Dr.Fone by Wondershare: iPhone Data Recovery -ohjelmisto

Tietojen palautusohjelmistot myyvät kuin kuumia kakkuja, koska jokainen älypuhelimen käyttäjä kokee tietojen häviämisen ainakin kerran vuodessa. Tietojen menetyksellä voi olla monia syitä - puhelin vahingoittuu, he pudottavat puhelimensa veteen, unohtavat salasanat ja joutuvat siten palauttamaan puhelimensa.

Koska Applen ekosysteemi ei salli epäluotettavien ohjelmistojen leviämistä, iPhonen käyttäjien on luotettava vain markkinoiden parhaisiin ohjelmistoihin. Wondershare esittelee Dr.Fone - tietojen palautusohjelmiston iOS: lle ja Windowsille.

Dr.Fone iPhone- ja iPad-tietojen palautusohjelmisto

Ensimmäinen tietojen palautusohjelmisto

Dr.Fone on maailman ensimmäinen iPhone- ja iPad-tietojen palautusohjelmisto. Se tarjoaa täydellisen ratkaisun poistettujen yhteystietojen, viestien, valokuvien, muistiinpanojen ja muun palauttamiseksi iPhonesta, iPadista ja iPod touchista. Toisin kuin monet muut tietojen palautusohjelmistot, Dr.Fone on yhteensopiva Windows 10, iTunes 12.2.1, iOS 8.3, iOS 9, iPhone 6 ja iPhone 6 Plus kanssa.

Palaa kadonneisiin tietoihin

Dr.Fone säästää sinua ahdistuksesta menettää tietoja, kuten viestejä, valokuvia, yhteystietoja, videoita ja muuta iPhonesta, iPadista tai iPod touchista. Valokuvien ja videoiden menettäminen voi olla haitallista tunteillesi, koska tunteelliset arvosi liitetään tällaisiin tietoihin. Tämä ohjelmisto palauttaa vaivattomasti kaikki vahingossa menetetyt tiedot; Tämän ohjelmiston avulla voit helposti palauttaa tietoja iDevicesista tai palauttaa varmuuskopion iTunesista ja iCloudista kolmessa vaiheessa: kytke laite, skannaa laite ja palauta tiedot.

Tukitiedostot ja -laitteet

Dr.Fone tukee melkein kaikkia niiden sisältämiä Applen laitteita ja tiedostoja iPhone 3G: stä iPhone 6 Plus: een; ohjelmisto tukee myös muita laitteita, kuten iPad Air, iPad mini, Retina-näytöllä varustettu iPad, iPod touch 5. Dr.Fonen avulla voit palauttaa tiedostoja, kuten Camera Roll (Photo & Video), Photo Library, Photo Stream, Messages , iMessages, Yhteystiedot, Muistiinpanot, Puheluhistoria ja paljon muuta. Ohjelmiston avulla voit valita yksittäiset tiedostot palautusta varten. Yksi Dr.Fonen räikeistä ominaisuuksista on, että se auttaa sinua korjaamaan kaikki ongelmat; Esimerkiksi, jos iDevice on jumissa palautustilassa tai jos se toimii epänormaalisti, voit korjata ongelman sen poikkeuksellisella korjauskäyttöjärjestelmällä vain 10 minuutissa.

Pura tietoja kohteesta…

Voit purkaa tietoja iTunes-varmuuskopiosta, iCloud-varmuuskopiosta tai palauttaa tietoja suoraan iOS-laitteista. Tämän lisäksi Dr.Fone antaa sinulle mahdollisuuden esikatsella tietojasi ja palauttaa ne sitten. Tämän ominaisuuden avulla voit palauttaa valikoivia tietoja iDevicestä.

Toisin kuin muut tietojen palautusohjelmistot, jotka toimivat vain yhdessä käyttöjärjestelmässä, Dr.Fone tukee sekä iOS: ää että Windowsia, ja tämä antaa sille edun muihin ohjelmistoihin nähden. Dr.Fone -ohjelmaa käyttävät sekä aloittelijat että Apple-tuotteiden asiantuntijat. Siksi suosittelemme tätä lukijoillemme.

Dr.Fone-hinta Windowsille: Ilmainen kokeilu | 69,95 $ [1-5 laitetta 1 PC]

Lataa Dr.Fone Windowsille

Dr.Fone-hinta Macille: Ilmainen kokeilu | 79,95 dollaria [1-5 laitetta 1 Mac]

Lataa Dr.Fone for Mac

Liittyvä postaus:

  • iSkysoft iPhone Yhden napsautuksen tietojen palautus
  • EaseUS MobiSaver: Paras iPhone-palautustyökalu

Uusimmat viestit