Parhaat vesileimasovellukset iPhonelle (Top 7 vuonna 2021)

Olkoon se amatööri tai ammattilainen, kuviesi vesileima on aina välttämätöntä. Se ei vain auta vaatimaan kuvasi omistajuutta, vaan myös saa kuvan näyttämään ammattimaiselta. Ei ole mahdollista, että MacBookit ovat aina mukanasi vesileimalla sisältöäsi. Tällaisissa olosuhteissa tarvitsemme nopean ratkaisun.

App Storessa on monia iPhonen vesileimasovelluksia, joiden avulla voit vesileimata kuvia suoraan iPhonesta. Se on vaivatonta, ei vaadi teknistä taitotietoa, ja se voidaan valmistaa hetkessä. Tutkitaan näitä sovelluksia erikseen ja valitsemme tarpeisiisi parhaiten sopivan.

 1. Vesileima Studio X
 2. Valokuva vesileimasta
 3. eZy Watermark Photos Lite
 4. Lisää vesileima
 5. Omat vesileimat
 6. Canva
 7. Yli

1. Vesileima Studio X

Mikä tekee “Watermark Studio X”: stä huippuluokan vaihtoehdon, on mahdollisuus antaa sinun lisätä vesileima valokuviisi heti ja helposti. Sinulla on useita ammattimaisesti suunniteltuja vesileimoja, joista valita. Jos haluat lisätä valokuvaan henkilökohtaisen kosketuksen, muokkaa merkki parhaan mielesi mukaan.

Voit vaihtaa väriä, peittävyyttä ja kokoa, joten sinulla on tarvittava vapaus suunnitella valokuva juuri haluamallasi tavalla. Kun ajoittain lisätään uusia malleja, sinulla on aina jotain kiehtovaa kokeilla.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Vesileimavalokuva: Lisää tekijänoikeudet

Helppokäyttöisen käyttöliittymän sisältävällä 'Watermark Photo' -toiminnolla on välitön vaikutus. Se tarjoaa vaivattoman tavan lisätä vesileima valokuviin. Lisää nyt ainutlaatuisia mukautettuja logoja, allekirjoituksia sekä runsaasti suunnitteluelementtejä ja muokkaa valokuviasi täydellisellä tavalla.

Jos sinulla ei ole vaikutusta käytettävissä olevista vaihtoehdoista, luo vesileima leikekuvalla, kirjasimella ja väreillä. Ihailen eniten näistä vesileimoista sitä, että niillä on myös läpinäkyvä tausta. Kehittyneen tekstityökalun avulla voit luoda upeita typografiataiteita ainutlaatuiselle tuotemerkillesi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

3. eZy Watermark Photos Lite

Suojaa valokuvasi eZy Watermark Lite -sovelluksella. Tämän sovelluksen avulla voit lisätä vesileiman kuviisi QR-koodilla, tekijänoikeuksilla, tekstillä, allekirjoituksella ja jopa tavaramerkillä. Se tarjoaa yli 150 erilaista fonttia ja väriä.

Käytä hauskoja sarjoja, hymiöitä, tarroja ja sarjakuvia parhaalla mahdollisella tavalla valokuviesi ulkonäön parantamiseksi. Voit muuttaa kynän paksuutta autogrammin lisäämisen yhteydessä ja lisätä varjoa vesileimaan. Parasta tästä sovelluksesta on eräprosessi, jonka avulla voit lisätä kirjanmerkkeihin jopa viisi valokuvaa samanaikaisesti. Kun olet valmis, voit viedä kuvasi useille alustoille ja saada työn tehtyä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Lisää vesileima - eräprosessi

Lisää vesileima-eräprosessi on sovellus, jolla valokuvasi suojataan kaikilta piratismeilta verkossa. Suojaa valokuvasi sovelluksella kehittämällä täysin muokattavia vesileimoja tai digitaalisia allekirjoituksia. Sinulla on myös monia symboleja, joista valita, olipa kyseessä tekijänoikeussymboli, tavaramerkkisymboli tai rekisteröity symboli.

Niin joustavasti kuin mahdollista, tämä sovellus täyttää kaikki tarpeesi ja antaa sinulle mahdollisuuden muokata enemmän mieltymystesi mukaan. Jos etsit vaivatonta vesileimaa, tämä on etsittävä sovellus.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

5. Omat vesileimat

Omat vesileimat iPhonelle -toiminnon avulla voit lisätä vesileiman kuviin paitsi lisätä logosi mihin tahansa iPhonen tai iPadin kuvaan. Voit myös hyödyntää vesileimaominaisuutta ja luoda käsinkirjoituksen asettaaksesi sen kuvaan.

Vaikuttavasti voit hallita kaikkia vesileimojasi, mikä voi auttaa sinua käyttämään erilaisia ​​vesileimoja eri kuville. Voit myös ottaa kuvan allekirjoituksestasi ja käyttää sitä lopulta valokuva-allekirjoituksena. Lopuksi, sovellus on täysin ilmainen käyttää, eikä sovelluksen sisäisiä ostoksia ole.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Canva: graafinen suunnittelu ja video

Ei vesileimaussovellus sinänsä, Canva on monikäyttöinen sovellus, jonka avulla voit tehdä paljon enemmän. Voit lisätä tekstiä kuviin, suunnitella kuvia valintasi mukaan ja paljon muuta. Skaalaa kuvasi sosiaalisen median sovelluksiin, kuten Instagram ja Facebook, ja toimi sen mukaisesti.

Monikäyttöisten sovellusten ja sisällöntuottajien suosikki Canva on go-getter. Parasta on, että heillä on myös verkkopohjainen sovellus yhdellä käyttäjätunnuksella, jonka avulla voit muokata samaa sisältöä mistä tahansa laitteesta ympäri maailmaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Yli: Graafisen suunnittelun valmistaja

Sovellus yleisön houkuttelemiseksi, Over, on monikäyttöinen sovellus, joka tekee paljon enemmän kuin kuviesi vesileimaaminen. Täydellinen sovellus brändin digitaaliseen rakentamiseen, Overin avulla voit parantaa kuviasi vahvistaaksesi brändiäsi sosiaalisen median alustoilla. Silmäyttävästä kerroksesta graafisiin lisäosiin Over on loistava sovellus näiden valokuvien työstämiseen.

Lisää vesileima kuvaan, suunnittele logo, muokkaa valokuvaa sosiaalisen median kalenteriin tai tee siitä banneri. Tämä sovellus uskoo ideologiaan, ei vain tekijänoikeuksiin, vaan rakenna ne vankalle verkkoyhteydelle.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 6,99 dollaria)

ladata

Mikä on minun vesileimasovellukseni iPhonelle?

Minun sovellukseni kuvien vesileimaamiseen oneZy Watermark Lite ja monikäyttöiseen muokkaamiseen on Canva. Mitä näistä iPhone-sovelluksista olet vielä kokeillut? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.

Lue lisää:

 • Parhaat tietoturvasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuvankäsittelysovellukset Macille
 • Parhaat Ystävänpäivä-iPhone-sovellukset
 • Parhaat ystävänpäiväelokuvat Amazon Prime- ja Netflix-sivustoissa

Uusimmat viestit