Paras iPhone- ja iPad-matematiikkasovellus lapsille vuonna 2021

Matematiikka on aihe, josta monet lapset pitävät haastavaa tai tylsää. Onneksi tekniikka voi tehdä siitä hauskempaa ja kiinnostavampaa. Joten tässä viestissä olemme luoneet luettelon parhaista iPhone- ja iPad-matematiikkasovelluksista lapsille.

 1. Mathway
 2. Prodigy: Lasten matematiikkapeli
 3. Suuret matematiikkakortit
 4. Sladerin matematiikan kotitehtävät
 5. Hirviö Matematiikka
 6. Hauska matematiikka
 7. Matematiikkapelit lapsille
 8. Palapeli 10
 9. Lapset oppivat matematiikkapelejä
 10. Nopea matematiikka: Matematiikkapelien oppija

1. Mathway

Mathwaylla on miljoonia käyttäjiä ja miljardeja ratkaistuja ongelmia. Se hoitaa kaiken perusalgebrasta trigonometriaan, tilastoihin ja monimutkaiseen laskentaan. Se tarjoaa välittömät vastaukset kaikkiin matemaattisiin ongelmiin, jotka joko kirjoitat tai lähetät kuvan.

Yksityiskohtaisia ​​vaiheittaisia ​​ratkaisuja varten sinun on kirjauduttava maksulliseen versioon. Lisäksi sen avulla voit valita, miten haluat ongelman ratkaistavan. Tämä tekee siitä erinomaisen opettajan, joka voi auttaa lapsia matematiikan kotitehtävissä tarvittaessa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

2. Prodigy: Lasten matematiikkapeli

Prodigy tekee matematiikan oppimisesta helppoa ja hauskaa. Se on täysin ilmainen matematiikkapeli, jossa lapset voivat oppia matematiikkaa etsittäessään, pelatessaan pelejä ystäviensä kanssa ja ansaitsemaan palkintoja matkan varrella.

Miljoonat opettajat ja opiskelijat ympäri maailmaa ovat käyttäneet sitä matematiikan tekemiseen. Sisältö räätälöidään kunkin oppijan vahvuuksiin ja heikkouksiin. Lisäksi kysymykset mukautetaan lapsen muuttuviin tarpeisiin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Isot matematiikkakortit

Tämä sovellus auttaa lapsia harjoittelemaan matematiikkaa houkuttelevalla muistikorttien muodolla. Yksinkertaisen, puhtaan ja helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla lapset voivat hallita peliä itse. Jokaisella kortilla on kysymys, ja se voidaan kääntää nähdäksesi vastausvaihtoehdot.

Peli pitää kirjaa pisteistä ja ajasta, jotta oppijat voivat seurata edistymistään. Kysymykset ja vaikeustasot asetetaan vastaavasti. Se tarjoaa vaaka- tai pystytilat ja erilaisia ​​väriteemoja kortteja varten.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Slader Mathin kotitehtävien vastaukset

Kamppailee lapsesi matematiikan kotitehtävien kanssa? Slader voi auttaa heitä pääsemään sen läpi. Sovellus kattaa miljoonia kysymyksiä monista suosituista oppikirjoista, joita käytetään kaikilla oppimistasoilla ympäri maailmaa. Joten se on loistava vertailumateriaali.

Lisäksi se voi auttaa lapsia myös muissa aiheissa, mukaan lukien luonnontieteet, espanja ja historia. Sovellusta voi käyttää ilmaiseksi, mutta sinun on maksettava mainoksettomasta kokemuksesta tai yksinoikeudellisista pro-ominaisuuksista.

Hinta: Ilmainen (Slader Pro - 1,99 dollaria)

ladata

5. Monster Math

Monster Math on erittäin hyödyllinen yli 67 taitojen opettamiselle lapsille. Näitä ovat geometria, yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku, jako, kertoimet, kerrannaiset, alkuluvut, murtoluvut, desimaalit ja paljon muuta.

Sovellus soveltuu erinomaisesti päiväkotiin ja palkkaluokkaan 5. Voit myös mukauttaa sovelluksen tarpeisiisi paremmin. Lisäksi on myös helppo vaihtaa edistyneiden ja perustaitojen välillä.

Hinta: Ilmainen (Avaa täysi versio - 7,99 dollaria)

ladata

6. Hauska matematiikka

Hauska matematiikka on melko yksinkertainen, mutta erittäin tehokas matematiikan taitojen opettamisessa lapsille. Sillä on hyvä määrä pelejä lasten mielen terävöittämiseksi. Ja on olemassa erilaisia ​​vaikeustasoja, jotka oppijoiden vaihtelevien taitojen mukaan.

Koska sillä on satoja tasoja, lapset eivät koskaan kyllästy ja heillä on aina jotain uutta tutkittavaa. Voit avata vielä enemmän ominaisuuksia sovelluksen sisäisillä ostoksilla, jotka lisäävät hauskaa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

7. Matematiikkapelit lapsille

Tämä on hieno matematiikkasovellus Pre-K-oppijoille. Siinä on useita kiehtovia pelejä ja interaktiivisia kappaleita. Lapsesi oppivat matemaattisia käsitteitä, kuten kuinka laskea, tunnistaa muodot, tunnistaa kuviot jne.

Kaikki tämän pelin 60 peliä perustuvat opetussuunnitelmaan. Esimerkiksi lapset oppivat numeroita pelaamalla pelejä, kuten ammunta, popping, liittyminen pisteisiin, väritys. Ja he oppivat geometrian ratkaisemalla pulmia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

8. Palapeli 10

Palapeli 10 on jännittävä matematiikkasovellus ja lapsesi haluaisit mennä siihen. Pelisääntö on melko yksinkertainen - yhdistä vain numerot, kunnes sinulla on 10. Kolikot ja bonukset tuovat peliin enemmän maustetta.

Lisäksi Puzzle 10 tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, arabia, hollanti, ranska, saksa, hindi, italia, japani, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja, turkki ja ukraina.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Lapset oppivat matematiikkapelejä

Jos etsit sovellusta, joka opettaa aritmeettisia perustoimintoja nuorille oppijoille, tämä on erinomainen vaihtoehto. Sovelluksessa on erilaisia ​​hauskoja pelejä, jotka houkuttelevat lasten mielikuvitusta.

Kaikki pelit perustuvat tietokilpailuun - yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku ja jakaminen. Värikäs näyttö, musiikkiäänet ja upea animaatio takaavat, että heillä on hauskaa oppimisen aikana.

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki matematiikkaoperaatiot - 3,99 dollaria)

ladata

10. Nopea matematiikka: Matematiikkapelien oppija

Nopea matematiikka auttaa lapsia hallitsemaan matematiikkaa kerralla kerrallaan. Hauskat ja mukaansatempaavat oppitunnit perustuvat koulun opetussuunnitelmaan pre-K-luokasta 6.

Se kattaa sellaiset käsitteet kuin laskenta, paikan arvo, vertailu, yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku, jako, geometria jne.

Suuri ominaisuus on reaaliaikainen korjaava toimenpide. Jos vastaus on väärä, selitys oikealle vastaukselle seuraa välittömästi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 14,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Onko muita lapsille hyödyllisiä matematiikkasovelluksia, joita käytät iPhonessa tai iPadissa? Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Koulutuspelit lapsille
 • Parhaat kirjoitussovellukset
 • Parhaat sanakirjasovellukset

Uusimmat viestit