kamerasovellukset tuovat sinulle useita kuvaus- ja muokkausominaisuuksia, jotka ylittävät iPhonen sisäänrakennetun sovelluksen ominaisuudet. Lisäksi manuaaliset kamerasovellukset antavat sinulle täydellisen hallinnan keskeisistä tekijöistä, kuten valotuksesta ja valkotasapainosta. Lisäksi ne ovat täynnä tarkkoja muokkaustyökaluja, jotka vievät valokuvasi seuraavalle tasolle. Joten jos olet tosissasi valokuvauksessasi, tutustu näihin iPhoneen tarkoitettuihin manuaalisiin kamerasovelluksiin.

 1. VSCO
 2. ProCam 7
 3. Halide-kamera
 4. ProCamera
 5. Kamera + perintö
 6. Hidas suljin
 7. Kamera M.
 8. RAW +
 9. Hydra
 10. Manuaalinen - RAW-kamera

1. VSCO

VSCO-kamerasovellus on valmiina niille, joilla on taipumus kuvata kiehtovia kuvia. Sillä ei ole merkitystä, oletko asiantuntija vai oletko juuri alkanut rakastaa upeiden kuvien ottamista, sinulla ei olisi mitään ongelmaa hallita tätä sovellusta.

Se tarjoaa kameran manuaaliset säätimet tarkennukseen, suljinnopeuteen, valkotasapainoon ja valotuksen kompensointiin. Joillakin muokkaustyökaluilla ja edistyneillä suodattimilla voit tuoda kuviin haluamasi vaikutuksen. Koska siinä on integroitu sosiaalinen media, voit jakaa kuvia helposti ja saada arvostusta yhteisöltä.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

2. ProCam 7

ProCam 7 tarjoaa upean intuitiivisen käyttöliittymän, jonka jopa uusimmat käyttäjät voivat nopeasti selvittää. Se tarjoaa paljon ominaisuuksia, jotka parantavat valokuvaustasi, kuten tärinänvaimennus, muotokuvatila, heikon valaistuksen asetukset ja paljon muuta.

Lisäksi siinä on jopa 60 upeaa suodatinta ja 19 säätötyökalua, joiden avulla voit suunnitella valokuvasi moitteettomasti. Se sisältää myös erinomaiset videonmuokkausominaisuudet, kuten kyvyn lisätä taustamusiikkia videoihisi ja rajata videoita ennalta määritettyihin kuvasuhteisiin.

Hinta: $7.99

ladata

3. Halidikamera

Tässä on manuaalinen kamerasovellus, joka erottuu todella yli viidestä tuhannesta arvostelusta ja 4,6-luokituksesta App Storessa. Lisäksi sillä on Editor's Choice -tunnistus, ja sitä ylistetään DSLR-kaltaisten asetusten ja liukkaan, yhden käden käyttöliittymän yhdistelmästä

Odotetusti se antaa sinulle vaaditun manuaalisen ohjauksen ISO-arvoon, valkotasapainoon ja suljinnopeuteen. Seurauksena on, että voit ottaa huippulaadukkaita kuvia halutulla tunnelmalla. Voit käyttää tätä kamerasovellusta RAW-, TIFF-, HEIC- tai JPG-kuvien ottamiseen. Hyödyntämällä iPhonen kaksoiskameran suurinta hyötyä voit tallentaa valokuvia bokeh-tehosteella.

Hinta: $7.99

ladata

4. ProCamera

ProCamera on erinomainen työkalu, jonka avulla voit siepata upeita valokuvia sekä hyvin valaistuihin että heikosti valaistuihin alueisiin. Tässä manuaalisessa kamerasovelluksessa on elävä HD-tekniikka, joka auttaa sitä kaappaamaan upeita kuvia.

Voit helposti säätää valotusaikaa, ISO-herkkyyttä ja valkotasapainoa. Monien suodattimien ja tehosteiden avulla kamerasovelluksen avulla voit muokata kuvia sydämesi mieleen.

Ominaisuudet, kuten ylivoimainen valolaatikko, kaksoisobjektiivituki ja harmaakortin kalibrointi, rikastuttavat sen mainetta iOS: n manuaalisena huippusovelluskamerana. Eivätkö osaa muokata videoita? Tutustu hyödyllisiin sovelluksiin oppiaksesi kaunistamaan kuviasi.

Hinta: $8.99

ladata

5. Kamera + perintö

Camera + on luotu tuomaan esiin todellinen sinussa asuva valokuvaaja! Olitpa ammattilainen tai aloittelija, se auttaa sinua kaappaamaan upeita kuvia pienellä vaivalla.

Camera + -toiminnon avulla on helppo hallita kuvien tummuutta tai vaaleutta. 6-kertainen zoomaus ja kehittynyt digitaalinen käsittely takaavat, että voit napsauttaa valokuvia erittäin selkeästi.

On myös horisontti, joka vähentää mahdollisuutta ottaa huonoja laukauksia. Voit myös hyödyntää 3D-syvyyssuodattimia ja säätöjä koristellaksesi kuviasi.

Hinta: $2.99

ladata

6. Hidas suljin

Haluatko kamerasovelluksen avulla voit kaapata kuvia useilla upeilla hitailla suljinnopeusefekteillä? Slow Shutter Cam voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Siinä on liikkeen hämärtystila, joka soveltuu erinomaisesti vesiputousefektien, haamukuvien luomiseen tai liikkeen ehdottamiseen valokuvissasi.

Lisäksi rajoittamaton suljinnopeus ja kyky hallita ISO-arvoa tekevät siitä erittäin kätevän. Valopolku-tilassa voit siepata liikkuvaa valoa. Lisäksi voit myös tarkistaa reaaliaikaiset esikatselut ennen kuvien ottamista.

Hinta: $1.99

ladata

7. Kamera M

Camera-M: n yksinkertainen käyttöliittymä ei anna sinun pettää; se pakkaa reiän ominaisuuksien suhteen.

Ominaisuuksien, kuten ISO, valkotasapaino ja suljinnopeus, hallinta on käden ulottuvilla. Ja tämä on vain jäävuoren huippu, luettelo hämmästyttävistä ominaisuuksista, joka on melko pitkä.

Parasta on, että Camera-M mukautuu täysin laitteesi kameraan. Käyttämällä syväfuusio-, Smart HDR- ja kaksoiskameratilaa tukevissa laitteissa se yhdistää saumattomasti laitteiston ja ohjelmiston.

Hinta: $3.99

ladata

8. RAW +

“RAW +” on ihanteellinen manuaalinen kameran sovellus. Kaikki, mitä haluat olla käytettävissänne näyttävien kuvien ottamiseksi, on käytettävissäsi. Suljin ja ISO-säätimet ovat nopeasti käytettävissä, jotta sinulla on tarvittavat mukautukset.

Voit myös napsauttaa kuvia JPEG-muodossa. Kahdeksalla valkotasapainon esiasetuksella, kuten auto ja mukautettu kelvin, sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeiluun.

Pitää mielessä; sovelluksen ilmaisen version avulla voit ottaa vain 100 kuvaa. Sen jälkeen sinun on päivitettävä premium-versioon (4,99 dollaria), jotta voit kaapata lisää valokuvia.

Hinta: Ilmainen (rajoittamaton laukaus - 4,99 dollaria)

ladata

9. Hydra

Ylivertaisella tekniikalla varustettu Hydra on suunniteltu sieppaamaan mielenrauhoittavia valokuvia. Kyky yhdistää jopa 60 kuvaa auttaa parantamaan otoksia. Mikä parasta, sillä on asiantuntemusta jopa 32 megapikselin korkean resoluution kuvien ottamiseen.

Siellä on viisi sieppaustilaa, kuten HDR, Video-HDR, Heikko valaistus, Zoom ja Hi-res-tilat, jotta kaikki yksityiskohdat napsautettaisiin. Sovelluksessa on valokuvagalleria, jonka avulla voit tarkistaa kuvien ja niiden metatietojen laadun. Toinen merkittävä piirre tässä on tuki useille kielille, mukaan lukien englanti, arabia, hollanti, ranska, saksa, italia ja paljon muuta.

Hinta: $4.99

ladata

10. Manuaalinen - RAW-kamera

Tulet rakastamaan tämän hienon pienen sovelluksen yksinkertaista ja intuitiivista käyttöliittymää. Voit ottaa RAW-kuvia DNG-muodossa. Kyvyllä säätää valkotasapainoa, valotusta, ISO-tarkennusta ja tarkennusta pystyt sieppaamaan kohteen kaikki sukkulan yksityiskohdat.

Suora näyttö tarjoaa automaattiset valotusarvot, joten sinulla on haluamasi hallinnan valitsemasi ulostulon suhteen. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus käyttää vaaleita ja tummia teemoja, jotta laukauksesi näyttävät vaikuttavilta.

Hinta: $3.99

ladata

Yhteenvetona

Joten minkä manuaalisen kameran sovelluksen haluat mieluummin parantaa iPhonen valokuvausta? Jaa mieltymyksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Video Player -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat radiosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat karaokesovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Neliön valokuvien ottaminen iPhonessa

Uusimmat viestit