iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -ominaisuudet

IPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat vihdoin saapuneet! Uuden muotoilun myötä uudet iPhonet näyttävät todella vaikuttavilta. Lisäksi he ovat pakanneet tehokkaampiin sisäpohjoihin. Tutustu perusteellisesti iPhone 8: n ja 8 Plus: n ominaisuuksiin saadaksesi selville, mitä heillä on tarjottavanaan!

Ilman mitään epäilyksiä, iPhon

e x -ominaisuudet ovat varastaneet kaiken ukkosen mediatapahtumassa. Mutta se ei tarkoita, että sen kahdessa muussa sisaruksessa ei olisi kelloja ja pilliä.

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -ominaisuudet

iPhone 8/8 Plus -suunnittelu

iPhone 8 ja 8 Plus on peitetty lasilla edessä ja takana. Väririntamalla ei ole paljon vaikutusta. Pariskuntia on saatavana hopeanvärisenä, avaruusharmaana ja kultaisena

Joitakin muita suunnittelun ominaisuuksia ovat räätälöity alumiiniseos, lasilla on seitsemän kerroksen värillinen prosessi, sisäinen teräs ja kuparirakenne. Lasi on kaikkien aikojen kestävin älypuhelimessa.

Lasikuori saattaa pelottaa monia käyttäjiä sen kestävyydestä ja myös sen suojaamisesta. Yllätykseksesi 8 ja 8 Plus on suljettu veden- ja pölytiiviyden vuoksi.

iPhone 8/8 Plus -näyttö

Kuten aina, Apple on edelläkävijä toimittanut maailmanluokan näyttöjä. Uusissa näytöissä on True Tone, joka mukauttaa värin ja lämpötilan ympäristön valoon.

Ääni

Uudet stereokaiuttimet ovat 25 prosenttia kovempia kuin iPhone 7 ja tarjoavat myös syvemmän basson.

Suoritin

Apple näyttää vihdoin liittyvän tehonsiraliigaan julkaisemalla uuden tehokkaan sirun, A11 Bionicin. Kaikkien aikojen tehokkain siru älypuhelimessa. Siinä on kuusi ydintä 64-bittistä, kaksi suorituskykyistä ydintä ja neljä erittäin tehokasta ydintä. Lisäksi sillä on toisen sukupolven suorituskyvyn ohjaimet, jotka tekevät kaikesta nopeamman.

iPhone 8 ja 8 Plus saavat virtansa A11: stä, jossa on uusi kuvaprosessori, nopeampi hämärässä automaattitarkennus ja uusi laitteiston kohinanvaimennus.

Lisäksi ne saavat virtansa uudesta Applen suunnittelemasta näytönohjaimesta, joka on 30 prosenttia nopeampi kuin A10.

iPhone 8/8 Plus -kamera

Kamera ei ole enää minkään puhelimen ja erityisesti iPhonen lisäominaisuus. On erityinen joukko käyttäjiä, jotka ostavat puhelimen vain upealle kameralle. Toistaiseksi Apple ei ole koskaan pettynyt niin kauan kuin kamera on huolissaan. Uudet iPhone-puhelimet on rikastettu aivan uudella 12 megapikselin kennolla, joka tarjoaa 83 prosenttia enemmän valoa ja energiatehokkuutta.

Tavallisessa iPhone 8: ssa on OIS, kun taas 8 Plus: ssa on kaksi 12mp-anturia, f1.8 ja f2.8 teleobjektiivissa.

Tämä kamera tulee olemaan asia niille, jotka eivät pääse suorittimien, grafiikkasuoritinten ja CoreML: n rikkaruohoihin.

Uudet kaksoiskameran ominaisuudet, nimeltään “Portrait Lighting”: kaksoiskamerat tunnistavat syvyyden ja muokkaavat valaistusta samalla, kun sommittelet kuvan.

Siellä on myös uusi valikko haluamasi valotehosteen valitsemiseksi. "Nämä eivät ole suodattimia, tämä on reaaliaikainen analyysi kohteen kasvojen valosta."

Sen selittämiseksi yksinkertaisemmin iPhone 8 -sarjan voidaan sanoa olevan ensimmäinen iPhone, joka on todella luotu lisätyn todellisuuden käyttöön. Jopa A11 Bionicin CPU, GPU ja kuvakenno on viritetty AR: lle.

Yhteydet

Tulevaisuus on langaton. iPhone 8: ssa on LTE Advanced, BT 5.0 ja lasinen takaosa langatonta latausta varten!

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus hinta ja julkaisupäivä

  • Apple iPhone 8 64 Gt: n hinta on 699 dollaria, kun taas on myös 256 Gt: n versio, mutta hintaa ei ole vielä saatavilla
  • IPhone 8 Plus maksaa 799 dollaria 64 Gt: lle, eikä 256 Gt: n version hintaa ole tällä hetkellä saatavilla

Ennakkotilaukset alkavat 15. syyskuuta ja lähettäminen alkaa 22. syyskuuta. IOS 11 on tulossa 19. syyskuuta vain antamaan sinulle lisää uutisia.

Sinun Take?

Vaikka iPhone 8: lla ja 8 Plus: lla ei ehkä ole ollut joitain huomiota herättäviä ominaisuuksia, ne ovat ehdottomasti tehokkaampia ja tyylikkäempiä kuin edeltäjänsä. Mitä mieltä olet heistä? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Lue myös:

  • Apple Watch Series 3: n ominaisuudet
  • Apple TV 4K -ominaisuudet

Uusimmat viestit