Paras iPhone 6s Plus -panssarilasi vuonna 2021

Näytönsuoja toimii älypuhelimesi ensimmäisenä puolustuslinjana. Olipa kyse raakojen naarmujen estämisestä tai sormenjälkien estämisestä, ne toimivat pakollisena suojana herkälle kosketusnäytölle. Ottaen huomioon, kuinka tärkeää on pitää kosketusnäyttö suojattuna, olemme koonneet kiitettävän luettelon parhaista iPhone 6s Plus -puhelimista.

1. Maxboost

Maxboost on joka tuuma paras näytönsuoja, jonka tarkoituksena ei ole muuta kuin suojata iPhonea naarmuilta, iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Vain 0,2 mm: n paksuudella se on uskomattoman ohut.

Pyöristetyt reunat parantavat yhteensopivuutta maksimaalisesti vaarantamatta käyttökokemusta. Kosketus tarkoittaa, että kun asennat kannen 5,5 tuuman näyttöön, verkkokalvon HD-näyttö kutoo edelleen taikaa tavalliseen tapaan. Estämällä sormenjäljet ​​se pystyy säilyttämään herkkyytensä pitkään.

USP: 99% kosketusnäytön tarkkuus

Tutustu Amazoniin

2. Supershieldz

Karkaistun lasin näytönsuojamme luettelo on epätäydellinen ilman Supershieldz-tuotteita. Tämä kahden näytönsuojan pakkaus on tarkoitettu iPhone 6s Plus -laitteellesi suojaamaan näyttöä naarmuilta. Kuplaton näytönsuoja on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, jossa on 100% kuplaton liima. Tämä varmistaa nopean ja helpon asennuksen eikä jätä jäännöksiä, kun irrotat kalvon.

Supershieldz on valmistanut tämän 0,3 mm: n lasisuojan, jonka kovuus on 9H, mikä pitää naarmut poissa ja poistaa sormenjäljet. Hanki 99,99% HD-tarkkuus ja koe alkuperäinen kosketuskokemus premium-laitteesi käytön aikana.

USP: 99,99% teräväpiirtotarkkuus

Tutustu Amazoniin

3. amFilm

Mikä erottuu amFilm-karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla, on paksuus 0,3 mm. Se asettuu täydellisesti laitteen näyttöön ja tarjoaa 99,9% läpinäkyvyyden.

Oleofobisen pinnoitteen ansiosta 9H-kovuus auttaa suojaamaan laitteen näyttöä tyhjästä. Koska se on erittäin herkkä kosketukselle, sinulla on hauskaa käyttää 3D Touchia iPhone 6s Plus -laitteessasi. Korkealaatuinen materiaali on todellinen salaisuus sen takia, että se on erittäin kestävä.

USP: Luonnollinen katselukokemus

Tutustu Amazoniin

4. JETech

JETech-näytönsuojan mukana tulee huippuluokan kovuus, joka tekee sen kovemmaksi kuin veitsi. Se on rakennettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista; se on suunniteltu suojaamaan iPhonen näyttöä kaikilta ruma naarmuilta.

Näytönsuoja on helppo asentaa, eikä se jätä jälkiä. Paksuuden ollessa 0,33 mm, se tarjoaa suuren läpinäkyvyyden varmistaaksesi, että katselukokemus on optimaalinen. Voit täysin luottaa siihen, että se säilyttää korkean herkkyytensä pitkään.

USP: 0,33 mm korkealaatuinen karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

5. Witkeen

Apple esitteli iPhone 6s -sarjassaan 3D Touch -ominaisuuden, jonka avulla voit käyttää joitain ominaisuuksia nopeasti. Kun ostat näytönsuojan, varmista, että se on 3D Touch -yhteensopiva. Witkeen tuo korkealaatuisen karkaistun lasin näytönsuojan iPhone 6s Plus -puhelimeesi.

Jotta se olisi herkkä, Witkeen on suunnitellut erittäin ohuen näytönsuojan, jonka paksuus on vain 0,33 mm. Kun olet vuorovaikutuksessa älypuhelimen kanssa, et koskaan tunne, että sormiesi ja näytön välillä on ohut suojakerros.

USP: Erittäin herkkä elokuva

Tutustu Amazoniin

6. YLIKOTE

UPPERCASE DuraGlass on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasimateriaalista, joka antaa sille tarpeeksi voimaa kestää ikäviä naarmuja ja kestää pitkään. Alan johtavan kovuuden lisäksi se tarjoaa halutun suojan iPhonen kosketusnäytölle.

Oleofobinen pinnoite vahvistaa rakennustaan ​​torjuakseen kirouksen, lian ja pölyn helposti. Suurella läpinäkyvyydellä ja reagoivuudella se kestää tehtävän ihailtavasti.

USP: 10H kovuus

Tutustu Amazoniin

7. iCarez

Yksi asia, josta pidän paljon iCarez-näytön suojaimessa, on korkea herkkyys. Siinä on 2,5D pyöristetyt reunat, jotka auttavat näytönsuojaa tarjoamaan koko näytön suojan. 9H-kovuus tekee siitä naarmuuntumatonta. Teräväpiirtoinen läpinäkyvyys parantaa käyttökokemusta. Koska se on täysin kuplaton, voit asentaa ja poistaa sen helposti. Lopuksi se ei anna hiki tai lika vahingoittaa katselua ja herkkyyttä.

USP: Kuiva levitys

Tutustu Amazoniin

8. AKWOX

AKWOXin näytönsuojaa arvostetaan äärimmäisen kovuutensa vuoksi. Tämän yhden pakkauksen kahdella näytönsuojalla on 9H-kovuus. Karkaistut lasisuojat tarjoavat pitkäaikaisen suojan. Sen 99,99%: n teräväpiirtotarkkuus ja kosketusnäytön tarkkuus ovat merkittäviä, kun saat korkean vasteen ja läpinäkyvyyden, kun käytät iPhone 6s Plus -laitetta.

Ilman ulkoista apua voit asentaa näytönsuojan puhelimen näytölle. Elokuva vähentää merkittävästi pölyn, öljyn ja sormenjälkien tahroja.

USP: Äärimmäinen kovuus

Tutustu Amazoniin

9. Mr.Shield

Mr.Shield on suosittu nimi kosketusnäytön suojauksen maailmassa. Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja on tarkoitettu iPhone 6s Plus -puhelimelle. Puhelimesi kosketusnäyttö on suojattu naarmuilta ja iskuilta, koska kalvo on valmistettu kirkkaasta HD-ballistisesta lasista.

Mr.Shield antaa sinulle tarkan laserleikatun karkaistun lasin, jossa on pyöristetyt reunat. Nauti 99,99% teräväpiirtotarkkuudesta ja kosketusnäytön tarkkuudesta. Suojan kaarevat reunat eivät anna sen peittää 100% puhelimesi kosketusnäytöstä.

USP: Laserleikattu tarkkuus

Tutustu Amazoniin

10. LÄMPÖTILA

NEARPOW on valmistanut iPhone 6s Plus -puhelimellesi 0,26 mm: n karkaistua lasisuojaa. 2,5D: n pyöreällä reunallaan tämä tuote on erottautunut tarkasti leikatuksi elokuvaksi iPhone-näytölle. Pyöreä reuna antaa sinulle mukavan kahvan tunteen.

Kunkin käyttäjän on erittäin helppo asentaa tämä näytönsuoja; yksi painallus riittää, jotta voit käyttää elokuvaa iPhonessa. Sen pyöreät reunat kiinnittyvät automaattisesti näyttöön ilman vaivaa ja kuplia.

USP: Suuri kosketusnäytön tarkkuus

Tutustu Amazoniin

Käärimistä

Mikä karkaistun lasin näytönsuoja asennetaan iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi? Kerro meille sen nimi ja laatu, joka on sinetöinyt sopimuksen sinulle. Pidän näistä huippukarkaistusta lasista valmistetuista näytönsuojuksista: alan kovin kovuus, korkea läpinäkyvyys ja herkkyys. Lisäksi he voivat pitää poissa hiki ja sormenjäljet.

Haluat ehkä katsoa:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found