Kuinka korjata iPhonen aktivointivirhe: Kokeile näitä 7 ratkaisua

Harvinaisissa tapauksissa saatat nähdä iPhonen aktivointivirheen, joka estää sinua viimeistelemästä asennusta. Tämän seurauksena sinulla on käyttökelvoton laite. Mutta älä huoli, koska tämä on asia, joka voidaan korjata helposti seuraamalla alla olevia ratkaisuja. Aktivoidaan iPhone onnistuneesti saavuttamalla perussyy.

 • Mahdolliset syyt aktivointivirheeseen iPhonessa
 • 7 tapaa korjata iPhonen aktivointivirhe

Mahdolliset syyt aktivointivirheeseen iPhonessa

Ennen ratkaisuihin siirtymistä olisi viisasta käyttää hetki ja ymmärtää miksi kohtaat iPhonen aktivointivirheitä. Se voi johtua seuraavista syistä tai niiden yhdistelmästä.

 • Aktivointipalvelin Applen päästä voi olla poissa käytöstä.
 • Internet-yhteydessä voi olla vika.
 • SIM-korttia ei ehkä tueta. Tai operaattorillasi saattaa olla ongelmia, mikä johtaa aktivointivirheisiin heiltä ostetulla iPhonella.
 • Aktivointilukko on asetettu laitteeseen.
 • iTunes ei pysty vahvistamaan iPhoneasi.
 • Laitteessasi on valmistusvirhe. (Hyvin harvinainen, mutta mahdollista.)

7 tapaa korjata iPhonen aktivointivirhe

Nyt kun tiedämme syistä, tässä on mahdolliset ratkaisut ongelman ratkaisemiseksi onnistuneesti ja tekemään iPhonestasi jälleen upea!

 1. Tarkista Applen järjestelmän tilasivu
 2. Käynnistä iPhone uudelleen
 3. Käytä luotettavaa Wi-Fi-verkkoa matkapuhelinverkon sijasta
 4. Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen
 5. Yritä aktivoida iPhone tietokoneella
 6. Ohita aktivointilukko
 7. Ota yhteyttä Applen tukeen

1. Tarkista Applen järjestelmän tilasivu

Enemmän kuin korjaus, se on ensisijainen tarkistuspiste ennen kuin tarkastelemme muita ratkaisuja.

Siirry Applen järjestelmän tilasivulle ja katso, onkoiOS-laitteen aktivointi‘Vieressä on vihreä piste tai ei.

Jos se ei ole käytettävissä, et voi tehdä paljon, paitsi odottaa jonkin aikaa. Useimmissa olosuhteissa Apple korjaa nopeasti tällaisten välttämättömien palveluiden ongelmat. Kun se on hoidettu, voit aktivoida laitteesi.

2. Käynnistä iPhone uudelleen

Jos prosessi jumittuu, uudelleenkäynnistys on erinomainen ratkaisu, joka yleensä korjaa tällaiset ongelmat.

Jos iPhonessa on Koti-painike, sammuta se virtapainikkeella.

Kasvotunnuksella varustetuissa iPhone-malleissa paina sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuspainiketta yhdessä.

Jos tarvitset apua, meillä on täydellinen opas minkä tahansa iPhonen käynnistämiseen uudelleen.

Kun olet odottanut vähintään 30 sekuntia, käynnistä iPhone ja seuraa näytön aktivointivaiheita.

3. Käytä luotettavaa Wi-Fi-verkkoa matkapuhelinverkon sijasta

Sinulla on oltava Internet-yhteys (tai iTunes tai Finder) aktivoidaksesi iPhonen.

Yleensä iPhonen aktivoiminen mobiilidatan avulla ei ole ongelma. Noudata kuitenkin näytön ohjeita ja muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon, jos kohtaat ongelmia. Kun olet tehnyt tämän, olemassa olevia aktivointiongelmia ei ehkä enää ole!

merkintä: Jos Wi-Fi-reitittimessä on VPN käytössä tai se käyttää muokattuja DNS-asetuksia, yritä muodostaa yhteys toiseen verkkoon.

4. Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen

Kaikissa moderneissa iPhone-laitteissa on SIM-lokero oikealla puolella. Ota SIM-kortti ulos pakkauksessa olevasta ejektorityökalusta. Aseta se takaisin. Varmista, että lokero sulkeutuu täydellisesti eikä ole löysällä.

Varoitus! Käytä iPhonen mukana toimitettua SIM-korttilokeroa. Eri mallin SIM-lokero ei välttämättä toimi sinun. Jos pakotat, se voi jopa jumittua ja aiheuttaa fyysisiä vahinkoja!

5. Yritä aktivoida iPhone tietokoneella

Jos jaetut ratkaisut eivät toimi, yritä aktivoida Macilla tai PC: llä. Aloita liittämällä iPhone tietokoneeseen Lightning-kaapelilla.

Jos sinulla on Windows PC tai Mac, jossa on macOS Mojave tai vanhempi, Käynnistä iTunesja napsauta pientä iPhone-kuvaketta. Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi, avaa Finder ja napsauta iPhonea vasemmasta sivupalkista.

ITunesissa tai Finderissa, jos näetMääritä uudeksiTaiPalauta varmuuskopiosta, Se tarkoittaa, että iPhone on jo aktivoitu. Käynnistä se uudelleen, ja sinun pitäisi pystyä viimeistelemään jäljellä oleva asennusprosessi.

Jos näet SIM-korttiin liittyvän virheilmoituksen, ota yhteyttä operaattoriin.

Ja jos siinä lukeeaktivointitiedot olivat virheellisiä"Tai"aktivointitietoja ei voitu saada laitteesta, Sinun on laitettava iPhone palautustilaan, päivitettävä tai palautettava laite ja asennuksen loppuun.

6. Ohita aktivointilukko

Yritätkö aktivoida ennalta omistetun iPhonen? Näetkö näytön, jossa lukeeAktivointilukko? ”Jos kyllä, se tarkoittaa, että tämä laite on edelleen sidottu edellisen omistajan Apple ID: hen.

Jos kuitenkin aktivoit iPhonen palautuksen tai DFU-tilan jälkeen, se on todennäköisesti Apple ID. Yritä selvittää se näytöllä näkyvän Apple ID: n ensimmäisestä aakkosesta.Kirjoita Apple ID -salasanasi, ja olet hyvä mennä. Jos unohdit salasanan, opi vaihtamaan se.

Mutta jos Apple ID ei ole sinun, tässä on ohjeet aktivointilukon ohittamiseen.

7. Ota yhteyttä Applen tukeen

Lopuksi, jos mikään ei tunnu toimivan, ota yhteyttä Apple-tukeen. Voit käyttää puhelua, chattia, Applen tukisovellusta toisella iOS-laitteella tai jopa tavoittaa ne Twitterin kautta!

Jos he eivät pysty ratkaisemaan ongelmaa etänä, saattaa olla aika viedä laite Apple Storeen tai valtuutettuun huoltokeskukseen fyysistä tarkastusta varten. Jos uudessa iPhonessasi on valmistusvirheitä, saatat olla oikeutettu saamaan upouuden korvauksen ilmaiseksi.

Käärimistä

Koska olen käyttänyt, aktivoinut ja asentanut useita iOS-laitteita vuosien ajan, olen varma, että yksi yllä olevista ratkaisuista korjaa iPhonen aktivointivirheet. Jos minun on tehtävä päätös ja valittava kaksi tärkeintä korjaustani, se käynnistää laitteen uudelleen ja yrittää uudelleen ja muodostaa yhteyden vakaan nopeaan Wi-Fi-verkkoon.

Mitä mieltä olet iPhonen aktivointiongelmasta? Pystyitkö korjaamaan sen tämän oppaan avulla? Kuulkaamme sitä alla olevasta kommenttiosasta.

Viimeinkin haluaisin kutsua sinut lukemaan upean viestimme, jossa puhutaan 18 tehtävästä uuden iPhonen perustamisen jälkeen!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found