Parhaat iPhone 6s Plus -pyörätelineet vuonna 2020

Kun ajaen pyörää, pidän mieluummin pyörätelineestä pitämään iPhonea tukevasti kiinni paremman katselukulman takaamiseksi (tietysti autoteline tulee mukaan peliin aina, kun olen autossa.) Tarkastellessani tarkasti useita vaihtoehtoja, olen luetellut parhaat iPhone 6s Plus -pyörätelineet jonka voisit pitää todella arvokkaana.

# 1. Morpheus Labs

Joustavuus on avain Morpheus Labs -pyörätelineessä, joka on valmistettu iPhone 6: lle. Voit sijoittaa iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Tämä parantaa video-, GPS-, musiikki-, puhe-, kamera- ja Bluetooth-toimintojen käyttökokemustasi entisestään.

Turvallisella lukitusmekanismilla teline pitää älypuhelimesi ehjänä. Kuusi teräs-, TPU- ja PC-väkevöityä rakennekerrosta antaa laitteellesi tarvittavan suojan iskuilta ja naarmuilta. Lisäksi sinulla on useita värejä, joista valita: musta, harmaa, oranssi jne.

USP: MIL-STD-810G

Yhteensopivuus: iPhone 6 / 6s

Osta se Amazonilta

# 2. Koomus

Yksivaiheinen asennus on Koomus-pyörätelineen paras ominaisuus iPhone 6s: lle ja iPhone 6s Plus: lle. Voit myös asentaa manuaalisesti, koska se on melko helppoa. Liukuestetyyny, koon säätökumi ja kiinnitystappi varmistavat, että iPhone on kiinnitetty tiukasti pyörän ohjaustankoon. Tämän kiinnikkeen avulla voit myös korjata iPhonen suojakotelolla tai ilman. Nauti 360 asteen pyörimisestä; kuten videon katselu, kappaleiden kuunteleminen ja keskustelu perheen kanssa ajon aikana.

USP: Säädettävä kiinnitysjärjestelmä

Yhteensopivuus: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Osta se Amazonilta

# 3. Vibrelli

Vibrellillä on erittäin toimiva muotoilu, jonka avulla se voidaan asentaa ja poistaa ilman vaivaa. Pyöräteline sopii mihin tahansa älypuhelimeen, jonka leveys on enintään 3,7 tuumaa. Voit käyttää sitä polkupyörän ja moottoripyörän ohjaustankojen kanssa, joiden halkaisija on 0,9-1,3 tuumaa.

Siinä on vahva säädettävä puristin, jossa on silikoninauha, joka tarttuu laitteisiin tukevasti. Lisäksi voit säätää älypuhelinta mukavasti paremman katselukulman saavuttamiseksi.

USP: Vahva säädettävä kiinnike

Yhteensopivuus: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 6 Plus

Osta se Amazonilta

# 4. Spigen

Spigen-tuotteet eivät todellakaan tarvitse markkinointia, koska yritys on osoittanut laatuperiaatteensa uudestaan ​​ja uudestaan. Tässä pyörätelineessä on vankka magneettinen asema, joka pitää tukevasti iPhonea ajon esteistä riippumatta. Voit myös kiertää kiinnikettä 360 astetta katselukulman mukaan.

Tangon kahva on säädettävissä ruuvilla, ja se sopii melkein kaikkiin markkinoilla oleviin polkupyöriin. Magneetin lisäksi siinä on myös tukeva kumipohja, joka pitää iPhonesi turvallisesti. Pyöräteline on todellakin jokaisen sentin arvoinen.

USP: Vahva magneettikiinnike ja kumipohja

Yhteensopivuus: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Osta se Amazonilta

# 5. Vaeltaa

Pyörätelineen osalta turvallisuus on etusijalla meille kaikille. Roam käyttää silikoniverkkoa, joka pitää iPhonesi tukevasti. Silikoni voi venyttää jopa viisi kertaa alkuperäisen koon ja siten tehdä siitä riittävän lujan pitämään iPhonen mahdollisimman turvallisesti. Kova muovi on kestävää ja kestävää, eikä se hajoa.

Pyörätankoon tarttuva puristin on suuri ja turvallinen, jotta se mahtuu melkein kaikkiin markkinoilla oleviin polkupyöriin. Jos hintakerroin on etsimäsi, tämä pyöräteline tekee sinusta tyytyväisen taloudelliseen hintalappuun.

USP: Lompakkoystävällinen hinta

Yhteensopivuus: iPhone 8, 8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s, 5

Osta se Amazonilta

# 6. IPOW

IPOW: n katsotaan olevan erittäin pätevä pyöräteline. Siinä on edistyksellinen lukitusmekanismi ja siinä on myös kaksi silikoninauhaa, jotka estävät iPhonen putoamisen. Kolmiosainen kiinnitysrakenne antaa sille enemmän vakautta.

Laitteen asentamisen ja poistamisen aikana sinulla ei ole ongelmia. Voit sijoittaa älypuhelimesi mihin tahansa kulmaan optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi. Lopuksi, IPOW on saatavana kahtena värinä: musta / metalli ja musta.

USP: Kolmiosainen kiristysrakenne

Yhteensopivuus: iPhone 8/8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s ja 5

Osta se Amazonilta

# 7. MaxMiles

MaxMilesillä on kestävä muotoilu ja 360 asteen kierto. Voit asentaa sen useimpiin polkupyöriin, joiden ohjaustangon halkaisija on 18-30 mm. Se on yhteensopiva älypuhelinten kanssa, joiden leveys on enintään 3,5 tuumaa.

Parannetun otteen ansiosta se ei anna pudota. Vankka rakenne antaa sen helposti ilman kolhuja. Suojauksen lisäksi MaxMiles on saatavana neljässä houkuttelevassa värissä: musta, vaaleanpunainen, punainen ja keltainen.

USP: Parannettu pito

Yhteensopivuus: iPhone 7, 6s, 6 ja 5s

Osta se Amazonilta

# 8. iKross

iKross on suunniteltu kestämään raskaasti, jotta pyöräilylläsi on sujuva purjehduskokemus. Pääasiassa 360 asteen kääntyvällä kääntöpallonivelellä, sen avulla voit sijoittaa iPhonen mihin tahansa kulmaan. Voit hienosäätää kulmaa yhdellä kädellä.

Se sopii ohjaustankoon, jonka halkaisija on enintään 42 mm. Kumipidike, jossa on tyynyjä ja pehmeää silikonia, ei tarkoita, että iPhone putoaa. Lisäksi se pitää myös naarmuja loitolla.

USP: Kumipidike pidikkeessä

Yhteensopivuus: iPhone 8, X, 7 Plus, 7 6s, 6, 5 ja iPhone SE

Osta se Amazonilta

# 9. TeamObsidian

Iskuja vaimentava muotoilu tekee TeamObsidianista ihanteellisen hyödykkeen pyöräilijöille. Joustavat silikoninauhat tarjoavat ylimääräisen suojan. Tämän seurauksena laite ei putoa edes erittäin kuoppaisella tiellä.

Pyörätelineä voidaan kääntää mukavasti katselujen vaatimusten mukaisesti. Vankan rakenteen ansiosta sillä on tarpeeksi voimaa paitsi suojata laitettasi ikäviltä kolhuilta, myös olla sen pitkäaikainen voimavara.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Yhteensopivuus: Näytön koot 4 - 5,2 tuumaa

Osta se Amazonilta

# 10. ILM

ILM-polkupyöräteline näyttää enemmän autotelineeltä, kunhan muotoilu koskee. Ohjaustanko voi sopeutua nopeasti eri pyörätankokokoon, eikä sinun tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta. Alumiinista valmistettu, se on riittävän kevyt ja kestävä.

Kun on kyse iPhonen asennuksesta, se pitää sitä tukevasti aiheuttamatta naarmuja. Sen lisäksi voit myös kiertää iPhoneasi mihin tahansa suuntaan. Kaiken kaikkiaan se on kestävä tuote pitkäaikaiseen käyttöön.

USP: 360 asteen kierto-ominaisuus

Yhteensopivuus: iPhone 5 / 5s / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Osta se Amazonilta

Se on melkein kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä iPhone 6s Plus -pyörätelineistä on herättänyt huomionne? Kerro meille jotain valitsemistasi ja ominaisuuksista, joista olet pitänyt siinä.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPhone 6 / 6s -pyörätelineet
  • iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -kuulokkeet
  • Parhaat virtapankit iPhone 6s / 6s Plus -puhelimille
  • Parhaat iPhone 6 / 6s -hihnat

Uusimmat viestit