Paras kannettava seinälaturi iPhonelle vuonna 2021

Ei ole mitään parempaa kuin kätevä matkalaturi, jonka avulla voit pitää iPhonesi aina ladattuna. IPhonen mukana tuleva Apple-laturi on tarpeeksi viileä (ja pieni), mutta sillä on omat rajoituksensa. Voit ladata vain yhden laitteen. IPhonen kannettavat seinälaturit, joissa on vähintään kaksi USB-porttia oikealla luokituksella, voivat auttaa lataamaan useita laitteita samanaikaisesti.

# 1. Xcentz

Xcentz on tehnyt universaalin virtalähteen sanan todellisessa merkityksessä. Tuskin löydät seinälaturin, joka voi toimia yli 150 maassa maailmassa. Xcentzin yleistä virtalähdettä voidaan käyttää Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Euroopan unionissa, Australiassa ja muissa maissa.

Voit ladata nopeasti neljä laitetta samanaikaisesti sen neljän portin 4.8A USB-ulostulon kanssa. Älykäs xPower-tekniikka suojaa laitettasi ylivirralta, ylikuormitukselta, oikosululta ja korkeilta lämpötiloilta. Ei ole väliä missä olet tällä maapallolla, voit käyttää tätä kannettavaa seinälaturia virtalähteenä useille laitteille, kuten puhelimille, tableteille, kameroille, tietokoneille ja muulle. Tässä on perusteellinen katsaus.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

LUE MYÖS: Vuoden 2020 parhaat yleismatkasovittimet

# 2. EZOPower

EZOPower on valmiiksi pitkäaikainen lataustarvike laitteellesi. Laturi, jolla on kolme pistorasiaa ja kolme USB-porttia, voi tankata jopa kuutta laitetta kerralla.

Portteissa on X3 MOV-siru ja tulenkestävä keraaminen kotelo ylijännitesuojaksi. Se estää myös muut vaarat, kuten ylikuumenemisen, pitääkseen laitteen suojattuna latauksen aikana. Ja kannettavan muotoilun ansiosta voit kantaa sitä mukavasti jopa pienessä taskussa.

USP: Tulenkestävä keraaminen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 3. POWRUI

POWRUI pakkaa tähän tuotteeseen ainutlaatuisen idean, joka toimii myös seinälaturina ja virtapankkina. POWRUI: n erinomainen saavutus on valmistaa tämä kaksi yhdessä -tuotetta niin pienikokoisena. Tämä seinälaturi on poikkeuksellisen kätevä kuljettaa.

Taskulamppu on merkittävä ominaisuus tässä kannettavassa seinälaturissa. Kun tarvitset kirkasta valoa, voit käyttää sen taskulampputoimintoa pimeässä. Erityistä huomiota kiinnitetään erinomaisen muotoilun, jossa on kumipinnoite, joka antaa sinulle mukavan tunnelman.

USP: Taskulamppu-ominaisuus

Tutustu Amazoniin

# 4. RAVPower

Yksi sana, joka kuvaa parhaiten RAVPower-seinälaturia, on ”Vankka”. Siinä on neljä USB-porttia, joiden avulla voit valmistaa useita laitteita kerralla. iSmart 2.0 -tekniikka auttaa sitä tunnistamaan liitetyt laitteet nopeasti ja säätämään lähtöä täydellisesti. Näin ollen laitteesi latautuu huippunopeudella.

Sisäänrakennetut suojavarusteet eivät salli ylikuumenemista, ylikuormitusta ja oikosulua vahingoittaa älypuhelinta. Kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin. Lisäksi RAVPoweria on saatavana vain kahdessa värissä: mustana ja valkoisena.

USP: iSmart 2.0 -tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 5. X-EDITION

Tässä on jälleen yksi tuopin kokoinen laturi, joka pakkaa vankan lyönnin, kun on kyse merkin täyttämisestä. X-EDITION -laitteessa on kaksi porttia, ja kukin niistä tarjoaa 2.1A-lähdön. Laadukkaasta tulenkestävästä materiaalista valmistettu laturi tarjoaa täydellisen suojan oikosululta.

Se toimii paitsi iPhonen ja iPadin myös monien muiden laitteiden kanssa, kuten e-kirjojen lukijat, Bluetooth-kaiuttimet, MP3-soittimet ja paljon muuta. Valittavana on myös neljä kaunista väriä. Lisäksi X-EDITION on saatavana neljänä pakkauksena.

USP: Melko siisti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Anker Elite

Anker Eliten jättäminen pois luettelosta olisi epäoikeudenmukaista. Sen merkittävimmät kohokohdat ovat PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikat, jotka yhdessä tarjoavat salamannopean latauksen. Ja edistyneen suojausjärjestelmän avulla laitteellasi on tarvittava suojaus ylivirtaongelmien estämiseksi.

Pienikokoisen ja taitettavan pistokkeen ansiosta seinälaturi on erittäin kannettava. Siksi voit kantaa sitä mukavasti missä haluat.

USP: Ennakkosuojajärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 7. iClever BoostCube

IClever BoostCube -kompetenssilla varustettu laturi ansaitsee tulla tähän ylimmän listan luetteloon. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita saatat haluta ideaalisesta laturista.

Sen kaksoisportit tarjoavat 24 W / 4,8 A: n kokonaistehon, joka riittää laitteen turboahtamiseen. Yleinen seinälaturi tarjoaa myös täydellisen suojan tavallisilta epäiltyiltä, ​​kuten ylijännitteeltä. Voit valita BoostCuben kahdessa värissä: mustana ja valkoisena. Se ei ole kaikki, sitä tukee vankka 18 kuukauden takuu

USP: 24W / 4.8A kokonaisteho

Tutustu Amazoniin

# 8. JAHMAI

Suunnittelun yksinkertaisuus hallitsee aina! Halusitpa sitten ostaa iPhonelle seinälaturin suojakotelon, sinua kiinnostaa aina yksinkertainen muotoilu ja tehokas suorituskyky. JAHMAI on luonut tämän seinälaturin käyttäjille, jotka haluavat enemmän sisältöä kuin tyyliä.

Kaksois-USB-porttilähdön avulla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti ja säästää arvokasta aikaa. JAHMAI on testannut tätä tuotetta useita kertoja laitteidesi suojaamiseksi. Käytä pikalatausporttia, joka tarjoaa jopa 10,5 W virtaa. Nauti nopeammasta lataamisesta kuin muut vastaavat seinälaturit.

USP: Yksinkertainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Anker

Anker on yksi luotettavimmista tuotemerkeistä, ja sen tuotteet ovat aina olleet huippuluokkaa. Sen seinälaturi tarjoaa erinomaisen luotettavamman latausratkaisun laitteellesi.

Neljä USB-porttia helpottavat useiden laitteiden virran antamista. Edistyneiden PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikoiden ansiosta se tarjoaa jopa 8 ampeeria tai 2,4 ampeeria per porttilähtö, joka lataa laitteesi nopeasti.

MultiProtect-turvajärjestelmä tarjoaa halutun suojan ylikuormitukselta, ylijännitteeltä ja muilta uhilta. Kevyt profiili, taitettava pistoke ja 100-240 voltin tulo tekevät siitä loistavan valinnan matkallesi. Anker-seinälaturia on saatavana kahtena värinä: mustana ja valkoisena, minkä lisäksi on 18 kuukauden takuu.

USP: PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikat

Tutustu Amazoniin

# 10. KerrKim

KerrKimin kannettavassa seinälaturissa on sisäänrakennettu kahden portin tekniikka lataamaan iPhonesi mahdollisimman nopeasti. Laturi on ihanteellinen iPhonelle ja iPadille, koska se tarjoaa 100% yhteensopivuuden. Käytä iPhonen salamakaapelia ja voit ladata laitteen kotona tai muualla maailmassa.

Seinälaturi on kompakti, kevyt, kannettava ja helppo säilyttää. Voit helposti pitää sen matkalaukussa ja mennä mailia.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Toivottavasti hieno laturi on onnistunut. Kuten aina, haluaisin tietää palautteesi valitsemastasi ja ominaisuuksista, joista olet pitänyt siinä.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat virtapankit iPhonelle
  • Autolaturit iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja iPhone 8 Plus: lle
  • Parhaat telakointiasemat iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja iPhone 8 Plus: lle
  • Parhaat langattomat laturit iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle

Uusimmat viestit