Kuinka lisätä väliaikainen Facebook-profiilikuva

Väliaikainen profiilikuva Facebookissa on kuin WhatsApp-tila älypuhelimessasi. Voit ladata profiilikuvan juhlistaaksesi jotain elämässäsi. Ihmiset käyttävät tätä ominaisuutta tukemaan syytä tai tapahtumaa, jolla on maailmanlaajuisia vaikutuksia. Mikä tahansa tilaisuus onkin, jos rakastat tätä asiaa, mene alas lisää väliaikainen Facebook-profiilikuva iPhonessa ja tietokoneessa.

 • Kuinka tehdä väliaikainen Facebook-profiilikuva iPhonessa
 • Kuinka lisätä väliaikainen profiilikuva Facebookiin tietokoneelta

Kuinka tehdä väliaikainen Facebook-profiilikuva iPhonessa

 1. Avaa Facebook -sovelluksen iPhonessa
 2. Napauta Valikko-painike oikealta alhaalta
 3. Napauta seuraavaksi profiilikuva vasemmasta yläkulmasta.
 4. Napauta nyt profiilisi kuva; kolme vaihtoehtoa ilmestyy alhaalta: Näytä profiilikuva, Valitse profiilikuva tai video, ja Lisää kehys.
 5. Näpäytä Valitse profiilikuva tai video.
 6. Kameran rullasta voit valita minkä tahansa valokuvan. Voit tarkistaa lisää valokuvia napauttamalla Lisää. Kun valokuva on valittu, Näpäytä Tehty.
 7. Olet asettanut profiilikuvan. Napauta nyt Tee väliaikainen.
 8. Kun vaihtoehdot tulevat näkyviin alhaalta, voit napauttaa yhtä tuntia, yhtä päivää, viikkoa tai Mukautettua. Jos valitset 'Mukautettu,' voit valita ajanjakson, jolle haluat asettaa profiilikuvan.
 9. Kirjoita sopiva kuvateksti ja napauta sitten Tallentaa -painiketta. Suloisella kuvatekstillä voit kertoa muille a-arvon asettamisen tarkoituksesta väliaikainen profiilikuva Facebookissa.

merkintä: Edellinen valokuva korvaa väliaikaisen profiilikuvasi valitsemasi ajanjakson jälkeen.

Kuinka lisätä väliaikainen profiilikuva Facebookiin tietokoneelta

 1. Avata www.facebook.com verkkoselaimessa
 2. Sisäänkirjautumisen jälkeen olet aloitusnäytössä; sinun on napsautettava profiilikuva oikeassa yläkulmassa.

  Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa Tilikuvake (katso alanuolta oikeassa yläkulmassa) ja napsauta profiili nimi.

 3. Napsauta sitten sitä kamerakuvake profiilikuvapiiristäsi
 4. Ikkuna avautuu; sinä pystytPäivitä profiilikuva tästä ikkunasta.
 5. Valitse valokuvaEhdotetut kuvatLatauksetjaKuvia sinusta. Voit myös valita tietokoneellesi tallennetun kuvan napsauttamallaLataa valokuva -painiketta.
 6. Päivitä profiilikuva -ikkunaan voit lisätä kuvauksen, sijoittaa vetämällä ja tehdä väliaikaiseksi. Klikkaa Tee väliaikaiseksi.
 7. Tee väliaikaiseksi -painike muuttuu siniseksi, ja sen edessä näkyy pudotusvalikko"Vaihda takaisin edelliseen profiilikuvaan."Voit valita vaihtoehdon 1 tunti, 1 päivä, 1 viikko, 1 kuukausi, Ei koskaan ja Mukautettu. Viimeinen vaihtoehto Mukautettu voit asettaa päivämäärän ja kellonajan väliaikaiselle profiilikuvallesi.
 8. Jälkeen ajan valitseminen, Klikkaa Tallentaa -painiketta.

Olet määrittänyt profiilikuvasi lyhyeksi ajaksi.

Se siitä!

Yhteenvetona…

Ystäväsi ja rakkaasi antavat vastauksen profiilikuvaan jakamalla, kommentoimalla tai napsauttamalla Tykkää-painiketta. On kuitenkin joitain salaisia ​​ihailijoita, jotka katsovat profiilikuvasi eivätkä tee mitään. Löydät sellaisia ​​ihmisiä, jotka katselevat Facebook-profiiliasi, vaikka he eivät olisikaan ystäväluettelossasi.

Pidätkö tästä ominaisuudesta? Kuinka usein lähetät videoita tai valokuvia Facebookiin? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa Kommentit-osiossa.

Lue lisää:

 • Kuinka luoda Facebook-tapahtuma iPhonessa ja iPadissa
 • Kuinka tehdä Facebook-avatar iPhoneen

Uusimmat viestit