Parhaat iPhonen ja iPadin tietoturvasovellukset vuonna 2021

Apple on pitänyt käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä äärimmäisenä huolenaiheena. Aina ja nyt, se on julkaissut päivitykset ja asettanut uudet standardit sen varmistamiseksi. Hieno esimerkki tästä on iOS 14 -päivitys. Äskettäinen päivitys paljasti useita uusia ominaisuuksia, jotka lisäävät käyttäjien turvallisuutta ja yksityisyyttä. Vaikka suurin osa päivityksistä takaa virheettömän yhteensopivuuden taustajärjestelmään, tarvitset varmuuden laitteen tiedostoista ja kansioista. Täällä tarvitset sovelluksen. Ottaen huomioon herättävät huolet, ajattelin jakaa luettelon parhaista iPhonen ja iPadin tietoturvasovelluksista, jotka voivat muuttaa puhelimesi turvallisuusstandardeja. Katsotaan.

 1. Löydä iPhoneni
 2. Apple Wallet
 3. Surfshark VPN
 4. Lookout Mobile Security
 5. iNet Pro -verkkoskanneri
 6. Safety Photo + Video Pro
 7. Foscam Surveillance Pro
 8. Salainen sovellusten valokuvalukko
 9. Avast Turvallisuus ja yksityisyys
 10. iDiskreetti

1. Löydä iPhoneni - Älä koskaan hukkaa iPhonea

Applen suunnittelema Find My iPhone on sovellus, jonka avulla voit paikantaa laitteesi missä tahansa. Se käyttää iPhonen, iPadin, iPod Touchin tai Macin reaaliaikaista sijaintia heidän sijaintinsa tunnistamiseen. Paitsi että vaikka laite on hiljaisessa tilassa, se toistaa ääntä 2 minuutin ajan täydellä äänenvoimakkuudella varmistaaksesi, että löydät sen helposti.

Lisäksi voit näyttää mukautetun viestin, saada ajo-ohjeet laitteen sijaintiin, poistaa sisältöä etänä ja tarkastella viimeaikaista sijaintihistoriaa.

Oletusasennettu asennettuna iPhoneen ja iPadiin

2. Apple Wallet - Turvallisin lompakko

Applen My Wallet -sovelluksella saat niin paljon enemmän. Se turvaa ja antaa sinun käyttää pankki- ja luottokortteja, lentoyhtiön lennolle pääsyn lippuja, kauttakulkukortteja, opiskelijakortteja, tapahtumalippuja ja paljon muuta. Käyttämällä iPhonen ja Apple Watchin sisäänrakennettuja toimintoja voit käyttää sitä myös auton avaimena, jolla voit avata auton ja avata sen. Lisäksi voit ansaita palkkioiden ja kanta-asiakaskorttien avulla, kun käytät sitä.

Oletusasennettu asennettuna iPhoneen ja iPadiin

3. Surfshark VPN - Hanki digitaalinen suojauksesi

Turvallisuuden varmistaminen nykypäivän verkkomaailmassa on erittäin tärkeää. Surf Shark VPN: n avulla voit olla varma suojatusta verkkokokemuksesta; se on yksi parhaista käytettävissä olevista VPN-palveluista ja tarjoaa palveluja useilla laitteilla. Siinä on myös sisäänrakennettu mainosten esto. Ei vain tämä, voit saada sen palvelut edullisimpaan hintaan.

Hinta: $ 2.21 / kuukausi (24 + 3 kuukautta)

ladata

4. Lookout Mobile Security - Laitteesi yleinen suojaus

Lookout Mobile Security -sovellus on suunniteltu tarjoamaan puolueetonta tietoturvaa kaikilta osin. Sitä koristavat turvallinen selaus, varkausilmoitukset, SSN-kello, henkilöllisyyden palauttaminen, apu jne. Tämän lisäksi siinä on turvallinen WiFi-toiminto, joka ilmoittaa, jos liityt vaaralliseen tai hyökkäyksen kohteena olevaan verkkoon.

Lisäksi se seuraa tarkasti taloudellisia ja henkilökohtaisia ​​tietojasi ja hälyttää aina, kun se löytää jotain altistuvaa mahdolliselle uhalle.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

5. iNet Pro -verkkoskanneri - Yhdistä sinut turvallisesti

iNet Pro Network Scanner -sovelluksella on ominaisuuksia, kuten verkkoskannaus, ping, portscan, laitetiedot, laaja ohjeosio, skannaustulosten lähettäminen sähköpostitse jne. Näiden lisäksi sillä on Bonjour-selain, joka tunnetaan myös nimellä nollakokoonpanoverkko. Se mahdollistaa tietokoneiden, palveluiden ja laitteiden automaattisen löytämisen IP-verkossa. Lisäksi herätät lähiverkkotoiminnot, joita on erittäin helppo käyttää ja asentaa.

Hinta: $8.99

ladata

6. Safety Photo + Video Pro - Pidä henkilökohtaiset hetket yksityisinä

Safety Photo + Video Pron avulla voit pitää valokuvasi ja videosi lukittuna turvallisesti itsellesi. Jos muut ihmiset käyttävät tai käyttävät iPhoneasi tai iPadiasi, tästä sovelluksesta voi olla paljon apua. Siinä on ominaisuuksia, kuten valokuvien ja videoiden biometrinen lukitus, tunkeilijaraportti, pistekuvio turvallisuuden lisäämiseksi jne.

Lisäksi voit ottaa valokuvia ja videoita yksityisesti itse sovelluksesta.

Hinta: $3.99

ladata

7. Foscam Surveillance Pro - Pidä silmällä missä tahansa

Foscam Surveillance Pro -sovellus on lueteltu yhtenä parhaista App Storessa saatavilla olevista valvontasovelluksista. Se on suunniteltu ohjaamaan kameroita kaikkiin kahdeksaan suuntaan ja tarjoaa kaksisuuntaisen äänen kasvojentunnistuksella ja liikkeen seurannalla. Voit myös parantaa kirkkautta säätämällä kirkkautta ja siirtymällä vaakatilaan. Voit myös ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa ne iPhonen galleriaan.

Lisäksi siinä on myös zoomaus- ja loitontatoiminto parannetun valvonnan takaamiseksi.

Hinta: $4.99

ladata

8. Secret Apps Photo Lock - Piilota salaiset yhteystiedot

Secret Apps on yhden luukun sovellus, jonka avulla kaikki iPhonen / iPadin asiat on suojattu ja suojattu salasanalla. Sovelluksen avulla voit suojata valokuvat, videot, salasanat, muistiinpanot, yhteystiedot jne. PIN-koodilla, salasanalla tai biometrisellä todennuksella. Se tukee myös houkutusmoodia ja antaa kunniamerkkejä, jotka ilmoittavat sinulle murtautumisyrityksistä. Voit myös pitää joitain salaisia ​​yhteystietoja iPhonessa ja iPadissa.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 1,99 dollaria)

ladata

9. Avast Security & Privacy - Pysy suojattuna viruksilta

Avast Security and Privacy -sovellus ei ole uusi nimi virustentorjunta-alalla. Sovelluksessa on vapaasti käytettäviä ominaisuuksia, kuten uhkien ja haavoittuvuuksien skannaus, haitallinen verkkosivustojen esto, WiFi-suojaus, yhden tilin henkilöllisyyden suojaus ja valokuvavarasto 40 valokuvalle. Ensiluokkaisella tilauksella voit kuitenkin suojata kaikki tilisi henkilöllisyydeltä ja valokuvavaraston rajoittamattomille valokuville. Näiden lisäksi saat myös VPN-suojauksen premium-tilauksellasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,49 dollaria)

ladata

10. iDiscrete - Salainen tiedostojen hallinta

iDescrete julkaisi äskettäin version 3.0, ja on sanomattakin selvää, että se on jokaisen pennin arvoinen. Asentamalla tämän sovelluksen investoit yksityisen sisällön, mukaan lukien kuvat, videot ja muut tiedostot, suojaamiseen. Se tukee melkein kaikkia tiedostomuotoja ja varmistaa, ettei kukaan pääse niihin ilman lupaasi.

Ehkä täydellisyys, jolla sovellus on kehitetty, innostaa kehittäjiä antamaan sille tämän nimen.

Hinta: $2.99

ladata

Suojaa iPhone näillä parhailla tietoturvasovelluksilla

Edellä luetelluista sovelluksista minulla on joitain niistä laitteellani ja varmistan niiden käytön ajoittain. Uskon vakaasti, että on välttämätöntä jättää mitään aukkoa kenellekään hyödyntämään henkilökohtaista tilaa.

Mikä on mielipiteesi tästä? Jaa alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • iPhone- ja iPad-sovellukset yrittäjille
 • Parhaat Stargazing-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Video Player -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka estää iPhone-sovelluksia seuraamasta sinua

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found