Parhaat iPhone Health -sovellukset vuonna 2021

Terveys on vaurautta, ja tänään meillä on enemmän vaihtoehtoja pysyä kunnossa ruumiissa ja mielessä. On olemassa monia erinomaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit seurata terveyttäsi ja parantaa sitä. Siellä on jotain jokaiseen tarpeeseen ja elämäntyyliin, painottomasta ja mielenterveydestä erityisiin naisten harjoitteluohjelmiin. Koska saatavilla on niin paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, voi olla haastavaa valita oikea, joten olemme yrittäneet auttaa sinua. Sijoita itsellesi ja pysy kunnossa näiden parhaiden iPhone-terveyssovellusten kanssa.

 1. MyFitnessPal
 2. Päätila
 3. Hävitä se!
 4. Välitön syke
 5. Pacer
 6. WebMD
 7. Cardiio
 8. Vetinen
 9. Verenpaineen seuraaja
 10. Terveysvinkkejä

1. MyFitnessPal

Suurten 5 000 000 ruoan ansiosta tämän sovelluksen mukana tulee suurin elintarviketietokanta. MyFitnessPal-sovelluksen avulla voit helposti pitää ruokavalion välilehteä ja saada kunnon laihtumalla. Voit seurata kaikkia ravintoaineita, kuten rasvaa, proteiinia, hiilihydraatteja, sokeria, kuitua, kolesterolia jne.

Sovellus muistaa suosikkiruokasi ja antaa sinun lisätä useita ruokia kerralla. Siellä on sisäänrakennettu askelseuranta, joka seuraa vaiheitasi helposti. Vielä tärkeämpää on, että voit muodostaa yhteyden yli 50 laitteeseen ja sovellukseen, mukaan lukien Fitbit, Apple Health, Garmin, Jawbone Up.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

2. Pään tila

”Headspace” tarjoaa ohjattuja meditaatioita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä stressin vähentämisessä ja keskittymisen parantamisessa. Sovellus voi lisätä itsetietoisuuttasi ja tarjota sinulle suuremman näkökulman. Nautit ruoasta, nukkumisesta ja harjoittelusta. Halutun mielenrauhan myötä sinusta tulee varmempi ja parempi kuuntelija.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

3. Hävitä se!

Hävitä se! Mukana loistava painonpudotusohjelma. Voit asettaa päiväbudjettisi ja tavoitteet ravinteille, kuten hiilihydraateille, proteiineille, kuiduille, rasvoille, sokerille jne.

Tavoitteen perusteella se luo mukautetun laihtuminenohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi kuvan. Sen avulla voit seurata syömiäsi ruokia ja tekemääsi liikuntaa. Voit myös oppia elintarvikkeista, jotka auttavat painonpudotuksessa tai estävät sitä. Yhdistä se erilaisiin terveys- ja kuntolaitteisiin, seurantalaitteisiin ja sovelluksiin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

4. Välitön syke

"Välitön syke" on luokiteltu numero-sovellukseksi useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa. Sovellus tarjoaa tarkan sykemittauksen.

Se näyttää myös pulssin aaltomuodon kuvaajat ja fotopletysmogrammi (PPG) -kuvaajan, joiden avulla voit analysoida helposti tärkeitä tietoja. On olemassa StandUp-testi, joka sallii väsymyksen ja kuntotestauksen. Se toimii myös Apple Health -sovelluksen kanssa. Voit päivittää premium-versioon, jotta pääset käyttämään tehokkaampia ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Pacer

Yritätkö epätoivoisesti laihtua, mutta et ole onnistunut siinä? Pacer on se, mihin voit luottaa, jotta voit saavuttaa haluamasi hahmon.

Tämä sovellus ei vain seuraa kuntoasi tarkasti, mutta näyttää myös tarkalleen, mitä sinun on tehtävä tavoitteesi saavuttamiseksi. Sen avulla voit tallentaa vaiheet, matkan, kalorit ja aktiivisen ajan. GPS: n avulla voit pitää kirjaa ulkoilusta, kuten kävelystä, juoksemisesta ja pyöräilystä, kartalla.

Hinta: Ilmainen (Premium-tilaus - 3,99 dollaria)

ladata

6. WebMD

WebMD-terveyssovelluksen on tarkoitus olla erittäin käyttäjäystävällinen, koska se tarjoaa sinulle oikeat tiedot, jotka pitävät sinut parhaalla mahdollisella terveydelläsi. Lääkärin tarkistaman terveydellisen sisällön ja interaktiivisten työkalujen avulla voit saada täydellisen kuvan kuntosi sijainnista.

Siinä on erittäin kätevä oireiden tarkistaja, jonka avulla voit löytää ongelmien tarkan syyn. Lääkitysmuistutuksen avulla voit tarkastella päivittäistä lääkitysohjelmaa ja ohjeita. Etsitkö parempaa opasta? Valitse tämä, jotta voit hallita terveyttäsi oikein.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Cardiio

Cardiio toimii älykkäästi ja antaa sinun seurata sykettäsi ja pystyä seuraamaan edistymistä optimaalisella mukavuudellasi. Tämän sovelluksen avulla saat selville, miten voit saavuttaa kunnon; tehokkaiden harjoitusten ja kaivattujen ohjeiden ansiosta.

Melko helppokäyttöinen käyttöliittymä yhdistettynä laatuun on kätevä työkalu, joka auttaa sinua saamaan oikean tiedon fyysisestänne, tekee tästä terveyssovelluksesta ainutlaatuisen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Vesi

Haluatko lisätä vedenottoa ja etsit tapoja auttaa sinua tekemään niin? Sitten Waterlogged on loistava vaihtoehto sinulle.

Voit seurata ja parantaa päivittäistä vedenottosi vaivattomasti useiden kaavioiden ja muistutusten avulla. Jos unohdat usein noudattaa asettamaasi, tämä sovellus ei koskaan anna sinun menettää tavoitettasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Verenpaineen seuraaja

“Verenpaineen seuraaja” on erittäin tehokas verenpaineen, painon ja sykkeen seuranta. Sen avulla voit seurata verenpainettasi kaavion, histogrammin ja sanojen avulla.

Voit helposti lisätä ja muokata sykettä, verenpainetta, painoa ja testipäivää. Voit analysoida ajat ja kunkin verenpaineen alueen prosenttiosuuden. Se näyttää mittaustilastot päivä, viikko, kuukausi tai vuosi. Voit luoda muistutuksen verenpaineen mittaamisesta, vierailevalta lääkäriltä. Sen avulla voit viedä lukeman PDF-, HTML- ja CSV-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Terveysvinkkejä

Etsitkö asiantuntijavinkkejä joko paremman kunnon saavuttamiseksi tai vahvan terveyden saavuttamiseksi? ”Terveysvinkit” on kehitetty viisaasti yhden luukun ratkaisuksi sinulle, joka sisältää yli 500 vinkkiä ja neuvoja.

Vihjeilmoitus päivittäin ja öisin rikastuttaa tietämystäsi terveydestä ja kuntoilusta sekä siitä, kuinka pysyä poissa sairauden uhrista.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

Paketoida

Joten, mene eteenpäin ja hallitse terveyttäsi näiden sovellusten avulla.

Lisäksi voit myös tarkistaa:

 • Parhaat nukkumisohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • HealthChampion: Symptom Tracker -sovellus
 • Kuinka käyttää Health-sovellusta iPhonessa

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mikä sovellus pidät eniten.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found