Kuinka korjata iMessage on sallittava tämän viestin lähettämiseksi -ongelma

iMessage on yksi Apple-laitteiden ydinsovelluksista. Apple Inc: n ekosysteemilleen kehittämät pikaviestipalvelut ovat viime aikoina kohdanneet joitain virheitä. Jos olet nähnyt viestin 'iMessage on sallittava tämän viestin lähettämiseksi' -ponnahdusikkunan iMessage-sovelluksessasi, olet päätynyt oikeaan paikkaan, koska aion antaa pari ratkaisua siihen.

No, jos olet iPhone-käyttäjä, tiedät iMessagen merkityksen. Tällä Applen viestipalvelulla on paljon enemmän apuohjelmia verrattuna muihin vastaaviin. Voit lähettää ja vastaanottaa Apple Pay -rahaa, pelata pelejä, jakaa sijaintia ja paljon muuta. Kaikki Apple-laitteen natiiviviestisovelluksesta. Näiden apuohjelmien ansiosta iMessage on olennainen ja olennainen osa Applen ekosysteemiä.

Ratkaisuja 'iMessage on sallittava tämän viestin lähettämiseen' -virheen korjaamiseksi?

Ratkaisu # 1. Tarkistetaan iMessage Server

Tarkista iMessagen palvelinasetukset käymällä Apple System Status -sivulla ja tarkistamalla iMessagen piste. Jos se on vihreä, iMessage-palvelimesi on täysin kunnossa eikä palvelin ole poissa käytöstä. Jos ei, palvelin ei toimi, ja sinun on odotettava, kunnes palvelin palautuu.

Ratkaisu # 2. Viestien tai säikeiden poistaminen

Voit yrittää poistaa viestejä tai keskusteluketjuja (poista ketju, jos saat virheilmoituksen yrittäessäsi lähettää viestiä kyseisessä säikeessä.) Tämä ratkaisu on toiminut parille käyttäjälle, ja se voi myös auttaa sinua.

Ratkaisu # 3. Käynnistä iPhone uudelleen

Tämä ratkaisu on kuin vuosikertainen ratkaisu suurimmalle osalle laitteissamme kohtaamista virheistä. Joten yritä käynnistää iPhone uudelleen ongelman ratkaisemiseksi. Koska Apple ei ole vielä antanut virallista ratkaisua tähän virheeseen, saatat joutua kokeilemaan erilaisia ​​permutaatioita ja yhdistelmiä sen ratkaisemiseksi.

Ratkaisu # 4. IMessagen käytöstä poistaminen ja ottaminen uudelleen käyttöön

Yritä poistaa iMessage käytöstä siirtymällä kohtaan asetuksetiMessagekytke pois päältä. Kun olet poistanut iMessages-sovelluksen käytöstä, odota muutama minuutti, ennen kuin otat sen uudelleen käyttöön noudattamalla samoja vaiheita. Tämä ratkaisu saattaa toimia, koska virheen mukaan sinun on otettava iMessage käyttöön viestin lähettämiseksi. Kokeile.

Ratkaisu # 5. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään iMessagesiin

Jos iMessagen käyttöönotto ja poistaminen käytöstä ei onnistunut, kokeile kirjautua ulos ja kirjautua sisään iMessagessa. Voit tehdä tämän seuraamalla näitä vaiheita asetuksetViestitLähetä vastaanotaApple IDKirjaudu ulos. Kun kirjaudut ulos iMessagesta, sinun on käynnistettävä iPhone uudelleen ja kirjauduttava sisään samalla tavalla.

Ratkaisu # 6. Nollaa verkkoasetukset

Voit yrittää nollata verkkoasetukset ratkaistaksesi 'iMessage on sallittu tämän viestin lähettämiseksi' -virheen iPhonessa tai muissa Apple-laitteissa.

Voit nollata verkkoasetuksesi asetuksetKenraaliNollaaNollaa verkkoasetukset → Syötä Salasana ja Vahvistaa. Tällöin WiFi-verkot, APS ja muut verkkoasetukset poistetaan, mutta eivät tietojasi tai muita tiedostoja.

Ratkaisu # 7. Nollaa kaikki asetukset

Jos verkkoasetusten nollaaminen ei ratkaise ongelmaa, voit nollata kaikki iPhonen asetukset ja yrittää myöhemmin lähettää iMessages.

Kaikille iPhonen asetuksille sinun on mentävä asetuksetKenraaliNollaaNollaa kaikki asetuksetAnna salasanasi ja vahvista. Tämä palauttaa asetukset, mutta ei tietojasi.

Ratkaisu # 8. Palauta iPhone palautustilassa

Valitettavasti, jos mikään yllä olevista menetelmistä ei toimi, tämän pitäisi olla viimeinen keino. Mutta kaikki ei ole kadonnut, koska jos palautat iPhonen palautustilassa, pystyt palauttamaan kaikki tietosi takaisin koko prosessin jälkeen.

Palauttamiseksi sinun on liitettävä iPhone Windows-tietokoneeseesi tai Maciin iTunes-tililläsi. Kun olet liittänyt iPhonen tietokoneesi käynnistykseen iTunesKäynnistä iPhone pakotetusti uudestaan ​​mallin mukaan → Napauta Palauta Iphone ja seuraa näytön ohjeita. Ja sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan ongelma.

Kirjautua ulos…

Kuten aiemmin sanoin, Apple ei ole vielä antanut virallista lausuntoa ja ratkaisua tähän ongelmaan, joten sinun on oltava kärsivällinen ja kokeillut erilaisia ​​permutaatioita ja yhdistelmiä sen ratkaisemiseksi. Toivon, että iMessage on sallittava tämän viestin lähettämiseksi -virhe on ratkaistu. Auta muita kommentoimalla sinulle sopiva menetelmä, jotta he voivat myös kokeilla sitä.

Haluat ehkä myös lukea:

  • Lukukuittausten poistaminen käytöstä iMessagessa iPhonessa
  • IMessagen määrittäminen oikein useille laitteille
  • Lähetä käsinkirjoitetut iMessages iPhonessa tai iPadissa
  • Käyttäjän poistaminen iMessage-ryhmästä iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found