Spigenin iPhone 7 -kuorien valikoima vuonna 2021

Vuosien mittaan yksi iPhone-lisävarusteiden valmistaja, joka on vaikuttanut minuun paljon, on Spigen. Yhdistämällä kohtuuhintaisuus, muotoilu ja muoti tavalla, joka sopii useimpien asiakkaiden tarpeisiin, voidaan luottaa siihen, että se tarjoaa upean ottelun iPhonellesi. Jos haluat tutkia kaikkia Spigenin uusimpia tarjouksia iPhone 7: lle, olemme antaneet parhaansa auttaaksemme hakua tavoittamaan haluamasi määränpään. Miksi odottaa dilly-dalling? Löydetään oikea valinta!

 1. Ohut
 2. Vankka panssari
 3. Ultra Hybrid
 4. Kova panssari
 5. Neo Hybrid
 6. Tyyli-panssari
 7. Nestemäinen panssari
 8. Käännä panssari
 9. Lompakko S
 10. Ilman iho

1. Ohut

Tämä Spigenin kotelo on erittäin ohut profiili. Muotoon sopiva ilme sopii hyvin iPhone 7: n kanssa.

Valmistettu korkealaatuisista korkealaatuisista polykarbonaattimateriaaleista, se tarjoaa juuri tarvittavan suojan pudotuksista laitteeseesi. Matta pinta lisää viehätystä profiiliinsa. Korotettu kehys on suunniteltu suojaamaan näyttöä tyhjästä. Sitä on saatavana seitsemässä viehättävässä värissä, kuten musta, kristallinkirkas, jet-musta, samppanja-kulta, jet-valkoinen, satiinihopea ja ruusukulta.

USP: Kadehdittavasti ohut

Tutustu Amazoniin

2. Karu panssari

Rugged Armor on paitsi tyylikäs myös erittäin suojaava. Hohtava kiiltävä aksentti yhdistettynä hiilikuiturakenteisiin, se on veistetty iskemään.

Joustavassa TPU-kotelossa on sisäinen hämähäkinverkko ja kohotettu huuli, joka tarjoaa tarvittavan suojan naarmuilta. Ilmatyynytekniikka estää tahattomien pudotusten vaikutukset. Kosketuspainikkeita on helppo painaa. Karu panssarikotelo on saatavana kahtena värinä - mustana ja keskiyön sinisenä.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

3. Ultra Hybrid

Viehättävän ulkonäön ja kompaktin muotoilun ansiosta Ultra Hybrid -puskurikotelo sopii ihanteellisesti uuden iPhonen ylivoimaan. TPU-puskuri tarjoaa pitoa, joka tekee siitä mukavan pitää kädessä.

Korotettu kehys on varustettu suojaamaan näyttöä ja kameraa vaurioilta. Ilmatyynyn avulla se pystyy vaimentamaan iskuja. Äännetyt painikkeet ovat melko helppoja painaa. Ultra Hybrid on saatavana neljänä silmiinpistävällä värillä, kuten musta, kristallinkirkas, ruusukristalli ja minttu.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

4. Kova panssari

Oletko huolissasi iPhonen suojauksesta? Kova panssari voi olla pikavalinta sinulle. Kaksiosainen rakenne, jossa on iskuja vaimentava TPU ja kestävät polykarbonaattimateriaalit, voi tässä tapauksessa olla erinomainen tarpeidesi täyttämiseksi. Se on pudotustestattu ja sillä on voimaa kestää pitkään.

Ilmapehmustetut kulmat absorboivat iskuja ja pitävät naarmuja poissa. Huolimatta siitä, että tämä tyylikäs kotelo on niin suojaava, se ei näytä isolta. Lisäksi tätä erittäin suojaavaa koteloa on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten gunmetal, black, jet black, satin silver, rose gold ja champagne gold.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

5. Neo-hybridi

Neo Hybrid iPhone 7 -kotelossa on kiehtova TPU-kuvio, joka tekee mukavan otteen. Rakennettu hienoimmista TPU-materiaaleista, siinä on polykarbonaattipuskuri, joka suojaa kolhuilta.

Metalisoituja painikkeita on helppo painaa. Neo Hybrid on mukava istuvuus. Se on kevyt ja lisää laitteeseen vain vähän irtotavaraa. Jos olet valmis antamaan tyylikkään puvun älypuhelimeesi, tämä voi olla paljon. Sotilasluokan suoja tekee siitä erittäin iskunkestävän. Kolme värivaihtoehtoa ovat samppanja kulta, satiinihopea ja pistooli.

USP: Kaksikerroksinen suojaus

Tutustu Amazoniin

6. Tyyli Armor

Style Armorilla on tyylikkyys olla sopiva kumppani puhelimellesi. Koska se on melko ohut, kevyt ja mukava, se tekee mukavasta silmäkarkista. Kova PC-kuori pystyy täysin absorboimaan iskut.

Metallinen viimeistely parantaa sekä sen ulkonäköä että tuntumaa. Pehmeä sisustus huolehtii näytöstä halutulla suojauksella. Style Armour on saatavana neljänä värinä - musta, minttu, jet-valkoinen ja ruusukulta - laatu on huippuluokan valinta.

USP: Metallinen pinta

Tutustu Amazoniin

7. Nestemäiset panssarit

Muodikkaalla kuviolla Liquid Armor voi olla valitsemasi pakeneva voittaja. Joustava TPU-kotelo on pitkäikäinen. Koska kaikki ovat niin tyylikkäitä, se tarjoaa iPhonelle sotilastason suojan.

Mikä tekee siitä niin suojaavan, on ilmatyynyillä varustetut kulmat, jotka on varustettu kestämään iskuja. Matta pinta lisää profiilinsa ulkonäköä. Tämä minimalistinen tapaus on saatavana vain kahdessa värivaihtoehdossa, mustana ja keskiyön sinisenä.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

8. Käännä panssari

Flip Armor on todella räikeä sekä tyylin että laadun suhteen. Kaiverrettu ensiluokkaisista PC- ja TPU-materiaaleista, se on tarpeeksi vahva tarjoamaan tarvittavan suojan iPhonellesi torjumiseksi minkä tahansa putoamisen vaikutukset.

Vankka rakenne, jonka ilmatyynyteknologia tukee kaikkiin kulmiin, tekee siitä erittäin suojaavan. Mikä tekee siitä todella viileän, on kotelon takaosassa oleva korttitallennustila. Sen avulla voit pitää jopa kaksi korttia. Tämä kestävä kotelo on saatavana viidellä värillä, kuten satiinihopea, ruusukulta, jet-valkoinen, jet-musta, gunmetal.

USP: Mil-luokan suoja

Tutustu Amazoniin

9. Lompakko S

Pohjustettu korkealaatuisella synteettisellä nahalla ja PC: llä, Wallet S: llä on klassinen ulkonäkö. Tässä lompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja rahaholkki dollarilaskujen säilyttämistä varten. Kaksikerroksinen kotelo voi estää törmäyksen ja estää naarmuuntumisen.

Telineominaisuus tarjoaa erinomaisen handsfree-kokemuksen. Kaksipuolinen magneettihihna kiinnittää sen nopeasti. Sitä on saatavana kahtena värinä; musta ja ruskea.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Ilman iho

Etsitkö koteloa, jonka avulla iPhone voi loistaa läpi jopa kotelon ollessa päällä? Air Skin voi olla upea vaihtoehto sinulle. Vaikka se ei pysty tarjoamaan suojaa pudotuksilta, se voi pitää naarmut poissa.

Air Skinissä on huurrepinta, joka koristaa sen muotoilua runsaasti. Se sopii täydellisesti älypuhelimesi kanssa. Erittäin ohut kansi voidaan asentaa ja irrottaa vaivattomasti. Ohut kotelo on saatavana kolmessa värissä - musta, punainen ja pehmeä kirkas.

USP: Pakkasen viimeistely

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Kirjautua ulos

Oletko valinnut jonkin tapauksen tästä luettelosta? Onko se erittäin ohut vai erittäin suojaava? Kerro meille laatu, joka on hurmasi siinä tapauksessa.

Spigen-kotelot ovat erittäin luotettavia, kestäviä ja tyylikkäitä. Niissä on tyylikäs muotoilu ja ne sopivat hyvin laitteeseesi. Lisäksi ne ovat halvempia kuin monet kilpailijat.

Haluat ehkä vilkaista seuraavaa:

 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • iPhone 7 -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • iPhone 7 Kickstand -kotelot

Uusimmat viestit