Parhaat rumpusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iPhone ja iPad ovat avautuneet näköalalle ammattimaisille soittimille tai musiikin harrastajille yleensä. Onneksi soittimien etsimisestä ja oppimisesta on tullut erittäin helppoa, etenkin rummuissa. Jos haluat oppia rumpuja aikaisemmin, tarvitsit valtavan rumpusetin ja paljon tilaa kotona, mutta nyt App Storessa on saatavilla useita rumpusovelluksia. Siksi olemme kuratoineet joitain parhaita rumpusovelluksia iPhonelle ja iPadille.

1. Me rumputamme

Pelaat sooloa tai haluat Jamin kavereidesi kanssa tai haluat mennä freestyleyn, valitse valinta ja nauti stimuloivien rumpujen soittamisesta. Et tarvitse aikaisempia rumputunteja, tämä ilmainen rumpusovellus sopii kaikenlaisiin rumputaitotasoihin, joten jos olet aloittelija, keskitason tai ammattitason pelaaja, tämä iOS-sovellus tulee olemaan hauska sovellus sinulle.

Voit soittaa suosikkikappaleidesi mukana sopivilla vinkeillä ja vinkeillä, ja mitä paremmin voit pelata, sitä enemmän pisteytät. Sovelluksella on myös erittäin realistinen väkijoukko, joka lisää itseluottamustasi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Rummut

Ryhdy ammattimaiseksi rumpusoittimeksi hetkessä tämän ilmaisen iOS Drum -sovelluksen avulla. Sillä on helppokäyttöinen ja yksinkertainen käyttöliittymä. Erilaisilla musiikkilajeilla, kuten rock, jazz, pop, metal, djembe, rock-hard jne.

Oliko jo kaikki rumpujen oppitunnit? Aloita häiritseminen ystävien kanssa ja tee tappajasi. Voit tallentaa nuo kappaleet ja jakaa ne ystäviesi kanssa. Voit myös vaihtaa rumputyyppien välillä, joissa on joitain super-HD-ääniä ja erittäin realistinen tunnelma rumpujen soittamisesta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. DrumKnee 3D Rummut

DrumKnee 3D Drums on yksi realistisimmista App Storessa saatavilla olevista rumpusettiohjelmista. Antaaksesi sinulle todellisen rumpusoittokokemuksen, voit soittaa potkurumpua jalallasi. Kyllä, luit sen oikein, en ole tosissasi, säädä iPadia tai iPhonea polvillesi ja tee potkuliikettä. Se toimii, mutta voit aina soittaa sitä vain sormillasi.

Voit myös liittää ulkoiset pedaalit Bluetoothin kautta, jotta saat oikean rumpusetin tunteen. Sovelluksella on upea äänenlaatu ja se on paras sovellus rumpujen harjoitteluun tien päällä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Songsterr-välilehdet ja soinnut

Tämä sovellus on parhaiden musiikin soittamisen oppimiseen tarkoitettujen sovellusten joukossa, ja se on epäilemättä sovellus kaikille siellä oleville muusikoille ja rumpaleille. Vaikka se ei ole vain omistettu rumpaleille, mutta se on myös yksi parhaista iOS-sovelluksista, jotka oppivat soittamaan rumpuja.

Songsterrin mukana tulee massiivinen luettelo, jossa on yli 500 000 rumpu-välilehteä ja paras transkriptiolaatu (vain yksi versio-välilehti kappaletta kohden). Siinä on soolotila sekä monen soittimen tila pelata yksin tai hilloa ystävien kanssa. Opi tyylikkäimmät temput tämän sovelluksen avulla ja ylistä sitä ylpeänä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Rumputyynykone

Jos olet jo rumpali ja haluat tuottaa tai luoda musiikkiasi, Drum Pad Machine on täydellinen valinta. Tämä sovellus on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat luoda ainutlaatuiset biitit ja kappaleet.

Luo äänitehosteita kappaleeseesi rumpujen, pianojen ja muiden instrumenttien avulla. Älä huoli, jos et tiedä, miten luoda kappaleita tai biittejä, koska sovelluksella on myös yksityiskohtainen esittely ja opas sen optimaalisesta käytöstä. Ja jos juutut tahdissasi, inspiroidu muiden ammattilaissoittimien ja muusikoiden luomista ääninäytteistä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Rummut lyöntien kanssa

Muuta huoneestasi rock-konsertti tällä iPhonen ilmaisella rumpusovelluksella. Jos olet joskus halunnut soittaa rock-yhtyeessä, niin sinulla on mahdollisuus tehdä niin, asentaa tämä sovellus ja tulla rocktähdeksi. Tai jos olet jo sellainen, hio rummutus.

Paina rumpuja voimakkaammin voimakkaamman lyönnin saamiseksi ja kevyesti pehmeän lyönnin saamiseksi. Voit myös vaihtaa edestakaisin perinteisen virvelirummun tai sivupotkutekniikan välillä jazzisen vaikutelman saavuttamiseksi. Siinä on myös täyspuhallettu rumpusetti, joka sisältää rummut, symbaalit ja lehmänkellon.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Amazing Slow Downer

Joten jos olet muusikko ja haluat oppia uusien kappaleiden sävelet ja tekniikat kuuntelemalla niitä uudestaan ​​ja uudestaan, tämä on täydellinen sovellus sinulle. Tämän rumpusovelluksen avulla voit hidastaa melodiaa, jotta voit oppia tietyssä kappaleessa käytetyt tekniikat.

Tätä sovellusta ei ole tarkoitettu vain rumpaleille tai muusikoille, mutta se on täydellinen sovellus myös tanssijoille ja kirjoittajille. Sovellus tukee suoratoistoa Spotifystä ja Applesta; Voit myös luoda silmukoita napauttamalla Aseta-painikkeita musiikin toiston aikana.

Hinta: $14.99

ladata

8. Rytminäköön liittyvä kouluttaja

Oletteko huonosti näkölukemisessa, kun soitat rumpuja ja haluat parantaa sitä? Opi nopeasti ja paranna näönlukutaitoasi tällä ilmaisella rumpuoppimissovelluksella. Monien edistyneiden ominaisuuksien avulla voit harjoitella ja teroittaa taitojasi missä ja milloin tahansa.

Sovelluksessa on yli 200 kiinteää harjoitusta, jotka auttavat sinua tulemaan ammattilaiseksi harjoitusten, kuten lepojen, solmioiden, synkopaatioiden, kaksoiskappaleiden, kolmoisten, nelikulmioiden jne. Lisäksi. On myös tuhansia muita satunnaisia ​​harjoituksia, joten jo pakollinen sovellus kaikille, jotka haluavat oppia soittamaan rumpuja.

Hinta: $2.99

ladata

9. TODELLINEN RUMPU: Elektroninen rumpusetti

Muunna iPhonen / iPadin näyttö realistiseksi rumpusetin simulaatioksi. Käytä sormenpäitäsi rumpupalkoina ja lyö maila tämän sovelluksen avulla. Voit mukauttaa sovelluksen padat täysin omilla kuvillasi ja äänilläsi.

Lisäksi uusia henkilökohtaisia ​​sarjoja julkaistaan ​​joka viikko. Se on ihanteellinen harjoitteluun viemättä liikaa tilaa tai häiritsemättä muita liikaa melua. Tarjolla on kolmetoista rumpualustaa, laaja valikoima tomeja ja virveliä sekä monia muita ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (2,99 dollaria Premiumille)

ladata

10. Opi soittamaan rumpuja

Jos olet joku, joka odottaa innokkaasti rumpujen peruskäsitteiden oppimista, tämän sovelluksen pitäisi olla valinta. Opi soittamaan bluesia, jazzia, rockia, funkia, latinamusiikkia, fuusiota muutamassa tunnissa ja tule ammattirumpaliksi.

Tämä fantastinen sovellus, jolla voit oppia soittamaan rumpuja, näyttää animaation, joka opastaa, kuinka tarkalleen sinun pitäisi soittaa kyseistä rumpujen osaa. Siinä on myös animaatioita, jotka opettavat sinua lukemaan musiikkia pelaamisen aikana. Sovelluksessa on myös äskettäin lisätty osio "Rumpusarjan muistiinpanot", joka näyttää, kuinka kirjoittaa muistiinpanoja nuotteille.

Hinta: Vapaa

ladata

Sinulle

No, olemme päässeet tämän viestin loppuun, mutta en anna sinun mennä vielä, haluan tietää, mikä näistä olisi sinun sovelluksesi, jos olet rumpali tai jos haluat olla sellainen. Kerro minulle alla olevissa kommenteissa ja voita mahdollisuus saada meiltä huuto sosiaalisen median kahvoissamme.

Haluat ehkä myös lukea:

  • EZTrigger iPhone Music -sovellus rumpaleille live-esityksen antamiseksi
  • Parhaat musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Uusimmat viestit