Parhaat iPad Pro -sovellukset vuonna 2021

Koskaan aikaisemmin keskustelu iPadista ja kannettavasta tietokoneesta ei ollut ollut niin kiihkeää kuin tänään - 10,5 tuuman iPad Pron saapumisen ansiosta tahattomasti iOS 11: n virralla. Sanomatta, että ne, jotka tarvitsevat kuorma-autot (Macit) haluaisivat aina niitä, mutta ne, jotka tuntevat auton nopeuden, pitävät aina mieluummin kannettavampaa ja monipuolisempaa laitetta kuin uusin iPad. Ja jos kuulut jälkimmäiseen ihmisryhmään, sinun on tarkasteltava näitä vakavia iPad Pro -sovelluksia vakavasti, jotta saat kaiken irti tehokkaasta tabletistasi.

Halusitpa sitten luoda upean elokuvan, hallita sähköposteja mukavammin tai tehdä muistiinpanojen tekemisen nopeatempoiseksi, tämä suloinen sovelluskokoelma on kuulunut sinuun. Nämä sovellukset on kehitetty antamaan sinun hyödyntää iPadin iOS 11: n (tai uusimman iOS-ekosysteemin) kaikkia etuja. Uitaan yli tutkia niitä kaikkia!

Käyttäjien ei pidä unohtaa, että iPad Prota voidaan käyttää kannettavana tietokoneena, jossa on ulkoinen näppäimistö, joka voidaan liittää Bluetoothin kautta. Lisäksi Apple Pencil takaa ylivoimaisen kokemuksen luovista toimialueista tuleville ihmisille.

Olemme listanneet joitain parhaita sovelluksia iPad Prolle. Selaa tätä luetteloa ja lataa suosikkisovelluksesi; voit myös mennä kaikille.

# 1. Microsoft Excel

Microsoft Office -työkalut hallitsevat edelleen työpöydän töitä. Nyt voit käyttää tätä sovellusta helposti iPad Prossa ja luoda monimutkaisia ​​raportteja hetkessä. Tämä sovellus on erittäin hyödyllinen yritysanalyytikoille, joiden on ylläpidettävä päivittäisiä, viikoittaisia, kuukausittaisia ​​neljännesvuosittaisia ​​ja vuosittaisia ​​raportteja. Sovellus on kätevä myös markkinointi- ja rahoitusalan ammattilaisille, joiden on esitettävä erilaisia ​​kaavioita esitysten ja kokousten aikana.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Marvel-kilpailu mestareista

Elä supersankarin elämää! Marvelin studiosta peli tarjoaa armeijan supersankareita, kuten Spider-Man, Iron Man, The Hulk, Wolverine ja paljon muuta. Luo voimakkaita hyökkäysjaksoja ja estä vastustajien hyökkäykset napauttamalla ja pyyhkäisemällä näyttöä. Todellinen jännitys alkaa, kun olet yhdessä ystävien kanssa muodostaaksesi vahvimman liittouman. Kun joukkue on luotu, sinun tehtäväsi on suunnitella strategioita allianssin kanssa pitämään mestarit taistelussa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. iMovie

Elokuvien ja muiden viihdyttävien videoiden katselu on hauskaa iPad Prossa, ja siksi olemme asettaneet tämän sovelluksen ensimmäiseksi tässä luettelossa. Monikosketuseleiden avulla voit luoda sensaatiomainen elokuvia vaivattomasti.

Voit valita 14 mahtavasta perävaunumallista, jotka antavat elokuvillesi sensaatiomainen etumatka. Animoidut pudotusalueet antavat sinun valita nopeasti hyvännäköiset valokuvat ja videot perävaunuosi. Lisäksi voit mukauttaa studiosilmukoita, näyttelijöiden nimiä ja hyvityksiä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Kipinä

Ohjaa sähköpostisi ja hallitse niitä niin tehokkaasti kuin haluat. Sparkin avulla voit nopeasti katsoa läpi kaikki sähköpostisi yhtenäisen postilaatikon ansiosta. Voit helposti hakea sähköposteistasi luonnollisella kielellä.

Koska se löytää automaattisesti käytetyimmät allekirjoituksesi, voit käyttää sopivia allekirjoituksia nopeasti kirjoittaessasi sähköpostia. Vielä parempi, voit jopa asettaa mukautetun vastauksen vastaamaan nopeasti sähköposteihin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Warhammer 40,000: Freeblade

Toiminnan ystäville tässä Warhammer 40,000: Freeblade. Vuoden 2015 parhaaksi palkittu Warhammer on myös paras iPhone 6s -peli Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Brasiliassa. ja paras peli iPad Prossa Brasiliassa. Valmistaudu kokemaan upea grafiikka ja vaivaton hallinta. Hanki nuori keisarillinen ritari teurastamaan vihollisia. Tämä kolmannen persoonan ampuja näyttää upealta iPad Pron suurella näytöllä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. FiftyThree-paperin

Luova mielesi on aina aktiivinen, ja siksi saatat tarvita jotain kirjoittaa, piirtää, luonnostella aina, kun idea tulee. Pidä paperia iPad Prossa, jotta voit kaapata ja liittää muistiinpanoja, valokuvia ja luonnoksia. Jos olet taiteilija tai muistiinpanoja, tämä sovellus on välttämätön sinulle; sovelluksessa on valikoima lyijykynät, kynät, tussit ja muut kirjoitusvälineet erikokoisina ja sävyisinä. Apple Pencil tai sormella voit helposti muokata ja merkitä valokuvia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Evernote

Yli 100 miljoonaa käyttäjää voi taata Evernoten tuottavuuden. Nyt voit kokea paremman tuottavuuden isommalla iPad Pron näytöllä. Järjestä itsesi vaivattomasti muistiinpanoilla, jotka voidaan synkronoida kaikkien Apple-laitteidesi välillä. Kirjoita, järjestä, keskustele, tee yhteistyötä - Evernote on digitaalinen avustajasi iPad Prossa. Voit työskennellä offline-tilassa mistä tahansa; saada joka kuukausi 10 Gt uusia latauksia; parempi haku, parempi yksityisyys, PDF-merkinnät ja erinomainen esitystila.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Keskeinen anatomia 5

Sovellus on välttämätön lääketieteelliselle veljeydelle, joka opiskelee ihmisen anatomiaa päivittäin. Muistatko Apple Keynoten, joka esitteli iPad Pron? Kyse oli tästä graafisesta koulutus-, lääketieteellisestä sovelluksesta, jonka avulla lääketieteen opiskelijat tai kaikki, jotka ovat kiinnostuneita ihmiskehon anatomiasta, voivat tutkia useita luita ja elimiä. Voit tutkia kaikkia yksityiskohtia iPad Pron isommalla näytöllä ja parannetulla prosessorilla.

Hinta: $14.99

ladata

# 9. Adobe Photoshop Mix

Luo kauniita kollaaseja sekoittamalla useita valokuvia yhdessä Adobe Photoshop Mixin avulla. Suunnittele fantasiasi käyttämällä sovelluksen kokoelmaa. Työn helpottamiseksi voit käyttää Apple Pencil -ohjelmaa jäljittämään joitain kuvien elementtejä. voit leikata nämä elementit ja järjestää elementit uudelleen. Lataa tämä sovellus ja käytä monipuolista työkalua valokuvien muokkaamiseen matkoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Lisääntyä

Jos olet taiteilija, suosittelemme tätä sovellusta voimakkaasti. Päästä luovista mehuistasi isommalle iPad Pron kankaalle ja luo mestariteoksia itsellesi tai asiakkaillesi, jos olet kaupallinen taiteilija. Vaikka indeksoitkin taiteellisella nurmikolla, tämä sovellus voi auttaa sinua paljon, koska voit hallita luonnoksen, maalaamisen ja havainnollistamisen taidetta. Procreate sisältää uraauurtavan piirtoalustan tarkkuuden, 128 uskomatonta harjaa, edistyneen kerroksen järjestelmän, ja sen powered by Silica: iOS: n nopein 64-bittinen maalausmoottori.

Hinta: $9.99

ladata

# 11. Kokoaminen

Jos olet kynnyssuunnittelija, Assemblyn tulisi olla ensimmäinen valinta muita ammattilaisille tarkoitettuja sovelluksia vastaan. Tämä on graafisen suunnittelun sovellus, joka on optimoitu iPad Prolle. Yksi tämän sovelluksen silmiinpistävistä ominaisuuksista on se, että se on käytettävissä aloittelijoille, jotka oppivat edelleen graafisen suunnittelun vivahteita. Kun olet ladannut ja avannut sovelluksen, se vie sinut läpi joitain opetusohjelmia tasosi tarkistamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 12. Shadowmatic

Tosiasiassa Shadowmatic on peli. Koska sovellus herättää mielikuvitustasi, se on löytänyt paikan tästä luettelosta. Tämä peli on sekoitus huomiota herättävää grafiikkaa sekä rauhoittavaa ja houkuttelevaa pelattavuutta. Tutki monenlaisia ​​siluetteja retkellesi löytääksesi oikean ratkaisun. Avaa 12 huonetta, joissa on ainutlaatuinen konsepti, ilmapiiri ja musiikki.

Hinta: $3.99

ladata

# 13. LiquidText

LiquidText on paras sovellus tutkijoille, kirjailijoille, toimittajille ja muille samanarvoisille ammattilaisille. Sovelluksen avulla voit merkitä tutkimuspapereita, poimia otteita lukemista ja tehdä muistiinpanoja tutkimuksen tai opiskelun aikana. Lisäksi sovelluksen avulla voit tuoda asiakirjoja muista sovelluksista, kuten Dropbox, Box ja iCloud. Voit myös avata minkä tahansa verkkosivun sovelluksessa ja muokata mitä tahansa artikkelia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 14. Liity minuun

Jos sinulla on aloitteleva yritys tai haluat käsitellä verkkokoulutusta, Join.me on välttämätön sinulle. Sovellus tekee arvosanan yhdistetyn viestinnän luokassa, jossa käyttäjä voi pitää äänineuvottelun puhelimessa tai Internetissä (VoIP). Järjestä kokouksia kollegoiden tai asiakkaiden kanssa yhdellä napautuksella; muiden sovelluksen ominaisuuksien joukossa keskustellaan osallistujien kanssa kokouksen aikana, näyttötila vain ulkoiselle näytölle Apple TV: n, AirServerin, heijastimen tai projektorin kautta, jossa näkyy vain taulun kangas, ei laitteita (iPhone ja iPad), tallenna ja jaa viimeisimmät tiedostot kokouksen aikana ja lukitse ja avaa kokouksesi turvallisuuden lisäämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 15. Matkalippu

Ticket to Ride on virallinen sovitus Days of Wonderin myydyimmistä juna-lautapeleistä. Peli on niin suosittu, että verkossa pelataan yli 48 miljoonaa peliä, ja joka neljäs sekunti uusi peli aloitetaan. Se on jännittävä moninpelitila, ja intuitiivinen käyttöliittymä pitää pelaajat koukussa peliin tuntikausia. Jaa jännittäviä hetkiä uusilla sosiaalisen median ominaisuuksilla. Haasta vastustajat ympäri maailmaa eri laudoille.

Hinta: $4.99

ladata

Suosikkisi?

Mikä iPad Pro -sovellus on voittanut toimivuutesi ja siistien ominaisuuksiensa perusteella? Olisi todella siistiä tietää valinta.

Mitä mieltä olet meneillään olevasta iPad vs laptop -keskustelusta? Luuletko, että Applen iOS 11 -käyttöinen tabletti voi antaa kannettavan tietokoneelle hyvän ajettavuuden omilla rahoillaan? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Sinun ei pitäisi olla vilkaisematta:

  • Dockin käyttäminen iPadissa
  • Kuinka tehdä moniajo iPadilla: Ultimate Guide
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit