Lukitun SIM-kortin avaaminen iPhonessa

Kirjoitimme äskettäin SIM-nastan vaihtamisesta iPhonen suojaamiseksi, kun käynnistät sen uudelleen tai siirrät SIM-kortin toiseen laitteeseen. SIM-lukitus estää ääni- ja datakäytön, mutta niillä on myös ongelmia, jos unohdat PIN-koodin. Jos syötät väärän PIN-koodin kolme kertaa, sinut lukitaan omasta laitteestasi. ei ääntä, ei tietoja, ei mitään.

Jos olet koskaan joutunut tällaiseen tilanteeseen, voit viitata tässä annettuun oppaaseen. Tässä on huomattava, että et voi avata lukittua SIM-korttiasi ilman operaattorin apua. Eikä missään tapauksessa ole suositeltavaa yrittää kuulematta verkko-operaattoriasi.

Kun SIM-korttisi on lukittu, se pyytää PUK-koodia. Jos luulet voivasi Googlen operaattorisi PUK-koodin, haluan sanoa, että se on kauhea idea. Väärän PUK-koodin syöttäminen 10 kertaa lukitsee SIM-korttisi pysyvästi. Ainoa vaihtoehto on sitten mennä verkko-operaattoriin ja hankkia upouusi SIM-kortti iPhonellesi.

SIM lukittu iPhonessa: Kuinka saada PUK-koodi SIM-kortin lukituksen avaamiseksi

  • Helpoin tapa on soittaa verkon tarjoajalle ja selittää asia. He jakavat heti SIM-korttisi PUK-koodin
  • Voit myös ottaa yhteyttä verkko-operaattoriin heidän verkkosivustonsa Live Chat -vaihtoehdon kautta. Tämä vaihtoehto on suositeltavampi, koska olet lukittu SIM-kortiltasi ja soittaminen on estetty
  • Pitkä tapa saada PUK-koodi on lähettää sähköpostia palveluntarjoajalle ja pyytää apua. Tämä voi viedä aikaa, koska tukihenkilöstö ei vastaa kysymykseesi heti. Mutta tämä voi varmasti auttaa, jos olet syrjäisessä paikassa, jossa soittaminen tai live-chat ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto

Kun sinulla on PUK-koodi SIM-kortillesi, varmista, että syötät sen oikein. Se on 8-numeroinen koodi; 10 kertaa väärin kirjoittaminen lukitsee SIM-korttisi pysyvästi ja ainoa vaihtoehto on saada se korvaamaan palveluntarjoajalta.

Jos peruutit PUK-koodinäytöltä, voit palata siihen menemällä kohtaan Asetukset → Mobiilidata ja syötä verkko-operaattorilta saamasi PUK-koodi.

Käärimistä…

SIM-kortin lukitseminen PIN-koodilla on hieno ominaisuus, mutta samalla se on vastuussa sen muistamisesta. Jos unohdat sen, tämä turvaominaisuus voi aiheuttaa sinulle painajaisia. Se kirjaimellisesti irrottaa sinut maailmasta ja voi viedä tunteja, jotta asiat saadaan normaaliksi.

Haluat ehkä tutkia:

  • SIM-korttisi toisti äänen Flash-viesti iPhonesta: Kuinka korjata
  • Kuinka käyttää kaksois-SIM-korttia iPhonessa
  • Kuinka avata iPhone Apple Watchilla maskia käytettäessä
  • SIM-korttia ei tueta iPhonessa? 5 korjausta

Oletko koskaan lukinnut itsesi, koska olet unohtanut SIM-kortin PIN-koodin? Jaa kokemuksesi kanssamme kommenteissa.

Uusimmat viestit