Kuinka muuntaa hidastettu video normaaliksi videoksi iPhonessa ja iPadissa

iPhonen hidastetut leikkeet, jotka on tallennettu 120 tai 240 kuvaa sekunnissa, ovat uskomattomia katsella. Mutta käyttötapauksestasi ja mieltymyksistäsi riippuen, haluat ehkä muuntaa hidastetun videon tavalliseksi leikkeeksi, joka toistetaan säännöllisesti. Joten, jos mietit, miten voit muuttaa lapsesi slo-mo-videon, joka puhaltaa syntymäpäiväkynttilöitä tai kuperkeutuu normaaliksi videoksi iPhonessa tai iPadissa, tässä on nopeita vaiheita tämän tekemiseen.

Kuinka muuntaa hidastettu video normaalinopeuksiseksi videoksi iPhonessa ja iPadissa

 1. Avaa Kuvat-sovellus ja pysy Albumit-välilehdessä. Selaa alaspäin ja napauta kohtaa ”Mediatyypit” Slo-mo. Napauta videota avataksesi sen koko näytössä.
 2. Näpäytä Muokata.
 3. Näet ohuen liukusäätimen, jossa on pystysuorat valkoiset viivat. Vaikka osa, jonka viivat ovat leveästi toisistaan, edustaa hidastettua vaikutusta, päissä olevat osat, tiiviin linjan kanssa, edustavat normaalinopeutta. Kaksi liukusäädintä jakaa molemmat segmentit. Kosketa liukusäädintä ja vedä sitä kohti toista. Kaikki leveät viivat kohdistuvat tiiviisti. Tämä tarkoittaa, että videota toistetaan nyt vakionopeudella. Voit tarkistaa napauttamalla kolmion toistopainiketta.
 4. Näpäytä Tehty.

Hidastettu video muunnetaan onnistuneesti tavalliseksi videoksi.

Hylkää tämä muutos napauttamalla MuokataPalaaPalaa alkuperäiseen. Voit myös käyttää liukusäätimiä säätääksesi sen leikkeen osan, jonka haluat toistaa hitaalla tai normaalilla nopeudella.

Huomautuksia:

 • Jopa muuntamisen jälkeen normaali video, se on edelleen lueteltu Slo-mo-luokassa.
 • Muuntaminen ei vähennä videon kokoa.
 • Et voi muuntaa tavallisia iPhone-videoita, jotka on kuvattu 30 kuvaa sekunnissa tai 24 kuvaa sekunnissa, slo-mo-muotoon Valokuvat-sovelluksella. Mutta voit käyttää tähän työhön iMovieä tai muita iPhonen tai iPadin muokkaussovelluksia.

Kirjautua ulos

Mitä mieltä olet tästä? Otatko usein Slo-mo-videoita, vai onko se harvinaista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Vaikka olisit täällä, se olisi täydellinen tilaisuus tarkastella joitain parhaita kameran vinkkejä ja vinkkejä iPhone 11 Prolle.

Lisäksi saatat löytää alla olevat linkit informatiivisiksi ja aikasi arvoisiksi. Katsokaa.

 • Paras kimppu iPhonelle 11 Pro Max
 • Videoiden yhdistäminen iPhonessa ja iPadissa
 • Hidastetun videotallennusnopeuden muuttaminen iPhonessa
 • VITA-videonmuokkaussovellus iPhonelle ja Androidille: Muokkaa videoita ilmaiseksi

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found