Parhaat tulostussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Et koskaan tiedä, milloin joudut ehkä tulostamaan iPhonesta ja iPadista, jotta saat paperikopion jostakin, olipa kyseessä sitten valokuva, asiakirja, sähköposti jne. Onneksi on erittäin helppoa modernisoiduilla tulostimilla, jotka eivät tarvitse kaapeleita tai tietokonetta työskennellä. Voit vain napata yhteensopivan sovelluksen, valita tulostettavan sisällön, mukauttaa asetuksiasi ja saada paperikopiot muutamassa minuutissa. Se on kätevä sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen käyttöön. Joten hyödynnä tätä tekniikkaa parhailla tulostussovelluksilla iPhonelle ja iPadille.

 1. HP Smart
 2. Canon PRINT Inkjet / SELPHY
 3. Epson iPrint
 4. Readdle-tulostin Pro
 5. PrinterShare
 6. Tulosta n Jaa
 7. PrintCentral Pro
 8. PrintDirect iPhonelle
 9. Tulosta KAIKKIIN tulostimiin
 10. Prime Print
 11. Tulostin päällä

1. HP Smart

HP-tulostimet ovat suosituimpia kaikkialla maailmassa, ja tämä kumppanisovellus on erinomainen tapa hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit määrittää ja hallita tulostinta suoraan sovelluksesta ja tulostaa iPhonesta tai iPadista tien päällä.

Voit myös kopioida, skannata ja jakaa tiedostoja mobiililaitteestasi pilveen tai ympärilläsi oleville ihmisille. Ota asiat askeleen pidemmälle muokkaamalla ja parantamalla kohteita ennen tulostamista. Voit säätää asiakirjojen, suodattimien ja tekstin valokuvien kylläisyyttä, kontrastia ja kirkkautta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Canon PRINT Inkjet / SELPHY

Tämä on go-to-sovellus niille, jotka omistavat Canon-tulostimia. Se on erityisen hyvä valokuvien ja taideteosten tulostuksessa. Sen asentaminen on helppoa, ja se muodostaa yhteyden tulostimeen nopeasti ja turvallisesti.

Se tarjoaa valokuvien rajauksen, ja voit tulostaa jopa 20 erilaista kuvaa kerralla. Lisäksi se toimii myös skannerisovelluksena asiakirjojen ja valokuvien sieppaamiseen ja tallentamiseen PDF- tai JPEG-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Epson iPrint

Jos sinulla on Epson-tulostin, tämä sovellus on pakko lähettää töitä kätevästi iPhonesta riippumatta siitä, missä olet. Siinä on myös etätulostustoiminto, jonka avulla voit tulostaa mistä päin maailmaa tahansa sähköpostin avulla.

Voit jopa tulostaa suoraan pilvipalveluista, kuten Box, Dropbox, Google Drive ja Microsoft OneDrive. On paljon edistyneitä ominaisuuksia tulosteiden laadun ja ulkonäön säätämiseksi. Lisäksi sovelluksen avulla on helppo tietää tulostimesi mustetasot ja tila.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Tulostin Pro by Readdle

Readdle on tunnetusti luomassa huipputason tuottavuutta koskevia sovelluksia, ja tämä tulostusratkaisu on merkittävä ratkaisu. Se toimii minkä tahansa wifi- tai USB-tulostimen kanssa. Asennuksen jälkeen voit valita sen laitteesi ”Avaa sisään…” -vaihtoehdosta. Joten voit saada paperikopioita asiakirjoista, sähköpostin liitetiedostoja Mailista jne.

Lisäksi vain muutamalla napautuksella voit ladata ja tulostaa tiedostoja pilvitallennustilasta, kuten Google Drive tai Dropbox. Muuta Safarissa osoiterivissä "http" muotoon "phttp" ja napauta Siirry. Tämä avaa verkkosivun Printer Pro -sovelluksessa, josta voit lähettää sen tulostimellesi.

Hinta: $6.99

ladata

5. PrinterShare

Tämä sovellus tukee monenlaisia ​​tulostimia ja antaa sinulle paperikopioita valokuvista, yhteystiedoista ja verkkosivuista. Voit jopa kopioida sisältöä sovelluksista, kuten Mail, Safari ja Muistiinpanot, ja liittää se PrinterShare-tulostukseen.

Se tukee AirPrintiä, wifi-tulostusta ja Google Cloud Printing -palvelua. Täyden toiminnon avaamiseksi sinun on päivitettävä Premium-versioon ostamalla sovellus. Voit tulostaa mistä päin maailmaa tahansa, käyttämällä Internetiä ja yhteensopivaa konsoliohjelmistoa, joka on asennettu tietokoneeseen vastaanottopäässä.

Hinta: Ilmainen (PrinterShare Mobile Premium Key - 4,99 dollaria)

ladata

6. Tulosta n Jaa

Tässä on toinen sovellus, jolla voit nauttia poikkeuksellisen kätevästä tulostuksesta liike- tai henkilökohtaiseen käyttöön. Tulostettavien tiedostojen valitseminen on erittäin helppoa, olivatpa ne sitten valokuvia tai asiakirjoja. Voit jopa vetää ja pudottaa tiedostoja muista sovelluksista ja verkkosivujen osoitteista Safarista katsellaksesi ja tulostamalla iPadilla.

Voit myös tulostaa tietokoneen kautta mihin tahansa USB- tai Bluetooth-tulostimeen. Lisäksi se toimii myös AirPrint-tulostimien kanssa. Se on täysin integroitu Evernoteen mukavuuden lisäämiseksi, ja sen avulla voit käyttää monia pilvipalveluja, kuten Google Drive, iCloud ja Dropbox.

Hinta: $6.99

ladata

7. PrintCentral Pro

Tässä on paras ratkaisu kaikkiin tiedostojen hallinnan, asiakirjojen siirron ja tulostuksen tarpeisiin. Voit tulostaa mille tahansa wifi-tulostimelle ja säätää kätevästi tekijöitä, kuten kaksipuolinen tulostus, harmaasävy, sivualue, kuvan koko, paperikoko jne.

Se on vakiintunut sovellus, joka on saanut paljon arvostusta. Esimerkiksi se esiintyi Applen App Store -kaupan "What's Hot" -palvelussa. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus yhdistää eri pilvitallennuslaatikot tiedostojen siirtämiseksi niiden ja muiden laitteiden välillä.

Hinta: $5.99

ladata

8. PrintDirect iPhonelle

Tulostaminen iPhonesta on helppoa tämän kätevän sovelluksen avulla, joka voi toimia useimpien wifi-tulostimien kanssa. Sähköpostista ja liitteistä kontakteihin, kalentereihin, verkkosivuihin, asiakirjoihin, valokuviin ja pilvipalvelintiedostoihin se voi käsitellä mitä tahansa siihen heittämäsi.

Lisäksi jos kohtaat ongelmia, siellä on erinomainen tukitiimi, joka auttaa sinua. Sovellus on monipuolinen ja hyödyllinen useille muille toiminnoille, kuten tiedostojen pakkaaminen ja purkaminen, sähköpostin hallinta jne.

Hinta: Ilmainen (Koko asiakirjan katselu ja tulostus -sovelluksen päivitys - 4,99 dollaria)

ladata

9. Tulosta KAIKKIIN tulostimiin

Tämä sovellus on ehdoton välttämättömyys, jos joudut koskaan tulostamaan asioita iPhonesta. Se on tehokas, sillä on todellisia käyttömahdollisuuksia ja sen avulla voit maksimoida ajan ja työnkulun. Se toimii useimpien verkko- tai wifi-tulostimien kanssa ja antaa sinun tulostaa tietokoneen kautta USB- tai Bluetooth-tulostimiin.

Tulosta helposti asiakirjat, verkkosivut, valokuvat, yhteystiedot, sähköposti, puhelinnumerot jne. Ja muunna PDF-tiedostoiksi napauttamalla. Lisäksi se on erinomainen valinta myös pienille yrityksille, koska voit tulostaa lähetys- tai muita tarroja Dymo 400 & 450 LabelWriters -laitteilla.

Hinta: $1.99

ladata

10. Prime Print

Jos olet turhautunut tulostimesi valmistajien ensimmäisen osapuolen sovelluksesta, tässä on toimiva vaihtoehto. Sen avulla on helppo tulostaa erilaisia ​​asiakirjoja suoraan iPhonesta tai iPadista.

Samalla se antaa sinulle runsaan hallinnan tulostusmuotoon ja asetteluun. Se on helppo ymmärtää ja kätevä käyttää hetkessä. Se on yhteensopiva monien wifi-yhteensopivien mustesuihku-, sivu- ja monitoimitulostimien kanssa.

Hinta: $2.99

ladata

11. Tulostin päällä

Tämän iOS-tulostussovelluksen avulla voit tulostaa iPhonesta tai iPadista millä tahansa yhteensopivalla tulostimella, joko kotona, työpaikalla tai julkisessa tulostuksessa. Siihen sisältyy laitteen sijaintipalveluiden käyttö lähellä olevien tulostimien löytämiseen ja yhteyden muodostamiseen niihin.

Lisäksi sovellus tunnistaa automaattisesti käytettävissä olevat PrinterOn Enterprise -tulostimet ja muut palvelut. Voit käyttää yli 10000 julkista tulostuspaikkaa maailmanlaajuisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Mitä näistä tulostussovelluksista sinulla on iPhonessa ja iPadissa? Kerro meille mieltymyksesi alla olevissa kommenteissa. Älä myöskään unohda muita hyviä yrityssovelluksia, jotka voivat auttaa sinua.

Voit myös lukea

 • Parhaat faksisovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Asiakirjanluontisovellukset iOS: lle
 • Parhaat laskusovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Esittelysovellukset iPadille ja iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found