Parhaat akkukotelot iPhone 8 Plus -puhelimelle vuonna 2021

Vaikka iPhone 8 Plus on edeltäjäänsä tehokkaampi, se ei tarjoa pidempää akkukestoa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset lisävoimaa Webin laajaan selaamiseen tai korkean oktaaniluvun toimintapelien pelaamiseen enemmän vapautta. Erittäin tehokas akkukotelo voi olla käyttökelpoinen vaihtoehto, jonka avulla voit paitsi käynnistää iPhonen mukavasti, myös antaa sinun jatkaa laitteen käyttöä ilman esteitä. Siksi; olemme noutaneet parhaat iPhone 8 Plus -akkukotelot.

1. Mophie

Jos haluat käyttää tehokkaampaa akkukoteloa, Mophie Juice Pack Flex kannattaa tarkistaa. Kannessa on suhteellisen ohut muotokerroin, joka varmistaa, että älypuhelimesi näyttää edelleen ohuelta. Siten kotelon pitäminen käsissä on melko kätevää.

Akusta puhuttaessa sillä on suhteellisen pieni akku (2420mAh), joka tuottaa jopa 60% ylimääräistä mehua. Vaikka akun käyttöikä on paljon lyhyempi kuin kilpailijoiden tarjoaman, sen pitäisi riittää jokapäiväisiin tarpeisiin. Mutta toisin kuin useimmat markkinoilla olevat akkukotelot, Juice Pack Flex toimii myös langattomien laturien kanssa, jolloin voit käynnistää laitteen langattomasti ilman mitään ongelmia.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

2. Lonlif

Lonlifin akkukotelon avulla voit lisätä iPhone 8 Plus -akkuun 120% enemmän akkua. Tämä ladattava 5500 mAh: n litiumpolymeeriakku tarjoaa 15 tunnin Internet-käytön, 16 tunnin videotoiston, 25 tunnin puheajan ja 72 tunnin äänentoiston. Voit ladata iPhonen ja akkukotelon samanaikaisesti kotelon asentamisen jälkeen.

Kohotetut etuhuulet suojaavat laitetta kolhuilta ja naarmuilta. Älä missaa myöskään magneetilla sisäänrakennettua yläosaa, joka auttaa sinua asentamaan kotelon nopeasti.

USP: Maksimaalinen suoja

Tutustu Amazoniin

3. QTShine

Tämä akkukotelo on varustettu tehokkaalla sisäänrakennetulla 8500 mAh: n litiumpolymeeriakku-sirulla. Se voi tarjota ylimääräistä 17 tuntia puheaikaa, 60 tuntia äänentoistoaikaa ja 13 tuntia videotoistoaikaa. Joten se sopii erinomaisesti matkustamiseen ja muihin ulkoilmatilanteisiin.

Lisäksi 360 asteen suojapuskurin muotoilu suojaa iPhonea naarmuilta tai muulta päivittäiseltä kulumiselta. Se on myös CE-, FC- ja RoHS-sertifioitu. Lisäksi korkealaatuiset polymeeriakut ja turvallinen piirikaavio suojaavat älypuhelinta ylikuumenemiselta, oikosululta, ylikuormitukselta ja purkautumiselta.

USP: Suojaava akkukotelo

Tutustu Amazoniin

4. Swaller

Swaller on valmistanut ohuen 5500 mAh: n akkukotelon, joka antaa yli 120% ylimääräisen akun keston iPhonelle 8 Plus. Tämä suojakotelo on täydellinen ulkokumppanisi, kun nautit yhden päivän piknikistä. IPhonen lataamisen lisäksi tämä kotelo suojaa puhelinta naarmuilta ja päivittäiseltä kulumiselta.

Swaller on asettanut kotelon sisään edistyneen sirun, joka estää ylikuumenemisen, oikosulun ja ylikuormituksen. Tämän akun muotoilu tukee alkuperäisiä iPhone-kuulokkeita ja AirPodeja.

USP: Suuri kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

5. Trswyop

Tämä ladattava, tehokas suuren kapasiteetin 8500 mAh: n akkukotelo voi tehokkaasti tarjota yli 8%: n + ylimääräisen akun keston iPhonelle 8 Plus. Tämä tarkoittaa jopa 17 tuntia puheaikaa, 12 tuntia verkkoselaamista, 60 tuntia musiikin toistoa ja 13 tuntia videota. Sisäänrakennetut sisäiset korkealaatuiset sirut voivat estää puhelimesi akun oikosulun, ylikuumenemisen tai ylilatauksen. Lisäksi 360 °: n koko puskurirakenne ja kova kuoren takaosa suojaavat naarmuilta ja muulta päivittäiseltä kulumiselta.

USP: 3 värivaihtoehtoa

Tutustu Amazoniin

6. Swyop

Varustettu tehokkaalla 8500 mAh: n sisäänrakennetulla litiumpolymeeriakulla, tämä tapaus yli kaksinkertaistaa iPhonen akun käyttöiän. Tämä tekee siitä täydellisen matkoille, retkeilyyn, työmatkoille tai muihin ulkoilmatilanteisiin. Lisäksi se on hyvin tehty kova kotelo, jossa on 360 asteen suojapuskuri. Joten sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista tai muusta päivittäisestä kulumisesta. On myös sisäisiä siruja, jotka suojaavat älypuhelinta ylikuumenemiselta, oikosululta, ylikuormitukselta ja purkautumiselta.

USP: Kevyt

Tutustu Amazoniin

7. Yacikos

Jos kaipaat tapausta, jossa on suurikapasiteettinen akku, suosittelen kokeilemaan Yacikosia. Suurin kohokohta tässä tapauksessa on 8500-akku, jonka avulla voit käyttää phabletiasi laajasti. Ja synkronointisuunnittelulla varmistaa, että voit synkronoida laitteesi tietokoneen kanssa ongelmitta.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus on älykäs siru, jonka avulla akkukotelo torjua ylikuumenemisen ja ylikuormituksen aiheuttamat vaarat. Putoamissuojauksessa kotelossa on iskunkestävä puskuri iskujen estämiseksi. Yacikos on 23,95 dollaria, ja se on myös yksi halvimmista akkukoteloista iPhone 8 Plus -puhelimelle.

USP: Suurikapasiteettinen akku

Tutustu Amazoniin

8. Alpatronix

Olen vaikuttunut Alpatronix BX170plus: n kauniista muotoilusta. Parasta tässä hienossa paristokotelossa on, että voit käyttää sitä tyylikkäästi erillisenä kotelona. 4200 mAh: n akulla toimiva laite tarjoaa laitteellesi yli 150% ylimääräistä virtaa. Kaksikerroksinen rakenne, jota on vahvistettu 360 ° naarmuuntumisella, lisää voimaa sen asevarusteeseen. Äännettyjä painikkeita on helppo painaa, kun taas etureuna varmistaa, ettei naarmu vahingoita näyttöä. Kolme värivaihtoehtoa ovat: musta, kulta ja ruusukulta.

USP: Applen sertifioima liitin

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Tutkittuaan nämä riittävät akkukotelot toivon, että sinulla on se, joka vastaa tarpeitasi paremmin. Olisi hienoa tietää valinta ja valitsemasi ominaisuudet. Siinä tapauksessa, että jokin suosikki akkukoteloistasi puuttuu tästä luettelosta, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa.

Voit myös viitata:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot
  • iPhone 8 Plus Näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit