Parhaat Baby Names -sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Lapsesi aloittaa maailmasi uudelleen. Sinä olet uusi lapsesi, jonka synnyit. Ja sitten onnesi alkaa. Vauvan nimeäminen on ensimmäinen askel, jonka haluat jakaa ilosi maailman kanssa. Kun paras älypuhelin on käsissänne, sinun ei tarvitse luottaa kenenkään nimeämään pienen enkelisi. Tästä syystä olemme koonneet joitain parhaita vauvojen nimisovelluksia iPhonelle ja iPadille auttamaan sinua valitsemaan täydelliset vauvanimet.

Elämässä digitaalisessa maailmassa on etuja, ja yksi heistä käyttää parhaita iPhone- ja iPad-sovelluksia vauvojen nimien valitsemiseen. Sovelluksissa on valikoima nimiä, joiden alkuperä, ääntäminen, merkitys, suosio, ainutlaatuisuus ja paljon muuta. Se on kerran elämässä kokemus kaikille vanhemmille, mikä tekee siitä unohtumattoman, kun vauva nimeää iOS-sovelluksia.

Parhaat iOS-sovellukset auttamaan sinua valitsemaan vauvojen nimet

# 1. Schatzisoftin vauvojen nimet

Schatzisoftin vauvojen nimet tarjoavat sinulle runsaan nimikirjaston; tässä sovelluksessa on yli 60 000 poikien ja tyttöjen nimeä. Voit valita minkä tahansa vauvalle nimen sovelluksen mukautetusta hakutoiminnosta ja saada tulokset trendien, suosion, nimen osien, alkuperän jne. Perusteella.

Nimiluettelossa on myös joulunimet, kausiluonteiset nimet, vahvat nimet, luonnonnimet ja tuhat muuta luetteloa, jotka auttavat valitsemaan vauvojen nimet. Kun odotat vauvaa, voit luoda tämän sovelluksen avulla suosikkiluettelosi ja muokata luetteloa sen jälkeen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. BabyName by Tee jotain hyvää

Löydä täydellinen nimi vauvallesi käyttämällä Do Something Good's BabyName -sovellusta. Tämän sovelluksen avulla voit olla yhteydessä kumppanisi kanssa, joka haluaisi liittyä projektiisi poimia kaunis nimi vauvalle. Tämä sovellus on suunniteltu kiireisille pariskunnille, jotka voivat pyyhkäistä yhdessä vauvan nimikortteja.

Jos mahdollinen äiti ja -papa pitävät molemmista samasta nimestä, se on osuma ja nimi lisätään heidän suosikkilistaansa. Valitsemasi nimi tallennetaan sovellukseen ikuisesti. Valitse paras nimi sovelluksen 30 000 yksilöllisen nimen luettelosta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. BabyCenterin vauvojen nimet

BabyCenterillä on miljoonia jäseniä, jotka ovat jo käyttäneet tätä sovellusta ja sen nimigeneraattoria. Voit saada parhaat nimiideot, jotta vauvojen nimeämisprosessi olisi hauskaa. Kun aloitat tämän sovelluksen käytön, sen tekoäly antaa sinulle lisää rakastamiasi nimiä.

Sovellus oppii tyylisi; mieltymyksesi suosituista nimistä tai ainutlaatuisista nimistä; rakastat nimen merkityksiä ja muuta. Tämän tiedon perusteella sovelluksen vauvanimen luoja ehdottaa lapsellesi nimiä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Vauvojen nimet‼ Sevenlogics, Inc.

Tee vauvojen nimeämiskokemuksesta hauska ja mieleenpainuva Sevenlogicsin Baby Names -sovelluksella. Tällä sovelluksella on yli 30 000 nimeä, joilla on merkitys, ääntäminen, sukupuoli ja alkuperä. Kun vauva kasvaa, hänen tulisi tietää nimensä merkitys. Voit tarkistaa minkä tahansa nimen suosion vuodelta 1880.

Kun olet vahvistanut lapsellesi nimen, voit jakaa sen odottavien vanhempien kanssa Facebookissa tai sähköpostitse. Tämän sovelluksen merkittävä piirre on karttanäkymä minkä tahansa nimen alkuperästä. Tämä antaa vanhemmille selkeyden vauvan nimen oikeasta merkityksestä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Winkpassin vauvojen nimet

Tämän sovelluksen ovat kehittäneet aivot, jotka ovat jo osoittaneet kykynsä iPregnantissa ja iPeriodissa. Massiivinen vauvojen nimitietokanta on täysin ilmainen, ja voit tutkia yli 25000 nimeä vastasyntyneelle lapsellesi. Selatessasi tietokantaa voit oppia nimien takana olevan merkityksen.

Lisää Suosikit-osioon uusia nimiä, jotka olet noutanut vauvallesi. Kun olet tallentanut tarpeeksi nimiä lapsellesi, voit jakaa suosikit Facebookin, Twitterin, sähköpostin ja tekstiviestien kautta. Tämä harjoitus auttaa sinua etsimään neuvoja ja suosituksia ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Nametrix Premiumin vauvojen nimet

Nametrix Premiumin vauvojen nimet ovat todella uskomattomia. Se on monipuolinen sovellus, joka auttaa sinua monin tavoin valitsemaan vastasyntyneesi parhaan nimen. Voit tarkistaa suositellut nimet vanhempien merkitsemien suosikkien perusteella, jotka ovat jo ottaneet nimet vastaan.

Löydät kuuluisia nimiä maittain; Tämän ominaisuuden avulla voit suodattaa yleisimmät nimet maassasi. Voit sujuvasti hankkia ainutlaatuisen nimen ihastuttavalle lapsellesi. Tarkista myös kunkin nimen 100 vuoden suosituskaavio.

Hinta: $1.99

ladata

# 7. Täydellinen vauvan nimenhaku

Kumppanin kutsuminen täydellisen vauvan nimen löytämiseen on tyydyttävin kokemus elämässäsi. Perfect Baby Name Finder -sovelluksen avulla voit valita vauvalle kauniin nimen yhdessä kumppanisi kanssa. Tässä sovelluksessa voit pyyhkäistä nimiä oikealle ja tykätä niistä.

Jaa seuraavaksi nimiluettelosi kumppanisi kanssa; sovelluksella on runsaasti nimikirjastoa, mukaan lukien 30000 poikien ja tyttöjen nimiä. Luettelo on jaettu useiden maiden mukaan. Voit jakaa vauvan nimen kumppanisi kanssa iPhonessa reaaliajassa. Tämän sovelluksen merkittävä piirre on automaattinen varmuuskopiointi iCloudiin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. CharliesNames

Kun haet vauvan nimeä, monilla kirjaimilla on merkitystä. CharliesNames auttaa sinua valitsemaan vauvojen nimet, jotka eivät ole pidempiä kuin viisi kirjainta. Mitä pienempi, sitä parempi! Vauvan lyhyt nimi on helppo lausua, ja ihmiset voivat muistaa tällaiset nimet.

Toisin kuin muut vauvan nimeämissovellukset, tämä antaa sinulle luettelon nimistä, jotka sopivat sukunimiisi tai sukunimesi. Kun olet selannut useita nimiä, voit myös kutsua ystäväsi, vanhemmat lapset, perheesi ja muut auttamaan sinua valitsemaan vauvan nimen.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki vanhemmat!

Mikä on ehdotuksesi?

Vauvan nimeäminen on yksi emotionaalisimmista ja jännittävimmistä hetkistä elämässäsi. Päätät yhdessä kumppanisi kanssa huolellisesti nimen, joka liitetään lapsellesi koko eliniän. Ennen kuin rekisteröit vauvan nimen, käytä sopivaa nimeä käyttämällä yhtä parhaista iPhone- ja iPad-sovelluksista.

Haluaisit vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat lähtölaskennan sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Hauskat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat työnhaun sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat lasten sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit