Parhaat iPad Pro -piirtosovellukset vuonna 2021

Mikään ei luultavasti ole yhtä luovaa kuin piirtäminen, piirtäminen, maalaaminen. Lapsia, joilla on taipumusta piirtää, piirtää ja maalata, on rohkaistava mahdollisimman pitkälle jatkamaan. Tämä on yksi ihmisten hienoimmista asioista: luovuutemme. Teknologian avulla voimme olla luovempia elämässämme, löydät kymmeniä upeita iPad Pro -piirustusohjelmia lapsille. Yritimme kaventaa viiteen iPadin parhaaseen piirustussovellukseen (lapsille). Katso ja kerro meille myös suosikeistasi:

1. Pigmentti

Jos etsit piirtosovellusta lapsesi luovuuden vahvistamiseksi, pigmentti olisi huippuluokan vaihtoehto. Taiteellisten työkalujen avulla se auttaa lapsia tuomaan esiin luovuutensa. On 11 värityökalua, kuten airbrush, fade, bloom, vesiväri, metallinen harja, jotka tekevät piirtämisestä hauskaa.

Se tukee sekä Apple Pencil- että kolmannen osapuolen kynää. Kun se säätää painetta, suuntaa ja aivohalvauksen kokoa automaattisesti Apple Pencilillä, lapsesi rakastaa doodlingia. Valtava taidekokoelma, jossa on yli 1400 esittelyä, tarjoaa tarvittavat ohjeet mahtavien doodleiden luomiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Autodesk SketchBook

Tämä on aukko ihmisille, jotka haluavat täydellisen paketin. Autodesk SketchBookin suurin kohokohta on laaja kokoelma yli 170 harjaa, joiden avulla voit piirtää upeita taiteita. Toinen merkittävä asia siinä on, että voit muokata suosikkiharjojasi vaatimuksesi mukaisesti.

Nopean käyttöliittymän avulla voit käyttää työkaluja nopeasti. Koska se on optimoitu toimimaan hallitsevan iPad Pron ja Apple Pencilin kanssa, voit luoda ammattimaisen suunnittelun. Sovelluksen sisäisen oston avulla avaat ammattilaistyökalut, jotka tekevät tästä sovelluksesta vieläkin tappavamman.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Adobe Photoshop -piirros

Nosta luovuutesi uudelle tasolle tällä upealla piirustussovelluksella. Siinä on valtava kokoelma kyniä, merkkejä, harjoja, joiden avulla voit sisustaa mallisi moitteettomasti. Sen avulla voit luoda upean akvarellimaalauksen. Sen avulla voit lisätä useita kuvia ja piirustuskerroksia, jotta niiden yhdistäminen tai muuntaminen on erittäin kätevää.

On 14 korkealaatuista työkalua, joiden avulla voit säätää peittävyyttä, väriä ja kokoa tarkasti. Järjestä suosikkityökalusi ja -värisi työkaluriville, jotta tehtävä olisi helpompaa. Vielä parempi, se tukee useita kynää, kuten Adonit, Wacom, Pencil by 53 ja Apple Pencil.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Piirustuspöytä

“Drawing Desk” on suunniteltu viihdyttämään kaikkia ihmisryhmiä. Siinä on neljä tilaa, kuten lasten työpöytä, luonnospöytä, kahden hengen pöytä ja valokuvapöytä. Lasten pöydän avulla lapset voivat piirtää mukavasti tarroilla, leimoilla ja useilla tehosteilla.

Luonnospöydän avulla voit piirtää luovalla harjalla, vesiväreillä ja lyijykynällä. Live-harja- ja viivaefektien avulla voit parantaa valokuviesi laatua. 3D-harjojen, väripalettien ja postimerkkien ansiosta se tekee doodlingista erinomaisen kokemuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Magic Doodle: Elokuvan väri ja piirtäminen

Magic Doodle tekee doodlingista täydellisen ilon pienille lapsille. 20 harjan, kuten sateenkaaren, ilotulitusvälineiden, neon- ja väriliiduharjan, tuella se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja tarvittavan mukavuuden piirtää tyylikkäästi. Harjan koko ja väri säädetään automaattisesti piirtämisen helpottamiseksi.

Siinä on videotila, jonka avulla vanhemmat voivat tarkistaa, kuinka lapsi loi doodlen. Lapset voivat helposti tuoda perhekuvia piirtämään kauniisti ja tuomaan luovuutensa esiin. Sisäänrakennettu galleria tallentaa kaikki piirustuskuvat ja piirustusmenettelyt. Siksi voit aloittaa siitä, mihin jäit.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Tayasui-luonnokset

Laadukkaat työkalut ovat yksi vaikuttavan piirustuksen pääsalaisuuksista. Tayasui-luonnokset, joissa on 20 erittäin käyttäjäystävällistä työkalua, ovat ihanteellinen sovellus ihastuttavan piirustuksen luonnosteluun. Vesiväri märät harjat ja harjat editori ja väri pipetti antaa ratkaisevan reunan piirtää.

Painekynän tuen ansiosta se tekee piirustuksestasi upean kokemuksen, kun löydät innovatiivisempia harjoja käyttäessäsi Apple Pencil -tekniikkaa. Sen avulla voit järjestää piirustuksesi kansioihin, jotka voit mukauttaa tarpeidesi mukaan.

Hinta: $5.99

ladata

7. Graafinen

Graafinen kuva voi olla yksi kalleimmista piirustussovelluksista, mutta sillä on laatu vastaamaan laskutusta. Se erottuu joukosta monia erinomaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit piirtää mahtavaa taidetta. Erittäin tehokkaiden harja- ja lyijykynätyökalujen avulla voit piirtää virheettömästi.

Useiden kerrosten avulla voit vetää jopa monimutkaiset mallit. Siellä on älykäs kynätyökalu siistin muodon luomiseen. Eikä siinä kaikki, monityylinen tekstituki antaa sinulle mahdollisuuden kaunistaa tekstiä parhaan mielesi mukaan.

Hinta: $8.99

ladata

8. Inspire Pro

Olen todella hurmasi tarkkuudella, jolla tämä sovellus antaa sinulle mahdollisuuden piirtää. Ei ole väliä onko sinulla paljon kokemusta vai haluatko saada hyvän otteen arvostettavan suunnittelun luomisesta, Inspire Pro sopii parhaiten tarpeisiisi. Piirtosovelluksessa on valtava kirjasto useista huippulaatuisista harjoista, jotka on jaettu eri sarjoihin.

Voit käyttää kaikkia harjoja märinä, kuivina tai pyyhittävinä. Harjoja voi mukauttaa 20 asetuksella. Vielä parempi, voit luoda kaiken kokoisen kankaan, jonka koko on enintään 16 kt, iPad Prollasi.

Hinta: $9.99

ladata

9. ArtRage

ArtRagen avulla piirustus tulisi sinulle luonnollisesti. Todellisen maalin ihastuttava simulointi iPadilla parantaa paitsi käyttökokemusta myös parantaa piirustuksen laatua. Se on varustettu useilla kätevillä työkaluilla, kuten Google-kynä, kimalleputki, tulvatäyttö, värikynä, se auttaa sinua luomaan erinomaisen taiteen.

Nykyisen tuen avulla voit tallentaa asetukset myöhempää käyttöä varten. On olemassa useita kerroksia, joissa on Photoshopin vakiosekoitustila, peittävyys ja näkyvyyden säätimet, jotka antavat piirroksellesi tappajan.

Hinta: $4.99

ladata

10. Piirroslaatikko ilmainen

Drawing Box Free on luultavasti kaupan paras harhaanjohtava taidesovellus. Käyttöliittymä näyttää olevan lasten sovellus (tai jopa vähemmän), mutta se on todella erinomainen piirustusohjelma sekä lapsille että nuorille. Tämän sovelluksen ilmaisessa versiossa on tarpeeksi työkaluja ja tarpeeksi tilaa, jotta voit luoda hienoja taideteoksia iPadissa.

Lisää se monilla tarroilla ja kuvilla värityksiä varten. Sinulla on tappajasovellus, joka pitää lapsesi miehitettynä ja työskentelee jonkin luovuuden parissa. Drawing Box Free sisältää IAP: n myös piirtotunteja varten. Sen väärti.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Suosikkisovelluksesi!

Tiedän, että nämä iPad Pro -piirtosovellukset ovat vaikuttaneet sinuun. Mutta kumpi on saanut enimmäisäänestyksen sinulta? Eikö joku suosikkipiirrosohjelmistasi kuulu tähän luetteloon? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Älä missaa:

  • Parhaat iPad Pro -sovellukset Apple Pencilille
  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Käsinkirjoitussovellukset iPadille
  • Parhaat Photo Editor -sovellukset iPadille

Uusimmat viestit