Parhaat VPN: t iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

VPN (virtuaalinen yksityisverkko) on erittäin hyödyllinen yksityisyyden suojaamisessa, kun selaat Internetiä. Se salaa tietosi turvallisesti, jotta kolmannet osapuolet eivät voi vakoilla sinua tai seurata toimintasi. Se on hyödyllinen myös silloin, kun haluat käyttää alueellisesti rajoitettuja verkkosivustoja. Voit käyttää monia VPN-sovelluksia, mutta on välttämätöntä hankkia sellainen, jolla on riittävät ominaisuudet, nopeus ja luotettavuus tuottavuuden ylläpitämiseksi. Joten valitse valinta näistä parhaista VPN: stä iPhonelle ja iPadille.

 1. VPN Super Unlimited Proxy
 2. X VPN
 3. Nord VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Surfshark
 6. Express VPN
 7. Yksityinen Internet-yhteys
 8. TunneliKarhu
 9. SurfEasy
 10. Cyber ​​Ghost VPN

1. VPN Super Unlimited Proxy

Tämä on yksi yksinkertaisimmista ja helppokäyttöisimmistä VPN-sovelluksista, joka ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista. Se tarjoaa rajoittamattoman ajan, rajoittamattoman datan ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Tämä tekee siitä ihanteellisen tavan turvallisesti ja tehokkaasti selata Internetiä.

Sen avulla voit muodostaa suojatun yhteyden toiseen verkkoon Internetin kautta yksinkertaisella yhdellä napautuksella. Useat protokollat ​​takaavat suojauksen ja nimettömät globaalit palvelimet takaavat yksityisyytesi.

Hinta: Ilmainen (I $ 11.99 kuukaudessa

ladata

2. X VPN

Surffaa yksityisesti ja turvallisesti verkossa ilman rajoituksia tämän VPN-sovelluksen avulla iPhonelle ja iPadille. Voit suojata yksityisyyttäsi verkossa salamannopealla ja vakaalla yhteydellä. Se tukee jopa 5 laitetta ja tarjoaa yhdeksän protokollaa, joista valita.

Lisäksi sillä on yli 8000 palvelinta yli 50 eri maassa, vaikka ilmainen versio on rajoitettu. Ja se valitsee automaattisesti nopeimman sinulle tehokkaan selauskokemuksen varmistamiseksi. Anonyymi surffaus tällä sovelluksella antaa verkkosi yksityisyydelle tehokkaimman suojan.

Hinta: 7,99 dollaria kuukaudessa

ladata

3. Nord VPN

Tämä on yksi suosituimmista VPN-palveluista. Sillä on yli 700 palvelinta hajautettuna yli 50 maahan.

Siksi voit muodostaa välittömästi yhteyden haluamaasi verkkoon valitaksesi parhaan käytettävissä olevan palvelimen. Sen avulla voit tarkistaa kaikki käytettävissä olevat palvelimet tietyssä maassa. Käyttäjävalikossa voit tarkistaa tilitietosi välittömästi ja hallita mukautettuja asetuksia tarpeen mukaan.

Hinta: 11,99 dollaria kuukaudessa

ladata

4. Ivacy VPN

Tässä on monipuolinen, tehokas ja edullinen VPN, jossa on yli 1000 palvelinta yli 100 paikassa. Voit nauttia rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja tyydyttävästä nopeudesta lataamiseen, lataamiseen ja suoratoistoon.

Lisäksi se ei pidä lokeja tiedoistasi, mikä on huomionarvoista yksityisyyden kannalta. Voit saada paljon, jos valitset 2 vuoden tai 5 vuoden suunnitelman. Se tarjoaa myös ympärivuorokautisen asiakastuen Support Ticket-, Email- ja Live Chat -palvelujen kautta. Voit tutustua täydelliseen arvosteluun saadaksesi lisätietoja.

Hinta: 1,16 dollaria kuukaudessa

ladata

5. Surfshark

Surfshark on hiljattain levinnyt virtuaalisten yksityisverkkojen kukoistaville markkinoille. Erinomaisilla ominaisuuksillaan ja palveluillaan Surfshark on nousemassa maahan nuorten käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat pitää yksityisyytensä ennallaan. Surfshark pyyhkii tehokkaasti digitaaliset jalanjälkesi ja hämmentää sinut hakkereista.

Surfshark on läsnä yli 50 maassa, ja sillä on yli 800 palvelinta. Tämän VPN-palvelun kaksi merkittävää ominaisuutta ovat MultiHop ja Camouflage Mode. Näiden kahden avulla voit piiloutua ja siirtyä nopeasti virtuaaliverkosta toiseen. Tässä on yksityiskohtainen katsaus.

Hinta: 2,49 $ / Kuukausi

ladata

6. Nopea VPN

Tässä on toinen arvostetuin VPN-sovellus iPhonelle ja iPadille. Se on kätevä vaihtoehto Internetin selaamiseen tarvittavan yksityisyyden ja turvallisuuden avulla. Lisäksi se tarjoaa 130 yhteyspaikkaa 87 maassa avuksesi. Se tarjoaa salauksen UDP-, TCP- ja IPsec-protokollilla.

Koska palvelinkytkimillä ei ole rajoituksia, voit vaihtaa sijaintia täysin vapaasti. Ympärivuorokautinen asiakastuki varmistaa, että kaikkiin kysymyksiisi vastataan viipymättä.

Hinta: - 12,99 dollaria kuukaudessa

ladata

7. Yksityinen Internet-yhteys

Tämä sovellus tarjoaa useita suojaustasoja snoopereita ja hakkereita vastaan ​​estääkseen heitä seuraamasta sinua. Lisää yksityisyyttä ja turvallisuutta kaikkiin verkkoihin, joita käytät sekä kotona että julkisilla paikoilla.

Joitakin houkuttelevia ominaisuuksia ovat suuret nopeudet, rajoittamaton kaistanleveys, tuki jopa 10 laitteelle samanaikaisesti ja erittäin ammattitaitoinen 24/7 asiakastuki.

Hinta: 6,99 dollaria kuukaudessa

ladata

8. Tunnelikarhu

Pääset suosikkisivustoihisi ja -sovelluksiisi ja suojaa yhteys julkisilla WiFi-hotspotilla tällä parhaalla VPN-sovelluksella iPhonelle ja iPadille. On kätevää selata mistä tahansa mielenrauhalla tietäen, että verkkotoimintasi on yksityistä ja luottamuksellista.

Se on ensimmäinen VPN-palvelu maailmassa, jonka kolmas osapuoli tarkastaa itsenäisesti varmistaakseen, että tietosi ovat todella turvallisia. Lisäksi sitä on helppo käyttää yhdellä napautuksella muodostamalla yhteys palvelimiin yli 22 maassa.

Hinta: Alkaen 6,99 dollaria

ladata

9. SurfEasy

SurfEasy on yli 350 miljoonan käyttäjän ja yli 20 vuoden arvokkaan kokemuksensa ansiosta yksi maailman hienoimmista VPN-sovelluksista. Sovellus piilottaa IP-osoitteesi, suojaa yksityisyyttäsi ja estää kaiken iPhonen liikenteen.

SurfEasy VPN estää muita tietämästä mitä teet verkossa ja antaa sinun selata turvallisesti ilman, että sinua seurataan. Lisäksi se ei koskaan pidä kirjautumistietojasi ja peittää IP-osoitteesi.

Hinta: 1,99 dollaria kuukaudessa

ladata

10. Cyber ​​Ghost VPN

CyberGhostilla on yli 2500 nopeaa palvelinta yli 60 maassa. Sovellus toimii saumattomasti ja antaa sinun selata Internetiä keskeisillä suojatoimilla.

Koska se ei jätä lokeja, selaushistoriasi pysyy yksityisenä. Vielä parempi, se vastaa nopeasti turvallisempaa ja nopeinta VPN-yhteyttä sijaintisi perusteella, jotta voit

Hinta: 2,75 $ / Kuukausi

ladata

Yhteenvetona

Haluatko mieluummin käyttää VPN-sovelluksia iPhonessa ja iPadissa? Kerro meille, mikä niistä toimii parhaiten sinulle alla olevissa kommenteissa. Sinun tulisi myös tarkistaa parhaat WiFi-analysaattorisovellukset saadaksesi tietoa verkostostasi.

Voit myös lukea nämä:

 • Suojausohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • 12 vinkkiä iPhonen ja iPadin suojaamiseen
 • Etätyöpöytäsovellukset iPadille ja iPhonelle
 • Mikä on VPN ja miten sitä käytetään iPhonessa?

Uusimmat viestit