IOTransfer 2 iPhone- ja iPad-hallintatyökalu Windowsille

Olen aina arvostanut iTunesia erinomaisesta mediasoittimesta ja mediakirjastosta. Mutta se ei ole koskaan vaikuttanut minua mobiililaitteiden hallintasovelluksena. Onneksi on olemassa useita hyvin suunniteltuja iTunes-vaihtoehtoja, kuten IOTransfer 2 for Windows kiertää este!

IOTransferilla on siisti käyttöliittymä ja se tarjoaa virtaviivaisemman käyttökokemuksen. Näin ollen vaikka et olisikaan tekniikan taito, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa hallita sitä tai hallita iPhonea.

IOTransfer 2 iPhone- ja iPad-hallintaohjelmisto Windowsille

Kolme asiaa erottuu tälle Windowsin iPhonen ja iPadin hallintatyökalulle

  • Sujuva median hallinta
  • Erinomainen videoiden latausohjelma
  • Erittäin tehokas puhdistustyökalu iOS-laitteelle

Hallitse valokuvia ja videoita halutulla tehokkuudella

Ohjelmiston mukana tulee tehokas valokuvien hallinta, jonka avulla voit hallita valokuviasi parhaalla mahdollisella tavalla iOS-laitteellasi ja tietokoneellasi. Voit helposti siirtää valokuvasi iPhonesta tietokoneeseen tai päinvastoin. Se säilyttää valokuviesi laadun ja siirtää niitä nopeasti ja tarvittavalla suojauksella.

Toinen tämän työkalun merkittävä piirre on mahdollisuus antaa sinun poistaa useita valokuvia kerralla. Voit nopeasti valita valokuvat, joita et enää halua säilyttää iOS-laitteellasi, ja siivota ne helposti.

Samoin iOS-laitehallinnan avulla voit hallita videoitasi täysin ja hallita niitä hikoilematta. Koska se tukee useimpia valtavirran videoformaatteja, kuten .mp4, .avi, .wmv, .mkv jne., Voit käsitellä mukavasti erilaisia ​​tiedostoja.

Työkalussa on sisäänrakennettu yhteystietojen hallinta, jonka avulla yhteystietojen hallinta on uskomattoman helppoa. Voit helposti varmuuskopioida kaikki yhteystiedot tietokoneellesi ja palauttaa ne milloin tahansa. Voit myös synkronoida kaikki yhteystiedot iPhonesta toiseen.

Sovelluksen avulla voit myös käsitellä koko musiikkikirjastoasi ja pitää sen perusteellisesti järjestettynä. Jos sinulla on joku, jolla on tonnia kappaleita iPhonessa, haluaisit tämän mukavuuden pitääksesi kappaleesi täysin virtaviivaisena.

Tämän iTunes-vaihtoehdon avulla voit käyttää ja hallita podcasteja, e-kirjoja ja äänimuistioita kätevästi. Ja jos käytät Applen iOS-laitehallintatyökalua iPhonen tietojen hallintaan, löydät sen käytännöllisemmäksi.

Siivoa iOS-laitteesi ilman mitään ongelmia

IOTransfer sisältää kevyen mutta erittäin tehokkaan työkalun, jonka avulla voit poistaa tarpeettomat tiedostot iPhonessa. Joten jos huomaat laitteesi toimivan hieman liian hitaasti tai haluat vain poistaa roskapostitiedostot laitteestasi, jotta se ei pääse sotkumaan, se voi olla erittäin kätevä työssäsi.

Sovellus skannaa laitteesi selvittääkseen turhat tiedostot. Sitten se näyttää tarpeettomien tiedostojen määrän ja kuluttaman tallennustilan määrän. Seuraavaksi voit päästä eroon kaikista tarpeettomista tiedoista yhdellä napsautuksella.

Pitämällä turhaa dataa loitolla, voit pitää laitteen paitsi häiriöttömänä myös säilyttää sujuvan toiminnallisuutensa.

Lataa online-videoita yli 100 tunnetulta sivustolta

Kun navigoin Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä, törmään usein nouseviin videoihin, joita haluan jakaa ystävien kanssa. Valitettavasti nämä sosiaaliset sovellukset eivät salli sinun ladata videoita.

Vaikka on olemassa useita sivustoja, joiden avulla voit tallentaa videoita suosituilta sivustoilta, prosessi ei ole niin suoraviivainen. Siksi monet ihmiset eivät pysty tallentamaan suosikkivideoitaan offline-katselua varten.

Olen todella iloinen siitä, että IOTransfer tukee yli 100 videosivustoa, kuten Twitter, Facebook, Vimeo, Vine, Instagram ja paljon muuta. Tämän iPhone-hallinnan avulla voit ladata suosikkivideosi vaivattomasti. Prosessi on melko helppo ja vaatii vain napsautuksen työn tekemiseen.

Kun olet tallentanut videot tietokoneellesi, voit siirtää ne iOS-laitteellesi katsomaan ja jakamaan ystävien kanssa.

Hinta ja saatavuus:

Tämä iPhone-hallintatyökalu on tehokas hintaan 69,89 dollaria (käyttöikä, yksi tietokone). Voit kuitenkin saada sen tällä hetkellä huikealla 60%: n alennuksella -% 27.95. (Koska tarjous on saatavilla rajoitetun ajan, ota nopeasti kiinni siitä.)

Se on yhteensopiva Windows 7: n, 8: n, 8.1: n ja 10: n kanssa. IPhonellasi ja iPadillasi on oltava iOS 8 tai uudempi, jotta niitä voidaan käyttää.

ladata

Tuomio

Yksinkertaisesti sanottuna olen tullut vaikuttuneeksi IOTransfer 2: sta. Ohjelmisto toimii luotettavasti antamalla sinun hallita iOS-laitettasi. Laitehallinnan lisäksi se on erittäin käyttäjäystävällinen online-videoiden latausohjelma. Yli 100 videosivuston tuki kertoo sen laadusta.

Jos jotain haluaisin lisätä sen profiiliin, on Mac-yhteensopivuus. Toivotan, että yritys toi tämän kätevän ohjelmiston saataville macOS: iin ennemmin kuin myöhemmin.

Sovellus on saatavilla ilmaiseen kokeiluun. Siksi voit kokeilla sitä ennen päivittämistä premium-versioon.

Anna minun mielipiteesi tästä mahdollisesta iTunes-vaihtoehdosta iOS: lle.

Uusimmat viestit