Parhaat Apple Watch 42 mm: n näytönsuojat vuonna 2021

Apple Watchin pieni kosketusnäyttö tarvitsee yhtä paljon hoitoa kuin 5,5 tuuman iPhonen erittäin suuri näyttö. Joten, jos et halua ottaa riskiä ja haluat pitää raakan naarmun poissa, kurkista tähän premium-kokoelmaan parhaista Apple Watch 42 mm: n näytönsuojista. Hyödynnä teräväpiirtotarkkuuden täyttä hyötyä katselukokemuksesi parantamiseksi. Anna jokaisen kosketuksesi tuntea haluttua sileyttä. Lisäksi silmäsi eivät rasittu UV-valon vuoksi, kun nämä Apple Watchin yläsuojukset on asennettu!

merkintä: Kaikki alla luetellut näytönsuojat ovat Apple Watch 42mm: lle.

1. IQ-kilpi

IQ Shield LiQuidSkin suojaa reunasta reunaan Apple Watch -näyttöäsi. Teräväpiirtotarkkuudella näytön suojus parantaa valtavasti katselukokemusta. Koska se on täysin kuplaton, sinulla ei ole vaikeuksia asentaa sitä älykelloon.

Näytönsuoja on riittävän vahva estämään naarmut. Koska se on erittäin herkkä kosketukselle, se tunnistaa jokaisen napautuksesi. Laadukkaasta materiaalista valmistettu suojakotelo kestää kauan.

USP: Reunasta reunaan -suojaus

Tutustu Amazoniin

2. Skinomi® TechSkin [6 kpl]

Skinomi TechSkin tarjoaa koko näytön kattavuuden kellonäyttöön. Edistyneellä laserleikkaustekniikalla varustettu näytönsuoja asettuu täydellisesti näytölle. Armeijaluokan kestomuovisen uretaanin ansiosta se voi suojata kosketusnäyttöä naarmuilta ja absorboida iskuja.

Näytönsuoja on valmistettu kestämään UV-valoa, mikä auttaa pitämään kirkkauden pitkään. Näytönsuojaa asennettaessa ei ole kuplaa. Koska se pitää sormenjäljet, öljyn ja pölyn poissa, löydät sen helposti kosketukseen.

USP: Kestää UV-valoa

Tutustu Amazoniin

3. ILLUMI AquaShield

Kellon kosketusnäytön suojaamiseksi ILLUMI AquaShield on yksi paremmista vaihtoehdoista. Näytönsuoja tarjoaa reunasta reunaan suojan näytölle.

Sotilasluokan kalvo on UV-säteilyn kestävä eikä muutu keltaiseksi. Siten se pystyy säilyttämään suuren selkeyden pitkään. Silikoniliimakerros pitää kuplat poissa, jolloin näytön suojus voidaan asentaa ongelmitta. Lisäksi AquaShield on saatavana peräti kuudessa pakkauksessa, joihin sisältyy elinikäinen takuu.

USP: Silikoniliima

Tutustu Amazoniin

4. LK

LK on esittänyt korkealaatuisen näytönsuojan Apple Watchille. Se on täysin kuplaton, joten voit asentaa näytönsuojan helposti.

Nestemäinen iho on melko sileä. 99%: n teräväpiirtotarkkuudella näytönsuoja tarjoaa parannetun katselukokemuksen. Eikä siinä kaikki, LK tarjoaa tämän näytönsuojan kuudessa pakkauksessa.

USP: Sileä ja reagoiva

Tutustu Amazoniin

5. JETech karkaistu lasi näytönsuoja

Jos etsit näytönsuojaa, joka voi tarjota vertaansa vailla olevan suojan älykellosi kosketusnäytölle, sinun ei pidä unohtaa JETechiä. Luotu hienoimmalla karkaistulla lasilla, se on erittäin kestävä. 9H-kovuudella voit täysin luottaa siihen, että tämä näytönsuoja kestää iskun.

Mitä tulee korkean läpinäkyvyyden tarjoamiseen, se on siellä alan parhaiden kanssa. Korkean herkkyyden ansiosta se varmistaa, että voit käyttää älykelloa sujuvasti. Vielä parempi, tämä karkaistun lasin suojavaippa on kaksinkertainen pakkaus.

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

6. SUPERSHIELDZ

Supershieldz on pakattu sekä ensiluokkaiseen laatuun että kykyyn suojata älykellon näyttösi naarmuilta. Kaiverrettu hienoimmasta japanilaisesta PET-kalvosta, se on melko sileä. Se on leikattu tarkasti sopivaksi kellosi kosketusnäyttöön.

Näytönsuoja pystyy poistamaan häikäisyn ja sormenjäljet. Kuplattomien liimojen ansiosta se tekee asennuksesta melko helppoa. Se on saatavana kuudessa pakkauksessa. Lisäksi sinulla on elinikäinen vaihtotakuu.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

7. MP-MALL

Tämän näytönsuojan ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit poistaa sen, pestä sen ja levittää sen uudelleen Apple Watchiin. Se toimii kuin viehätys, joka loistaa kuin upouusi suoja. Alkuasennus voi jättää muutaman kuplan tai sateenkaarivaikutuksen, mutta se häviää kuivumisen jälkeen.

Pääasiassa tarkan laserleikkauksen ansiosta näytön suojus sopii täydellisesti näyttöön ja tarjoaa täyden peiton. Toinen laatu, joka tekee siitä hienon vaihtoehdon, on teräväpiirtotarkkuus, joka parantaa katselukokemustasi. Lisäksi MP-MALL tarjoaa tämän näytönsuojan kuudessa pakkauksessa.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

8. LUPAPA

Tämä “LUPAPA” -näytönsuoja on markkinoiden hienoimpia. Näytönsuoja sopii täydellisesti kosketusnäyttöön, joka tarjoaa koko näytön suojan. Ja 9H-kova käynnistys, se on saanut mahdollisuuden estää jopa rumat naarmut.

Sileän ja reagoivan pinnan ansiosta se täydentää Force Touch -tekniikkaa. Sormenjälkien ja tahraneston ansiosta se ei menetä selkeyttä ja herkkyyttä pitkään.

USP: Sopii täydellisesti

Tutustu Amazoniin

9. ArmorSuit

ArmorSuit MilitaryShieldin kohokohta on sotilastason suoja. Tämä näytönsuoja on suunniteltu pitämään älykellon kosketusnäyttö täysin turvallisena. Lisäksi se tarjoaa teräväpiirtotarkkuuden.

Näytönsuoja on ihanteellisesti kiinnitetty näytölle; peittää kaikki reunat. Se ei salli sormenjälkien tai lian tuhota käyttökokemusta. Lisäksi elinikäinen vaihtotakuu varmistaa, että olet aina virran voittajapuolella, ellei se vastaa laskutusta!

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

10. RinoGear

Tämä on jälleen yksi näytönsuoja, joka tarjoaa sotilastason suojan Apple Watchin kosketusnäytölle. Hyvässä asemassa on korkealaatuinen termoplastinen uretaanimateriaali. Olipa kyseessä naarmu, tahra tai ruma sormenjälki, tämä näytönsuoja on saanut voimaa pitää ne poissa.

Koska se on UV-säteilyä, se myös suojaa silmiäsi ja estää rasitusta. Siksi nautit älykellosi käyttämisestä tuntikausia ilman mitään ongelmia. Pehmeä pinta tuntuu jokaisesta kosketuksestasi niin nopeasti kuin haluat. Vielä tärkeämpää on, että tämä kiinteä näytönsuoja on saatavana kuudessa pakkauksessa.

USP: Kuplaton

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Suosikki näytönsuojasi?

Mikä näistä on tullut suosikkisi kaikista Apple Watch 42mm -näytönsuojuksista? Luulen, että se tarjoaa ylivertaisen suojan tyhjästä. Vai onko se uskomattoman pehmeä ja läpinäkyvä? Olisi todella mukavaa tietää sen nimi alla olevassa kommentissa.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple Watch -rannekkeet
  • Parhaat Apple Watch -magneettiset laturit

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit